killr!!
könyörgöm. ez a topic a SZINKRONOS filmhez lett megnyitva. kvázi azért van ez a topic, mert kiadták a filmet szinkronosan!!!!
mit akarsz te még a filmről beszélni, kamerabeállításokról, snittekről, színészekről, amikor azt már 20 millió hozzászólásban istenítették vagy húzták le, nem kis vitát kiváltva!!
mégis mi a fenéről legyen szó itt, ha nem a szinkronról, a dvd minőségéről (amihez igenis hozzátartozik a szinkron), meg arról hogy de jó 20 lemezes slipcases, motoros, maszkos!!!?
különben is a szinkron ennél a filmnél igenis nagyon fontos, mert sztem csoda h leszinkronizálták, másrészt ez tipikusan olyan film, ahol a szinkonon állhat vagy bukhat a dolog, mert olyan színészi játékoknál, mint Ledgeré, nehéz jó szinkront csinálni.
Amúgy először nekem sem tetszett a szinkron, de aztán ahogy belenéztem ezekbe a belinkelt jelenetekbe jobban és többször rájöttem h látszik a munka a szinkron mögött és egykét részt leszámítva egyáltalán nem rossz.
bocs h erről a szinkron dologról írok ennyire elöl, de ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, a 380. körül meguntam, hogy egyesek ennyire fikázzák, hogy miért is a szinkronról beszélünk egy topicban, ami kvázi a szinkron miatt (is) jött létre.