Keresés

I.e. 10 000 (DVD)

2008. július 12., szombat 22:23
Kedves K!

Sokan szeretnek itt filmekről vitatkozni. Sőt vitázni is. Csak néha irtó sértő tudsz lenni.
Pl: mikor előveszed a "panelprolikat". Azzal szinte minden olyan embert megsértesz aki panelban lakik vagy élt éveket. Én az életemből 13-4 évet éltem panelban születésemtől fogva (már nem). Szüleim mögött nem álltak milliomos nagyszülők akik vettek vagy építettek volna nekik milliós családi házakat. Dolgoztak és 15 éven át fizették a részletet. Ettől őket és a hozzájuk hasonló dolgozó családokat nem kell lenézni, mert panelban laknak, laktak. Lehet te nem mindenkire érted csak egy rétegre, de ha kijelentetted, hogy panelproli tényleg úgy hangzik, mint minden, olyan ember aki élt vagy él panelban és a szövegkörnyezetedből irtó sértő.

Továbbá te sértésnek használod az ateista jelzőt is. Szerintem a hit mindenkinek szíve joga. Mint ahogy az is hogy valaki nem hisz Istenbe vagy legalábbis abban az istenben amelyről tanítanak. Szerintem ahány ember annyi hit létezik. Azért, mert voltak olyan emberek, akik ateisták voltak és a te szemedben gonosztevők voltak az átlag ateista semmivel sem rosszabb egy vallásosnál.  Ahogy a német nem egyenlő náci , az ateista nem egyenlő  kommunista, a keresztény nem egyenlő invizítorral.
Jézus, Marx, Roussou stb. nem hibás azért amiért egyes emberek a nevükben, elméleteikre, szavaikra alapozva elkövettek dolgokat. Ezt mindenkinek meg kell érteni.

A liberalistát is sértésnek hansználod. Úgy hangzik az irományaidból, mint mástól minimum egy kurva anyád. Azok akikre írni szotkad nem tudom, milyen politikai nézeteket vallanak, de a liberalista nem káromkodás. Régen a magyar történelemnek is votlak liberalista nagyjai, ahogy nacionalista nagyjai is. Az hogy manapság e két szót negativ jelzőként hazsnálja a társadalom elég szomorú. Ebben talán szerepe van, hogy a szocializmusban probálták a nacionalizmust és a jobboldaliságot megszüntetni és a nyilas, fasiszta rendszerhez kötni, ami hülyeség. Sem a liberalizmus, sem a nacionalizmus nem negatív dolog. Az hogy manapság egyes "politikusok" mit művelnek a liberalizmus alatt az más dolog. Én sem akarom hogy drogokat legalizáljanak meg kiárusítsák az országot meg hasonlók, de ettől nem libsizem le azt akire rálehet huzni egy vita, veszekedés folyamán. Akkor már neolibsi:) Én is fel vagyok háborodva ha  időnkénti nacionalista megnyilvánulásaimhoz soviniszta, fasiszta felhangokat kevernek. A kettőnek köze nincs egymáshoz.

Szóval, ha időnként mellőznéd ezeket a jelzőket, szerintem sokkal szívesebben vitatkoznának veled úgy a fórumozók hogy nem csapna át személyeskedésbe.
0
2008. július 12., szombat 22:21
Legendásnak vélt intelligenciáddal felismerhetted volna, mit rejt a véleményem.

Eszemben sincs a Fűrész-filmekre hajazni, de könnyedén belesétáltál a csapdámba: hogy a filmről beszélsz, vagy személyeskedsz, az a Te választásod. Nem hagytad ki a kínálkozó lehetőséget. Ha tényleg szeretted volna, hogy csak a filmről essen szó, könnyen megcáfolhattad volna, amit leírtam, azzal, hogy gond nélkül elmész a hozzászólásom mellett.

Haragszol a libsikre és panelprolikra, ez látszik, mégis úgy táncolsz, ahogy egy általad unintelligens libsinek gondolt figura fütyül. Bosszantó lehet ezt felismerni, ám ezúttal haragudj magadra. :)
0
2008. július 12., szombat 22:08
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. július 12., szombat 21:58
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. július 12., szombat 21:41
Jubei: Én bármelyik szívesen leszek, amennyiben az megkülönböztet K-tól. (:-))

----------

K szerint egy "szépen megformált körmondatban" ilyesmik olvashatók:

„valamint a ferde hajlamú, bolsevik aktivista, aki kémkedéssel árulta a hazáját pasolini”

vagy

„nagy számba”

K tényleg azt hiszi magáról, hogy kiváló stiliszta, de újra és újra megdöbbenek azon, hogy micsoda szar szövegeket ír!!!

