Ugye nem a Kulka János Görög László féle szinkron?
0
2008. augusztus 13., szerda 16:58
17243
igen. új szinkron lesz a kiadványon.
0
2008. augusztus 13., szerda 16:38
115
Jama, kaptál választ? Melyik szinkron lesz rajta? Köszi, BD
0
2008. augusztus 5., kedd 14:47
945
A creepernek szoló szöveget magadra veszed Jama. Neki szólt. Én leszek olyan okos és abbahagyom, ha nektek nem megy :)
0
2008. augusztus 4., hétfő 21:31
99
Ha az a "rendezői változat", ami már pár éve megjelent, akkor abban valóban nincs benne a mennyei fényekben játszó űrhajóbelső - én speciel nagyon hiányoltam, és megorroltam érte. A Meztelenek és bolondok valóban jöhetne már, mert egy alapvígjáték. (Bár régebben egy tévéfelvételből megcsináltam dvd-re, de sem a kópia, sem a vétel nem volt túl jó.) A hajtóvadászat pedig szintén egy alapmű, valóban hiánypótlásra lenne szükség e két területen. Van valami infó erről?
(Csak azért bátorkodtam én is erre rákérdezni itt, mert a fenti film viszont már megjelent egyszer, és nem fanyalgásból.) Kösz.
0
2008. augusztus 4., hétfő 20:48
2967
Ebben igazad van, de nem árt. Én nem bánom, ha minden filmen rajta van. Vagyis lenne. Ugyanis pár éve mióta a Universal is leállt a DTS hanggal, azóta szomorú vagyok, pedig a Bourne 2-3 nem lenne rossz ezzel a hanggal.
0
2008. augusztus 4., hétfő 20:40
17243
hát, nem tudom. eme film dts-e soha nem volt tesztmatéria.
0
2008. augusztus 4., hétfő 20:29
2967
Köszönöm! Kár. Ez nálam pedig sokat számít. :-(
0
2008. augusztus 4., hétfő 20:25
17243
nem lesz.
0
2008. augusztus 4., hétfő 20:20
2967
Nekem csak annyi lenne a kérdésem,hogy lesz rajta DTS? :))
0
2008. augusztus 4., hétfő 17:31
6925
Nagy kár,hogy a Columbia szinkronos újrákon nem magyarítják az extrákat.Még a komoly extra változatokon sem. Pedig így sokkal jobban érdekelnének,és esetleg lecserélném a régebbi változatot.
0
2008. augusztus 4., hétfő 17:03
13392
Az a fura, hogy nem is érzem kioktatásnak. Ezzel az erővel az xpress akármelyikünk kérdésére adott válasza is az.
0
2008. augusztus 4., hétfő 17:02
17243
oké, szerintem most már fejezzük ezt be. még két kiegészítés az előző hozzászólásomhoz. egoista vagyok, ezt mindenki tudja, aki ismer. :) az említett kioktatás érdemi része a szinkronos újrakiadások létjogosultságára vonatkozott.
0
2008. augusztus 4., hétfő 16:55
13392
Henike, leülhetsz. Hirdetni rövid i-vel szokás ezen a nyelvterületen. Még szerencse, hogy tudsz helyesen írni, "nem úgy, mint egyesek".
Hogy tudnám kiforgatni a hozzászólásodat, ha még értelmezni sem könnyű? :)
Az életkorhoz pedig dobj hozzá még egy évtizedet. :)
0
2008. augusztus 4., hétfő 16:43
17243
kedves hen!
nem hinném, hogy névtelenség mögé bújok (egy kivételével valamennyi itt olvasható dvd-teszt végén ott olvashatod a nevemet), másrészt, nem hinném, hogy nevesítenem kellene a reakciómat, miután meglehetősen pikírt és legalább annyira légből kapott megjegyzést tettél a kiadóra nézve - szintén névtelenül. harmadrészt nem kellene annyira szívedre venned a megjegyzést, hogy utána többed magaddal tucatnyi hozzászólást ebbe ölj, csúnya szavakkal vagdalkozz és idegeskedj. lehet, hogy kioktattalak - úgy vélem, erre ITT, az általam szerkesztett oldalon van némi alapom -, de nem akartalak megbántani, kérlek, bocsáss meg!
