Keresés

Sliders - 1-2. évad (6 DVD) (DVD)

2008. augusztus 30., szombat 9:11
Úgy müködik a dolog,h minden film/sorozat kiadásra van egy keret összeg. Ha ezt az összegett úgy tudják beosztani,h jusson és maradjon is akkor lehet különleges csomagolás,h nem mert mondjuk sokba kerül a szinkron beszerzése akkor sajna marad az ilyenfajta csomagolás. Itt is pont ez a verzió állt fel. A Monk-nál olcsón tudták megszerezni a szinkront és nincs is rajta extra mint a Sliders-en ezért tudták digiben kiadni. Meg van egy másik tényező is: a Kereslet. A Monkonál azért is döntöttek úgy,h digi lesz mert egy népszerű soroztaról van szó.
0
2008. augusztus 30., szombat 1:53
Ezzel egyetértek Én is!
0
2008. augusztus 30., szombat 1:27
Háát pl: Miért éppen alaszka?, Monk
És digit
0
2008. augusztus 30., szombat 0:57
Milyen többi és mit kapott?
0
2008. augusztus 30., szombat 0:01
Én tudom de ha a öbbi is kapott akkor ez miért nem?
0
2008. augusztus 29., péntek 23:13
GYenge? Ne légy elégedetlen. Már az is nagy szó, hogy kiadják itthon, ráadásul elég hamar követi a 3. évad.
HA ez a kiadás nem tetszik megrendelheted külföldről a szebb kivitelt (olyan mint az Alien Quadrilogy (lapozgatós)) és kicseréled a lemezeket benne.
Az ára pedig annyi amennyi, de hát 6 lemez van benne akárhogy is nézzük és 2 évadot vehetsz meg, ha mondhatom 1 árárért.
0
2008. augusztus 29., péntek 22:51
Elég gyengére sikeredett ez a kiadás kaphatott volna egy digit de azért örülök hogy kiadták.
0
2008. augusztus 29., péntek 18:03
Ameirkában is eléggé elhúzták a 4. évad megjelentetését a 3-hoz képest.
Egyébként az 1-2-3 ér valamit, a 4 és 5 már eléggé lefelé ment.
0
2008. augusztus 29., péntek 17:47
Sajnos csak az első három évad lesz egyelöre kiadva. A többi évad ezek fogyásától fügnk majd.
0
2008. augusztus 5., kedd 17:04
ez magas labda volt... és le fogják csapni :D
0
2008. augusztus 5., kedd 17:02
Ezt remélem Te nem gondoltad komolyan?!

Jézusom! Milyen emberek vannak szabadlábon!?
0
2008. augusztus 5., kedd 15:53
Nem azért de szerinted mi köze van annak, hogy Selmeczi meghalt és a sorozatot kiadják DVD-n? És miért kellene a családjának ezért pénzt kapni? Ezt fejsd ki légyszíves mert én nem értelek, de szerintem nem vagyok egyedül.
0
2008. augusztus 5., kedd 15:35
Szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz.
0
2008. augusztus 5., kedd 15:07
Elég szomorú, hogy "véletlenül" nem sokkal szegény Selmeczi Roland halála után lehetett arról olvasni, hogy itthon is megjelenik a Sliders. Szerintem, érdemes lenne őt megemlíteni a DVD borítóján, mitőbb, ha ez a véletlen egybeesés csak azért történt, mert a forgalmazó úgí gondolta, hogy ez a DVD sokkal jobban fog fogyni, most hogy Roli nincs köztünk, ez eléggé szomorú. Nem akarok gonosz lenni, csak arra gondoltam, hogy ha a DVD bevételéből kapna valamennyit a családja, az egy szép és nemes gesztus lenne. SŐT, ne feledjük, hogy KOCSIS GYÖRGY sincs már köztünk, aki a Professzor magyarhangja volt. Érdekes, hogy épp most akarják kiadni.....
Szeretném ha valahogy elérnénk azt, hogy Selmeczi családja is kapjon valami részesedést....
0
2008. július 26., szombat 16:10
Szia!

