Egyetértek :) Caine számomra is a legjobbak egyike (Anthony Hopkins a Napok romjaival véglet első helyezett lett), s való igaz, én is keveseltem a szerepét, de a BB-ben szerencsére többet volt s remélem a 3. filmben is többet lesz :) A képregényeket nem ismerem, így csak a korábbi filmek tűnik ki nekem, hogy Alfred nagyon fontos karakter.
Depp pedig nagyon remélem, hogy benne lesz a következő filmben, akár Rébuszként, akár Jokerként. Még ő az, akit eltudok képzelni egy ripacskodó szerepére, anélkül, hogy ripacskodna :)
0
2008. december 5., péntek 20:54
3448
Bocs kint van csak nem csupa fullos nagy betűvel. Akkor még egyszer: 2 kommentel lejjebb vigyázat SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2008. december 5., péntek 20:51
5023
azért a SPOILER szót kitehetted volna!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2008. december 5., péntek 20:48
3448
Ahogy mondtátok, tényleg igazi csapatmunka ez a film. nem találok benne gyengén teljesítő színészt. Spoiler! : Mikor Gordon "meghalt" nagyon elszomorodtam, jobban mint Rachel halálánál, aztán kiszállt a SWAT-os kocsiból, akkor nagy kő esett le a szívemről. Gordont a Nolan-féle Batman szerettette meg velem igazán, de ehhez Gary Oldman csodás színészi játéka is kellett. Remélem a köv. részben még egy kicsivel is több szerepet kap. Nálam Batman és Joker, Gordon, Lucius, Harvey a sorend ha lehet rangsorolni. :D
0
2008. december 5., péntek 20:22
7926
:)))
0
2008. december 5., péntek 20:09
2344
Depphez meg csak annyit, hogy ha bekerülne a harmadik Nolan féle Batman filmbe, akár mint Rébusz, akár mint Joker, én lehet, hogy magamhoz nyúlnék.
0
2008. december 5., péntek 20:08
2344
Igaz, én nem akarom kihegyezni ezt a szép munkát egy emberre, mégis bárhogy nézem Joker a kedvenc karakterem, de ha nagyon muszály akkor a másik választásom Harvey Dent. Nagyon jól hozta Aaron Eckhart a karaktert, pl. SPOILER! amikor Eric Robertsel a kocsiban ülnek és feldobja az érmét, Robertsnek szerencséje van, de a sofőrjének nem stb. SPOILER OFF!
De én is kiemelném, hogy nincs olyan színész aki rosszul végezte volna a dolgát, nekem még Gordon gyereke volt szimpatikus karakter, végre egy komolyabb, mégis kíváncsi gyerek karakter.
0
2008. december 5., péntek 19:24
7926
Jó meglátás!Jómagam is úgy éreztem hogy Eric egész elfogadható a filmben ez nem jellemző rá!William pedig az egyik kedvenc színészem/Albínó alligátor-ban felejthetetlen/.Az az érdekes hogy Caine karaktere,Alfred Pennyworth a képregényben nem szorult ennyire háttérbe,nekem ez nem tetszik.Hiszen nem egyszer előfordul hogy ő oldja meg a rejtélyeket,illetve ő vezeti rá a detektívet a megoldásra.A morális alapról nem is beszélve,ami Bruce-t olyan emberré tette amilyen.Caine pedig az egyik legjobb Angol színész,akit valaha hátán hordott a föld.
Depp-et én is el tudnám képzelni Jokerként.......
0
2008. december 5., péntek 18:30
6697
Hamár felmerült ez a kérdés, igaz nem irányomba, de hátha elvisszük rendes irányba ezt a topic-ot, nekem Caine és Freeman karaktere a kedvencem :) De én se tudnék olyat mondani, akinek alakítása ne tetszett volna. Viszont Katie Holmes BB-s alakítása után kiváncsian vártam mit tesz a karakterrel Maggie Gyllenhall s nem csalódtam, nem a karakter volt rosszul megírva a Begins-ben, Holmes kisasszony volt a gyenge :) Ez a film csapatmunka volt, s Heath Ledger fanatikus alakításához kellett Bale visszafogott eleganciája, amiből aztán ki is tört, nem csoda hogy igazából keményen a falhoz vágta Ledger-t. De még a parányi szerepében William Fichtner is emlékezeteset nyújtott, Eric Roberts-ről nem is beszélve, akit jó formán még nem is láttam jót alakítani. Szerintem tragikusabb kérdés amúgy a szinkronnál az, hogy... SPOILER ON Joker karakterét ki s hogyan tudná így tovább vinni SPOILER OFF Johnny Depp-et, és bármily meglepő, Brad Pitt-et tudnám elképzelni utódnak.
