freddyD: én átlag olyan filmekről alkotok véleményt, amit láttam, különben csak szájkarate lenne, ami buta dolog.
Láttam nagyon sok részt ebből, nem azért mert tetszett, hanem totálisan sokkolt, és ezzel együtt jött a kíváncsiság, hogy ezek az emberek még mit tudnak magukkal kezdeni.
Az Ugly Betty jobban fogyna, legalábbis azt megvenném, még ezt a polcon hagyom. :)
0
2008. július 10., csütörtök 22:12
914
Abban persze teljesen igazat adok, hogy a kiadás igazán felesleges, ha már van egy belőle (amely nem is joglejárt. Legalábbis én úgy tudom). De erről nem a film tehet.
Valamint ha ennyire nem köt le sorozat/film, hogyan láthattad a szemes piócát? Az ha jól emlékszem a végefelé volt. (Egyébként az a trükk nekem sem tetszett). Mondjuk az is lehet, hogy te is olyan vagy mint én, hogy ha már elkezded nézni, akkor végig is nézed. De kommentedből ítélve sorozatot is láttad (lásd rántotta).
Arra amúgy nem vennék mérget, hogy egy Ugly Betty jobban fogyna mint ez.
Érdekes amúgy, hogy pl Steve-O DVD-i egyáltalán nem kötnek le úgy mint a Jackass. Pedig szinte ugyanaz, de mégis inkább cikis mint poénos.
0
2008. július 9., szerda 1:17
2344
Annyiban igaza van vapenek, hogy felesleges ez a kiadás, mert szinkron ehhez felesleges! Na és az is igaz, hogy sok tartozása van az Intercomnak. Viszont én, mint rajongó, nem tudom megmagyarázni miért vagyok oda a jackass filmekért, engem szórakoztat és meg nevettet. Ennyi. Mellesleg Freddy, neked ajánlom a jackass - the box set-et, mind a 3 évad rajta van, plusz egy csomó extra, külön megéri az extrák miatt is és mind magyar feliratos.
0
2008. július 9., szerda 0:32
16458
Ezen nem lehet nevetni.
Én ezen nem tudok nevetni, tehát én valószínűleg az általad nem sorolt, 3. kategóriába tartozom. Nem tudok nevetni, mert nem vicces a pióca a szemben, vagy a mirelit here. Nem vicces az újrahasznosított rántotta, meg a barnaszörny a Barbie-WC-ben. Nem vicces a kígyó elkapja a lomposra húzott zoknit, vagy a különböző helyekről levágott szőrből készített szakáll.
Így az általad emlegetett extrák sem hoznak a fent említett okból lázba. Kérdezted, hogy miért foglalkozom ezzel a filmmel? Az Intercomnak rengeteg olyan film van a tarsolyában, amivel előrukkolhatna, az ilyen poénos DVD-ket pedig hanyagolhatná. Nem mondom, hogy nincs rá igény, és ne adja ki, de egy Die Hard 3-ra, egy Dexterre, egy Ugly Bettyre nagyobb igény és kereslet lenne, mint pl. erre.
0
2008. július 8., kedd 21:04
914
Most ha téged ennyire idegesít, miért foglalkozol a filmmel, miért nyitsz külön topikot?
Eleve, ami a Jackasst illeti, szerintem kétféle ember van: -Aki nevet rajta -Aki nem vallja be, hogy nevet rajta.
A második rész szerintem jóval gyengébb egyébként, az első 1-2 jelenettől eltekintve nagyon jó. A DVD kiadás is eszméletlenül jó, tele van pakolva extrákkal. Az más kérdés, hogy mi a fenéért adtak ki új szinkronos kiadást. Ilyet szinkronizálva senki sem néz...
0
2008. július 8., kedd 19:52
13392
Sebaj... ha jól fogy, talán pont így lesz pénz más MGM-es kulthorrorokra, mint ahogy Az élőhalottak visszatérnek-re volt. :)