Az 5. évad utolsó (18.) epizódjában pedig Rembrandt csúszott át egy másik világba egyedül, egy nagyon rossz állapotban lévő csúszógép segítségével.
Vitt magával vért is amiben vírus vagy ellenanyag vagy mi fene volt.
Ezzel lett vége.
Igazából én ezt olyan szintű lezárásnak éreztem mint a Knight Ridert anno.
Lement az utolsó rész (Harana a jósnő) aztán annyi.
0
2008. július 26., szombat 16:02
TV3? 1997? Hm, nekem más emlékeim vannak. Úgy emlékeztem  96 vagy  97 nyarától vagy nyár végén kezdődött. Tuti az RTL-en este 17:30-tól, ismétlés másnap 11:30-kor. Bár az elején még így is lehet kihagytam pár részt és a pilotot is darablva láthattam. Bár már nagyon rég volt. De az tuti hogy nyáron ment, suli szünetben. Majd valamikor ősztől adták a 3. évadot? Mert az RTL-en egyhuzamban ha jól emlékszem 48 epizód ment le, majd jött az új évad októbertől. Az volt 22 epizód és ezzel vége a sorozatnak. Az RTL szerint, sok helyen volt írva hogy utolsó epizód.
Ezek után jópár éve a TV2 kedzte adni, azt hiszem vasárnap kora délután. És talán ők adták le a sorozat többi évadját is, amint újfent csak szórtan láttam.
TV3-as vetítésre nem emlékszem, bár anno sok jó sorozatot nem néztem én buta. Pedig nyomták a Hegylakót és két Star Treket is.

Az utolsó epizód, ameddig aránylag folyamatason láttam az a bizonyos újabb 22 epizód. Mikor Quinnék rátalálnak egy párhuzamos dimenziókkal foglalkozó regényre, majd felkeresvén az írót azt hiszik megtalálták végre a saját világukat, mármint Quinn és Colin. De a végén majd minden stimmel - mint már oly sokszor - de aztán kideülr mégse ez a jó világ. :)
Eziadáig számomra nem vesztett a sorozat a fényéből. A későbbi epizódokban viszont igen. Főleg a már említett Quinn és Colin lecserélése miatt. A másik két új szerelő pedig nagyon gyenge volt. Egyedül Rembrandt vitte a sorozatot, néhol be besegítkezett Maggie is.
0
2008. július 25., péntek 15:20
Ne aggódj, te tudod jól, a Sliders a TV3-n ment először.
most posts by TM
0
2008. július 25., péntek 14:20
Úgy értem az RTL Klub és a Tv2 között. :-))
0
2008. július 25., péntek 13:08
A wikipédia vonatkozó szócikke szerint is az RTL Klubon kezdték meg idehaza a csúszkálást, utána tv2, most az AXN Sci-Fi és a TV6 adja. Amíg volt John "Gimli" Rhys-Davis addig nagyon szerettem, aztán jött a durvulás a kromagokkal s amikor behozták Colin karakterét és távozott Quinn, vesztettem el az érdeklődést, de mindenképp örülök, hogy kiadásra kerül a sorozat :)
0
2008. július 25., péntek 13:04
Szerintem akkor sem, mert amikor megszünt a TV3om akkor vásárolta meg az rtl a Csillagkaput, Sliders-t és a Rém Rendes Családot. De ki hogy emléxik. Én így tudom.
0
2008. július 25., péntek 13:00
Lehet hogy ott is ment,de legelöszőr az RTL-en,ez tuti.
0
2008. július 25., péntek 12:56
Akkor a vhs-em elégé megromolhatott, hogy TV3mas logót tett a sarokba. :)
0
2008. július 25., péntek 12:18
Tévedsz, az RTL Klubon ment először, ahogy a lentebb egy hozzászóló is írta. A Sliders sosem ment a TV3-on.
0
2008. július 25., péntek 12:04
Legelöszőr a TV3-mon ment.
0
2008. július 25., péntek 11:12
Nem, csak a szereplők benne.
most posts by TM
0