0
2008. december 5., péntek 18:13
52684
A Tamások a legjobbak, Földi és Márkus! :)
most posts by TM
0
2008. december 5., péntek 18:03
1322
Na és ki a kedvenc karaktered? Ha Joker, akkor Jokeren kívül. Én azt mondom bűn egy emberre kihegyezni ezt a szép munkát, akármennyire is gyászolunk, akárhogy nézem, ebben a filmben mindenki jól teljesít, még az a srác, Coleman Reese, aki be akarja köpni Batmant is, kb 2-3 jelenete van, de én azt is átlagonfelülinek tartom.
0
2008. december 5., péntek 17:55
1755
a szinkronrendező Tabák Kata megint elrontott egy filmet. Ha Báthory Orsolya lett volna a szinkronrendező akkor biztos jobb lett volna.
0
2008. december 5., péntek 16:58
2344
És az a poén, hogy az általad felsorolt 3 karakter számomra elnyomta magát Batmant és Bruce Waynet a filmben, számomra mégis a kedvenc Batman film lett :).
0
2008. december 5., péntek 16:56
2344
Na ezzel teljesmértékben egyetértek!
0
2008. december 5., péntek 15:37
1322
Ma is sokat olvastalak benneteket, mégsem tanultam túl sok jót.
Jó volt Joker, jó volt Kétarc, de nekem Gordon felügyelő a kedvenc karakterem ebben a moziban!:)
0
2008. december 5., péntek 13:42
866
Legalább,az én magyar hangomat tökéletesen eltalálták anno 2004-ben. :-) Doc Oc/Otto Octavius-Csernák János
0
2008. december 5., péntek 13:22
52684
:) Az utolsó mondat tényleg ül! Emberek írásban vitatkoznak hangról, ez vicces. :)
most posts by TM
0
2008. december 5., péntek 13:20
1847
Killr! Az a legnagyobb gond, hogy rossz ajtón kopogtatsz. Szerintem az itt fórumozók többsége zokszó nélkül megveszi szinkron nélkül azt a filmet, amit szeretne. Nem az Xpress vásárlók tették tönkre a DVD piacot, sőt... Ha pedig egy az oldalon kapható DVD-hez éppenséggel készül szinkron, ugyan miért ne lehet annak minőségéről véleményt közölni az adatlapon, vagy beszélgetni róla a fórumban? Ennyi erőből a képminőségről se szabad beszélni, mert ugye az adva van, úgy rakta rája stúdió, azt kell szeretni, slussz-passz, téma lezárva, ne is beszéljün semmiről, a filmről se, mer az meg spoilerkedés...
0
2008. december 5., péntek 13:20
52684
Engem ugyanez zavar, csak a "szinkron" szó helyett a "bitráta" az "LCD" meg egyéb technikai jellegű kifejezések veszik el a rálátást magáról a FILMRŐL.
most posts by TM
0
2008. december 5., péntek 13:18
52684
Tíz évvel a bemutatója után, amikor megdőlt az egypártrendszer, ez már nem volt nagy ideológiai veszély. A hetvenes évek végén nem játszották nálunk.
most posts by TM
0
2008. december 5., péntek 13:17
376
Bocs, nem tudom megállni. Utoljára szólok hozzá esküszöm! Nem zavar a szinkron léte, de nem tudok érdemleges hozzászólásokat, véleményeket találni lassan egyik filmről sem, mert mindenhol a szinkron a téma és nem a film, és ez bosszant. Nem a szinkronos DVD-k ellen vagyok, hanem nem értem, miért nem a filmről beszélünk?!
0
2008. december 5., péntek 12:57
1682
Szinkronvita! Csak arra szeretnék rájönni, hogy ha valaki úgyis az eredeti hang mellett teszi le a voksát és nem érdekli az ilyen-olyan magyar hang, akkor miért foglalkozik egyáltalán vele?
0
2008. december 5., péntek 12:54
1682
Tisztelt tm, topic társ! Volt részem A szarvasvadászt moziban megtekinteni a 80-as évek végefelé.
0
2008. december 5., péntek 12:42
Moderátor
7449
Én úgy emlékszem, hogy gyerekkoromban nem volt olyan észbontóan fontos téma a szinkron. Talán 10 évesen láttam a Star Wars-t, és őszintén szólva sokáig meggyőződésem volt, hogy magyarul láttam, pedig feliratos volt. A Bud Spencer filmek szinkronosak voltak, de emlékeim szerint még a legnagyobb sikerek között is jócskán akadt feliratos. Mindenesetre nem emlékszem, hogy ennyire központi téma lett volna. Főleg nem az interneten :)
0
2008. december 5., péntek 12:29
52684
De hát ami "olyan" film volt, (pl. A szarvasvadász) azt be sem mutatták!