Nézd K, ne vedd (nagyon) személyeskedésnek, de rohadtul elegem van már abból, hogy te mindenhol megjelensz. Ahol nincs nácizás te elkezdett, hogy még milyen szerencse, hogy nem bántják szegény nácikat. Ott, ahol nincs szó semmilyen népcsoport, ország tagjainak a becsmérlésről, te elkezded s hogy mindenhol a szegény Keresztény egyház elleni támadást vélsz. Tudom, hogy vannak itt páran, akik nagyon bölcsen már rutinosan elkerülik egy életre, azt a fórumot, ahol a legfrissebb hozzászóló K, s tudok olyanokról, személyesen egy nagyon segítőkész fórumtársról akit egyenesen elüldöztél. Ma rossz napom van, s akkor te már megint kezded az uszító hozzászólások generálását. Nem tudom, mi az üzlet ebben az Xpress-nek, hogy itt tartanak téged, nyilván többet vásárolsz itt, mint én, de kezd nagyon elmenni a kedvem az Xpress fórumtól, s akkor már a kevéske pénzemet se itt fogom elkölteni, hogy még véletlenül se tévedjek a fórumba. Egy szó mint száz, úgy látszik itt egy ember elég, hogy többek kedvét elvegye a vásárlástól, fórum látogatástól. S ne is fáradj, nem fogok reagálni, de ha már kigondoltam, kimondom, köszönöm hogy elb*sztad ezt a fórumot is!