0
2008. augusztus 4., hétfő 16:34
945
Senki nem hírdetett semmit bunkókám!!! :-))) Csak egyesek mindent kiforgatnak.
0
2008. augusztus 4., hétfő 16:32
945
A másik meg az, hogy itt elvileg a filmről kéne beszélni. Nem? Akkor lapozzatok. Megvolt a nyelvtan óra.
0
2008. augusztus 4., hétfő 16:30
945
Pizsama: "Tudod a smiley nem véletlen szokott ott lenni egy-egy komment végén." Nem szeretem ha valaki kóstolgat szúrós megjegyzésekkel. És ki tudja milyen személy van a név mögött. Pl. egy kis 15 éves okoska. Én is odaírom a mondandóm végére, hogy "any*d" és odarakom a nevető fejet :) Aztán én se gondoltam komolyan. Ez épp olyan. A mai fiatalságnál az a rossz, hogy először írnak aztán gondolkodnak. Na meg itt van ez a Jama is az oktató szövegeivel. A másikat megbántani a legkönnyebb. Főleg névtelenül. Írja oda a nevét és címét is. Akkor biztos nem uga*na. Félne, hogy meglepem a lakásán. És nevető fej :-)))
0
2008. augusztus 4., hétfő 16:22
13392
Én lelkiismeret-furdalás nélkül gépelhetek és írhatok helytelenül, mert én nem kiáltottam pusztába a tökéletességemet.
Aki pedig hirdeti, milyen tökéletes, aztán kiderül róla, hogy mégsem az, az inkább hallgasson, mert a végén közröhely tárgyává válik (lásd mellékelt ábra.:)
0
2008. augusztus 4., hétfő 16:14
1847
na látod, én is mennyit gépelési hibát vétettem, pff. :)
0
2008. augusztus 4., hétfő 16:13
1847
Hen! Nyugi. Tudod a smiley nem véletlen szokott ott lenni egy-egy komment végén. Egyébként Creeper szerintem errea mondatodra gondolt: "hogy miért a legtöbb filmet másodszorra kell kiadni szinkronosan." ez helyesen úgy lenne, hogy: "hogy a legtöbb filmet miért (csak) másodjára kell szinkronosan kiadni?" egyként a hsz. manapság már mindenhol HÁESZ-nek mondjákt így a hsz.-eid is helyes lehet. De egy kis helyesíráson ne vesszetek már össze. Itt senki sem "nagyokos" és senki sem viaszszaró íkúfájter, úgyhogy csigalom nyugavér! Amúgy is a magyar helyesírási szabályzat egy nagy hülyeség, ráférne már egy normális reform erre a nyelvre, pláne hogy az információs társadalom rohamos fejlődésével egyre több új szó és kifejezés kerül bele.
0
2008. augusztus 4., hétfő 15:58
945
creeper: hsz-eidet? És ez szerinted mi? Te aztán tudsz. hsz-aidat (hozzászólásaidat, nem hozzászóláseidet). Ha már rövidítesz és kötözködünk. Nem egy olyan hosszú szó, hogy ne lehetne kiírni. Te magyarázol nagyokos. Egy bajom van, hogy nem bírom szó nélkül hagyni az ilyen IQ-fightereket. Azt hiszik, hogy ők sz*rták a spanyolviaszt. Az öntelt, nagyképű embereket ki nem állhatom.
0
2008. augusztus 4., hétfő 15:06
17243
rákérdezek!
0
2008. augusztus 4., hétfő 14:55
115
Jama! Melyik szinkron lesz rajta? A Dunai Tamás-féle ( a régi )? Vagy az RTL-es? Esetleg újraszinkronizálták?
Köszi!
0
2008. augusztus 4., hétfő 14:43
3945
remélem, hogy most már tényleg felújították a kópiát, mert a régi dvd-n nagyon gyatra volt.