Akkor az rtl klubon, mindegy. De ez a sorozat többször vándorolt oda-vissza nem?
0
2008. július 25., péntek 9:05
16458
rtl
0
2008. július 25., péntek 8:54
4956
Bizony de én a tv2-n láttam előszőr, ha jól emlékszem. A 3. évad még elég jó, de a 4. és 5. már nagyon ellaposodott. Eleinte sokat forgattak külső helyszíneken, ez később beszorult a universal studiójába és sajnos egy-egy helyszínt sok epizódon keresztül használtak. Az 5. évadnak más elindulást és több rész után egy jó befejezést lehetett volna adni. Nem tudom, hogy köze van e az eltunyulásnak ahhoz, hogy Jerry O Conell beült a produceri székbe is és nem csak színészként adta magát a sorozathoz. Elhiszem, hogy minden filmsorozat egy idő után veszt a nézettségéből, de ahogy láttam a Slidersnél nem, hogy ez ellen tettek volna még rá adtak jó pár lapáttal az unalmas, sekélyes, nagyon művi 4. és hangsúlyosabban az 5. évaddal.
0
2008. július 25., péntek 8:48
5042
Annak idején az egyik legnagyobb kedvencem volt ez a sorozat, az X-akták mellett... Persze abban az időben még nem ismertem annyire a Star Trek-et... :))) Nagy nagy dolgokat lehetett volna kihozni ebből az alapsztoriból, de a 3. évad végétől egyre ötlettelen, gagyibb részek jöttek... Az útolsó évadot nem is láttam még. De az 1.-2. évad még nagyon jó! Úgyhogy erre tuti vevő leszek! :)))
Emlékeztek még? 1997. október 27-én, mikor két hónapos teszt után beindult az RTL-KLUB, hétfő este a sorozat bevezető filmje volt a nagy esti film! Közvetlen a Mel Gibson-os Palimadár után! :))) Után pedig minden hétköznap este 17:30-kor jött a következő epizód... Hihetetlen hogy már több mint 10 éve volt...
0
2008. július 24., csütörtök 21:19
4956
Most már biztos, hogy mono lesz a magyar hang? Esetleg elképzelhető a 3. évadtól a stereo keverés? Mozgó menüről már álmodni sem merek, pedig lenne pár jó elképzelésem. (Megnyíló dimenziókapu, melyből a szokásos menüpontok (bazz mennyit gondolkoztam mire beugrott :-) ) csúsznak ki, vagy a különböző világokból egy-egy jellemző momentumot venni ki és abból kihozni egy animációt. Ahogy a Star Wars DVD-ken van megcsinálva a bolygókkal.)