Keresés

Mission: Impossible 3. (2 DVD) (DVD)

2018. július 21., szombat 17:01
Ving Rhames a negyedik rész végén cameózik.
0
2018. július 21., szombat 16:02
Ez igaz, ha a soriból indulunk ki, akkor ez egy csoportról szólna. De ugye az első filmben elkaszálnak mindenkit és Phelps karakteréből gonoszt faragnak - olvastam az eredeti sorozatban játszó színész Peter Graves ezért utasította vissza a szerepét.
De az új csapat, akik mindig változnak elég szerepet kapnak. Mondjuk egyedül rezidens Ving Rhames, aki speciel az 5. film végén épp csak cameózik.

Egyébként tényleg jó rész lett. Philip Seymour Hoffman (RIP) sokat dob a filmen. No meg Giacchino zenéje. Ó és persze Simon Pegg össz-vissz két jelenete. :)
0
2018. július 21., szombat 1:04
Az lehetséges...
0
2018. július 21., szombat 0:16
Áá értem mire gondolsz. Mondjuk szerintem ez így lett volna bármelyik akciósztárral, kihegyezték volna az egészet egy főszereplőre.
0
2018. július 20., péntek 21:32
Azért, mert például már pont az első film cselekményének legelején taccsra tették benne a M:i-csoportot (az egyiküket amúgy Emilio Estevez játszotta még, egy, a stáblistán fel sem tüntetett szerepben), majd pedig a mozi végére árulót, főgonoszt csináltak az akciócsoport vezetőjéből, Jim Phelbsből (tehát ugye nem Hunt volt a vezér eredetileg), hogy a filmek ezután kizárólag Cruise figurájára fókuszáljanak, de a(z új) csapat többi tagja így, meglátásom szerint -tán Rhames, majd Renner karaktereit kivéve-, jóformán mellékszereplővé degradálódott le mellette (apropó: és Philip S. Hoffman "aktuális" gonosz karakterének sem jutott sok játékidő énszerintem ebben a 3. részben).

Megjegyzés: Ha esetleg azt hinnétek, biztos nem kedvelem Tom Cruise-t, leírnám, ez nem így van! Sőt, idegesít is, mikor - persze amellett, hogy utálói kétségbe vonják a színészi tehetségét (az én kedvelt top 3 filmem: Született július 4.-én, A cég, Koktél)- csupán egy "izgága törpének" titulálják őt az idióták...
0
2018. július 20., péntek 20:30
Mégiscsak ő az aki tető alá akarta hozni már az első részt is, bevállalta a producerkedést, plusz ugye az ő nevével sikerült eladni a filmeket, nem értem ez hogy kisajátítás.
0
2018. július 20., péntek 10:23
Nekem is ez a kedvencem, és leginkább azzal tűnik ki a többi közül, hogy Philip Seymour Hoffmannal egy zseniális ellenfelet sikerült adni Ethan Huntnak.
0
2018. július 19., csütörtök 20:44
A kedvenc epizódom ez Cruise M:I-szériájából (mivel hát Tom rendesen kisajátította magának ezt a franchise-t...)!
0
2008. július 13., vasárnap 19:16
LOL.....már nézegettem a tokot legalább 50x, de ezt még én se vettem észre XD
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. július 13., vasárnap 17:19
Szerintem a legjobb a három rész közül. A borító belső oldalán viszont EXTRÁK helyett JELENETVÁLASZTÁS-t kellett volna írniuk.
0
2008. július 13., vasárnap 16:47
Egyik nagy kedvenc filmem....a kiadás fantasztikus, és bőven van extra is! Ha azon filózol, hogy megvedd-e, szerintem ne gondolkodj sokat, hanem pakold be a kosárba :P
0
2008. július 13., vasárnap 15:34
Nagy köszönet érte!
0
2008. július 13., vasárnap 13:55
Parancsolj! :)

0
2008. július 13., vasárnap 12:34
Üdv!

Lenne valaki olyan jó, hogy tenne fel a kiadványról pár képet? (a belseje, illetve a dvdk érdekelnének)

Nagyon köszönöm!
0