Ismerősnél vagyok igen. Neki van egy laptopja. Rejtély megoldva! :-)
0
2008. július 20., vasárnap 2:45
1390
Azt hittem, hogy vittél laptopot és azért rendelkezel az összes magyar karakterrel. Akkor hogy csinálod? Van kint valaki ismerősödnek magyar gépe?
Ez a filmlekésős dolog nekem is tetszene. Akit érdekel a film, az úgyis ott ül már kezdés előtt. Aki meg nem tud beérni, válasszon kedvezőbb időpontot!
0
2008. július 19., szombat 23:54
663
Nem vittem laptop-ot szóval nemtudom,hogy mennyire nézegetik. Az most már 100% ,hogy megnézem mégegyszer mielőtt hazajövök. Nem csak azért mert jó film, hanem mert ahogy már írtam rohadt jól szólt a moziba. Egyébként érvényben van egy szabály az ottani mozikban amit idehaza sem ártana bevezetni. Aki lekéste a filmet az nem mehet be előadás alatt.
0
2008. július 19., szombat 23:45
1390
Off: A reptéren mennyire nézegetik a laptopot? Turkáltak benne, vagy elő se kellett venned? Amúgy én is úgy gondolom, hogy nem lesz elég egyszer megnézni a filmet moziban. :)
0
2008. július 19., szombat 16:41
1237
Igazán irígylésreméltó nyarad van az idén! :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. július 19., szombat 16:16
663
Egyébként a mozi, ahol voltunk(THE BRIDGE: Cinema de Lux) valami fantasztikus volt. Nagyban veri a hazai mozikat. Bazni nagy terem. Bazi nagy vászon. Abszolút kényelmes székek. Na és a hangzás.... valami eszméletlen brutál. Majdnem kiestem a székből. Elmodhatom bátran,hogy életemben először éltem át igazi mozi élményt.Sok magyra moziban voltam már de ilyen hangzást nem igen hallottam. A kiszolgálás is pazar. A büfében az ember szinte választani sem tud annyi mindent lehet kapni. Van külön ruhatár. Magyar mozikban csak elvétve ugye. A mozi bejárata előtt pedig dark knight posztereket árultak. Modanom sem kell,hogy kígyózó sor állt az árus előtt. Szerencsére sikerült beszereznem nekem is egy Jokeres posztert. Azt amelyik ennek a DVD-nek a borítója is. Szóval eszméletlen élmény volt. Gondolkodom rajta,hogy hazautazásom előtt még egyszer elmegyek és megnézem.
Ez tényleg nem semmi:) GRATULÁLOK!!!:) Esetleg, ha tudod beszkennelnéd az aláírását?:) Kíváncsi vagyok Batman kézírására:)
0
2008. július 19., szombat 14:06
6697
Az igen, gratulálok :) Hatalmas nagy élmény lehetett, szerencsés vagy :) Esetleg ha megint összefutnál vele, nem lehetne egy autogrammot kunyerálni számomra is? :)
0
2008. július 19., szombat 14:03
663
A tegnapi nam valami ESZMÉLETLEN volt. Nem csak azért mert megéztem a filmet. Azért is mert sikerült aláírást szereznem egyik kedvenc színészemtől (magától Batman-től) Christian Bale-től!!!!!!!!!!! A legviccesebb és a leghihetetlenebb az egészben,hogy nem valami a filmmel kapcsolatos "bulin". Film után bementünk egy kávézóba. Na ki ült ott az egyik asztalnál? Köpni nyelni nem tudtam. Mondom ilyen nincs. Oda sem mertem menni hozzá. Mondom ez nem is ő. Vagy igen? Végül is rászántam magam. Gondoltam kicsit megpuhítom őt. Így előadtam a "messziről jöttem" történetet. Szerencsére barátságosan viselkedett. Megemlítettem neki,hogy láttam a filmet és,hogy gratulálok. Valamint azt is,hogy nálunk még várni kell rá. Üdvözli Magyarországot. Sok jót hallott róla és azt mondta egyszer tiszteletét teszi nálunk. Aztán elköszöntünk egymástól és kezet adtunk egymásnak. Ezekután én nem hiszek a véletlenekben. :-) Magérte az a kis rettegés odafelé a repülön!
0
2008. július 19., szombat 13:34
1322
Akkor úgy látom aggodalomra nem lesz ok a film minőségét illetően, már csak ki kell várni a premiert :)
0
2008. július 19., szombat 13:09
6697
Üdv innen Magyarországról az USA-ba :) Az első kritika amit hallottam a filmről (nem merem elolvasni a kritikákat), de nagyon örülök s végül is sejtettem, tudtam, hogy Nolan-ék nem tudnak hibázni s Heath Ledger magasztalása sem reklámfogás, hanem tényleg félelmeteset alakít. Gratulálok, hogy te meg tudtad nézni :) De sokára lesz még augusztus :S
0
2008. július 19., szombat 12:58
663
Üdv mindenkinek!
Szerencsére ezen a nyáron VÉGRE sikerült kijutnom Amerikába! Ezeket a sorokat így a tengeren túlról pötyöghetem nektek. Tegnap én is egy moziban ültem. Na melyik filmet néztem? Igen! Ez valami eszméletlen jó film!!!!! Ledger alakításától meg libabőrös lettem! Nolan ismét minőségi filmet pakolt az asztalra. Sokkal jobb mint az első rész! Tudom ez csak az én véleményem de a látottak alapján bátran kijelenthetem,hogy erre a filmre érdemes (volt) várni! Batman feltámadt hamvaiból!
0
2008. július 19., szombat 12:47
6697
És nem csak az IMDb szavazói szerint nagyon jó film :) A rottentomatoes-on (ahol ugyebár a kritikákat összesítik) 193 kritika alapján 94%-on áll, ez se semmi teljesítmény :)
The Dark Knight
0
2008. július 19., szombat 12:40
1322
http://www.imdb.com/title/tt0468569/ szakirodalmat majdnem elfelejtettem mellékelni
0
2008. július 19., szombat 12:39
1322
Tudunk-e róla, hogy a The Dark Knight az imdb-n több, mint 7000 szavazat után bekerült a 250-es listára? és ha igen, hanyadik helyre? 9.6 ponton áll és minden idők 3. legjobb filmjeként van pillanatnyilag nyilvántartva.
0
2008. július 17., csütörtök 11:24
235
A Palace Cinemas honlapja és a port.hu szerint feliratos lesz.
0
2008. július 17., csütörtök 11:22
1322
Tudja valaki, hogy szinkronizált vagy feliratos lesz-e a moziban? Idén nyáron még nem láttam feliratos filmet és kezdek aggódni.
0
2008. július 15., kedd 13:44
866
Az említett főfilmet még Lolkabolkáék is simán lenyomják.:)
0
2008. július 14., hétfő 19:50
1193
Csak néhány jelenetet vettek fel IMAX kamerákkal, azokat amelyeket Nolan különösen fontosnak talált. Érdekes lesz, mert a film alapból 2:35:1 azaz alul-felül feket csík, az IMAX jeleneteknél pedig átvált a film full screen-re. Sokan már most ki vannak borulva emiatt, de szerintem teljesen rendben van a dolog.
0
2008. július 14., hétfő 19:45
1322
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/imax0708/ íme egy cikk a történetről, én is drukkolok, hogy sikerüljön IMAX premier Magyarországon, nagyon vidékről hajlandó leszek felutazni Budapestre.