Kiváncsiság :) Engem is érdekel például, jobban várok úgy egy filmet, ha tudom, hogy néz ki :) Régen a házat áttúrtam a karácsonyi ajándékokért (s sajnos pár éve nem szándékosan lelőttem a meglepetést pont itt az Xpress-en), ma már azt azért már nem :)
0
2008. december 4., csütörtök 21:02
1755
Egy Freemanas részt nem tudnál felrakni?
0
2008. december 4., csütörtök 21:00
663
Itt a kórházas rész is,hogy teljes legyen az összkép:
http://www.youtube.com/watch?v=HccfJKiHHfQ
0
2008. december 4., csütörtök 20:59
376
Ne haragudj, nem kötekedni akarok, de mindig érdekelt, hogy ilyen kérdéseket miért tesznek fel emberek. Eddig bírtam, most megkérdezem. Gondolom érdekel a film, különben nem kérdeznéd. De valóban befolyásolja a vásárlási szándékodat, ha megtudod, hogy nem felül-alul nyitott a külső karton, hanem oldalt? Vagy ha kiderül, hogy nem a Joker vigyorog a lemezen, hanem mondjuk tök fekete és egy denevér van rajta? Mert azt azért lehet sejteni, hogy a lemezen valószínűleg nem egy Snoopy rajz lesz. Tényleg nem kötözködöm, de szeretném kiismerni az emberi elme előttem eddig rejtett titkait is, úgyhogy érdeklődésem teljesen őszinte :)
0
2008. december 4., csütörtök 20:51
296
Valaki elárulná hogy a slipcase oldalt vagy felül-alul nyitott? (Esetleg egy képet kérhetnék a dvdkről, a szitázásukról?)
Kösssszönömmm.
0
2008. december 4., csütörtök 19:33
2344
Mert ki az, aki szerint a világ legjobb filmje a The Dark Knight?
0
2008. december 4., csütörtök 19:27
663
Nekem is tetszik! Itt már szerintem felesleges olyan dolgokról vitázni,hogy az eredeti hang vagy a szinkron a jobb. Egyértelmű,hogy az eredeti. A magyar szinkronról meg csak annyit mondanék,hogy sokkal rosszabra számítottam. Lehetett volna sokkal jobb viszont még így sem mondhatjuk rá azt,hogy egy rakás sz..r! Egy-két helyen Buci egész ügyesen oldotta meg a dolgokat, szóval én elviselhetőnek találom. 10/7
0
2008. december 4., csütörtök 19:11
7926
:DDD
0
2008. december 4., csütörtök 18:29
1755
szerintem nagyon jó. különösen a kihallgatásos részrnél.
0
2008. december 4., csütörtök 18:24
60
én szerintem nem jó stohl andrás hangja eredetihang a legjobb :)
0
2008. december 4., csütörtök 17:55
17243
ezt nem tudhatod, mint ahogy a kolléga sem tudhatja, milyen egészségi állapotnak örvend az az ember, aki szerint a THE DARK KNIGHT a világ legjobb filmje.
0
2008. december 4., csütörtök 17:34
866
Azzal a Woody Allen maszkkal egyből mehetnél a busójárásra !
0
2008. december 4., csütörtök 17:20
Moderátor
7449
tudnék :)
0
2008. december 4., csütörtök 17:18
2344
Ez már emgint szép volt! Örülök, hogy ismét itt vagy! A mentálisan gyenge színészes beszólásodra meg csak annyit reagálnék, hogy ha szánalmas életed végéig próbálkoznál a színészettel akkor se tudnál úgy játszani mint Ledger.
0
2008. december 4., csütörtök 17:16
Moderátor
7449
Az Annie Hall-t szerencsére (nálunk legalábbis) így is vitték, mint a cukrot :) Egyébként semmilyen téma nem korlátozhatja szerintem egy mű színvonalát, a legszélsőségesebb, legalpáribb, vagy legkommerszebb témákban is születtek már mesterművek. A maffiafilm sem éppen művész-kategória, de sci-fiben is tudnák fércműveket és zseniális alkotásokat mondani egyaránt.
0
2008. december 4., csütörtök 17:12
191
Ti betegek vagytok! Minden idők legjobb filmje??? Hát persze, a Keresztapa, a Casablanca, a Taxisofőr, a Blade Runner vagy Leone, Hitchcock és Kubrick filmjei elmehetnek a francba! Megérkezett Batman! Nagyon-nagyon szánalmas ez az egész. Szerintem a Batman-téma eleve korlátozza egy film színvonalát, valahogy úgy, mint ahogy egy "Barátok közt - The Movie" sem indulna eséllyel a legjobb külföldi film Oscarjáért. Az pedig, hogy egy mentálisan gyenge színész hisztérikus alakítása illetve a színész halála hozzjárulhat egy film durva túlértékeléséhez, mindennek a teteje. Na persze ha az Annie Hall DVD-t Woody-maszkba csomagolnák, talán azt is vinnék a népek, mint a cukrot...
0
2008. december 4., csütörtök 17:07
7074
Sznoboknak és angolul perfekteknek ott lesz a lemezen az eredeti hangsáv.
0
2008. december 4., csütörtök 13:35
463
Gyalázat... Stohlt Daniel Craig Bondja után megint egy olyan szinkronszerepre kérték fel, amivel köszönőviszonyban sincs.
0
2008. december 4., csütörtök 13:28
1847
Valóban, néhol egész jól megtalálja a hangot Stohl, de azért Ledger hangja sokkal átütőbb. Mintha Stohl nem mert volna elég "pszichopata" lenni, torzíthatott volna még a hangján (pl. a varázstrükkös résznél elég gyenge).
0
2008. december 4., csütörtök 13:14
2344
Annyira nem lett rossz, mint gondoltam, de mindenképpen eredeti hanggal fogom megnézni többször. A szinkront amolyan extraként fogom fel ennél a filmnél.
0
2008. december 4., csütörtök 12:23
663
Egy-két videó a szinkronról: (Sajnos csak így tudom belinkelni őket)
Bűvésztrükk jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=ZMlrrsBInKw
Parti jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=751fKRjaG3k
A vallatás:
http://www.youtube.com/watch?v=axFfsbK-r8U
Üss meg!
http://www.youtube.com/watch?v=fsh7oT_Krh4
0
2008. november 29., szombat 19:26
802
Ó, hogy a ... ! Hogy nem ismertem fel :)
0
2008. november 29., szombat 19:13
110
Kamarás Iván a 47-es ügynök magyar hangja...
0
2008. november 29., szombat 18:08
802
Én is olvastam. Érdekes, hogy miért nem hagyták meg Kristóf Tibort. Napokban láttam a Hitman című filmet, sajnos nem tudom ki volt a címszereplő hangja, de az ő hanghordozása emlékeztett leginkább a Jokerére. Talán jobb választás lett volna, mint a Stohl, de majd hamarosan kiderül.