----------------------------------

Így vitázik K, aki persze mindig vevő az érveken alapuló szellemi csörtékre: „bolond lukból bolond szél fúj”; „beteges személyiséged”; „csak üresfejűek használják” ; „totális butaságod”; „hatéves gyerekben több következetesség, logika és intelligencia szorult, mint beléd”; „ürességedet mutatja”; „többi ostobaságod”, stb.

Mindezt Fieldről [aki szerintem nem liberális, de ezt a szót K végtelen ostobaságában pusztán sértésként használja.] Gondolom, aligha kell hangsúlyoznom, hogy Field sokkal okosabb K-nál: azon kevés fórumozó közé tartozik, akitől még olyasmit is szívesen olvasok, amivel nem értek egyet. Talán nem véletlen, hogy mostanában keveset van itt. Talán igaza is van…

Az Xpress fóruma állítólag filmekkel és DVD-kkel foglalkozik. A jelen idő használata sajnos nem igazán indokolt.
0
2008. július 12., szombat 21:34
A korábbiakban az összes hozzászólást ízekre szedted... az első hozzászólásomra csak egy sorral tudtál reagálni, a másodikban gyakorlatilag két helyesírási hibát javítottál.

Szerettem volna látni, hogy megmutasd, miért tévedek, de nem tudsz mit kezdeni a leírtakkal, mert rávilágítottam, mi rejtőzik valójában minden egyes szavad mögött.

Persze, hogy nem filozofálhat, ám Te mégis minden alkalommal teszed, és ha még nekem is feltűnt, hogy a kilóg a lóláb, akkor ez jól jellemzi a dolog minőségét.
0
2008. július 12., szombat 21:28
0
2008. július 12., szombat 21:27
Na kézfogásra fel! én megyek ünnepelni.
0
2008. július 12., szombat 21:26
0
2008. július 12., szombat 21:25
:)
0
2008. július 12., szombat 21:25
:(
0
2008. július 12., szombat 21:23
0
2008. július 12., szombat 21:23
Na hát mégis van humorod Kedves K:)
0
2008. július 12., szombat 21:22
Srácok, képzeljétek már azon vásárló helyébe magatokat, akik a filmről szeretnének olvasni, és erre adok-kapok szópárbajt talál itt.

Folytassátok a chat-topikban, vagy a kib*szottul dühít rovatba, de ne itt már...!

Köszi
0
2008. július 12., szombat 21:21
0
2008. július 12., szombat 21:20
Ja és senki se piszkálja ezek után korunk egyik utolsó józan gondolkodású, hazafi, művelt, helyesíróbajnok, konzervatív kereszény fórumtársun K at!
0
2008. július 12., szombat 21:19
0
2008. július 12., szombat 21:14
Egyetértünk, egyúttal befejezem a mondatodat: a komolytalanok kényszeresen, hangoztatják a saját igazukat, elsősorban olyan helyeken, ahol erre sem szükség, sem igény nincs.

Mivel egyértelmű, hogy magad az általad írt első mondatba képzeled (amire szinte minden vita alkalmával látunk utalást), igazolod az igazságot: intelligens ember nem kérkedik az intelligenciájával.
Felesleges hangsúlyoznod, hogy vannak érveid, hiszen látszik, azonban nem árt hozzátenni: olyan vitákhoz rendelkezel érvekkel, melyeket abszolút nem illetékes helyeken kezdeményezel.
0
2008. július 12., szombat 21:13
Szóval minden magyarellenes, hazaáruló, műveletlen, félművelt, szellemi csökevény illetve véglény, zsidó, buzi, homofóbiával vádoló, ateista, liberális, német ellenes, nácizó, marxista avagy marxista szimpatinzáns, kommunista származék, panelproli, horrorfilmeket szerető, xpress fórum moderálást akaró, Jancsó, Spielberg és Pasolini barát és ironizáló egyén K ussoljon!
0
2008. július 12., szombat 21:11
0
2008. július 12., szombat 21:05
0
2008. július 12., szombat 21:03
0
2008. július 12., szombat 20:55
Hallod, K! Ennek mi értelme van, amit éppen most csinálsz? Tényleg inkább tégy be egy jó DVD-t, én is azt tettem :) És mennyivel jobban jártam :D
0
2008. július 12., szombat 20:53
Ez már-már beteges :)
0
2008. július 12., szombat 20:53
0