Egyik kedvenc sorozatom (legalábbis az első két/három évad), így nagyon örülök, hogy itthon is megjelenik. Viszont nagyon elszomorít, hogy csak mono szinkron került rá, amikor még idén májusban is sztereoban adták viasaték. :-(((
0
2008. július 23., szerda 16:23
1847
Az a baj, hogy bár régen nagyon bírtam ezt a sorozatot, de mikor újra el kezdték leadni, valahogy nem jött be. Talán úgy a harmadik évadtól, a Kromagok megjelenésétől változott meg az egész, addig az epizódok külön-külön is megálltak a lábukon. Talán ezt az első két évados DVD-t még megveszem, de nem most rögtön...
0
2008. július 23., szerda 15:01
61
Winnie....azt hiszem kicsengett Optimus írásából a cinizmus és van egy olyan érzésem,hogy az "Espereansa No.121 és a Nyomozósdi No.2352 " típusú sorozatokra gondolt,van aminek már a címe és az ajánlója is átkapcsolásra készteti a sokat látott embert:)
0
2008. július 23., szerda 10:10
206
"Azon ekvés értelmes sorozatok közé, amit az RTL Klubon adtak."
mert nyilán csatorna függő a sorozat minősége, pff. de rendes tőled, hogy mindegyikbe belenéztél 2-3 rész erejéig.
0
2008. július 23., szerda 7:56
16458
"ahol a történelem végtelen számú változata zajlik."
ez hülyeség. én úgy emlékszem, hogy párhuzamos világok között utaznak. rosszul emlékszem?
"Az első próbaút azonban félresikerül ... párhuzamos San Franciscokban rekednek"
wow, egyszerre többen. na, ezt hogy csinálták? :D
asszem lehetne csinálni egy külön oldalt a hajmeresztő összefoglalóknak :))))
0
2008. július 23., szerda 3:19
2692
Anno a kedvenc sci-fi sorozatom volt, még ma is az egyik. Azon ekvés értelmes sorozatok közé, amit az RTL Klubon adtak. Néhány éve nagyon örültem volna ennek a kiadásnak, de ahogy nézem UK-ből fele ennyiért is beszerezhetem. És ma már a szinkron/felirat se hiányzik. Mindenesetre hajrá a BuFinak, csak így tovább. Itthon sok jó sorozat nem került még kiadásra.
0
2008. július 22., kedd 22:46
1560
Nekem is még az első RTL-es felvétel van meg...vigasztal,hogy mennyi effektet lekevertek a stúdióban,jobbára eredetiben nézném felirattal:)
0
2008. július 22., kedd 22:22
52684
Nem is kellett volna messzire mennie, én szívesen kölcsönadtam volna a sztereó verziómat.
most posts by TM
0
2008. július 22., kedd 22:17
1560
Pedig a BuFi nem az igénytelenségéről híres,de kiírhatott volna egy pályázatot,hogs stereo szinkront keresünk,akinek megvan adja már ide legrabbelni és felrakni a dvd-re...francba már..pedig úgy szerettem ezt magyarul,nagyon jó színészeket castingoltak össze
0
2008. július 22., kedd 22:12
1560
Posza:tökéletesen egyetértek!!!...Ezért vártam a hivatalos kiadásra,hogy végre a magyart is stereoban halljam,ne monoban,ahogy a sok hun-rip felkerült mindig a netre...még vhs-en nekem is megvan az először gyönyörű stereo-ban leadott széria...Nem értem ezt,hol cseszték el?:(((
0
2008. július 22., kedd 21:13
52684
Egyébként pedig Rembrandt Brown a The Spinning Tops nevű egykori R&B csapat tagja volt. Tovatűnt dicsőségét gyenge próbálkozásokkal próbálja feléleszteni, például egy meccs előtt elénekelt himnusszal. Épp a helyszínre tart, mikor Mallory némileg megváltoztatja Brown jövőjét.
most posts by TM
0
2008. július 22., kedd 21:02
52684
"egy járókelő, Rembrandt Brown"
Aki ezt írta, nem sok Sliderst látott életében...
Rembrandt egy "Cryn Man" rendszámú tűzpiros nyitott Buickkal Quinn Malloryék háza előtt halad el, amikor a pincéből aktivált időkapu tágulása elnyeli őt autóstól. Ha nem lennék lusta, csinálnék róla egy screenshotot is. :)
most posts by TM
0
2008. július 22., kedd 19:20
982
Na most én is elégedetlenkedek. Miért monó a magyar hangsáv, mikor annak idején sztereóba adta valamelyik kereskedelmi csatorna?? Teszteltem is a sorozattal az akkor vásárolt Sony sztereó tévémet, annyira jól sikerült volt a hangja... :(
0
2008. július 22., kedd 19:05
1090
kemény lesz ez az augusztus:)nem marad egy fillérem se:)