Keresés

A bakancslista (DVD)

2009. január 25., vasárnap 1:46
Csak nem értettem, hogy mi ez a kirohanás eme ártatlan film iránt, amikor a két főszereplőnél sokkalta középszerűbb figurák sablonalakításaiért meg odavagy. Nem a véleményeddel volt bajom, hanem az indokaidat éreztem soványnak. De ezen aztán biztos nem fogunk összeveszni. .)
most posts by TM
0
2009. január 24., szombat 18:54
Te meg belém. Ez már nem kötés, kötekedés. Egy sima, egy fordított.:)
0
2009. január 24., szombat 17:17
Te tudod, te kötöttél bele.
most posts by TM
0
2009. január 24., szombat 16:46
Csak ennyi a belekötés? :) Én tartom, hogy  semmi új és érdekes nincs ebben a  filmben, sem színészileg, sem történetileg.
0
2009. január 24., szombat 16:16
Reiner előző filmje a Diploma előtt-et felemlegető "Azt beszélik" is nagyon tetszett. Ott például Shirley MacLane játszotta el a tőle már többször látott vénasszony komikát, ennek ellenére, ahogy az igazi nagy színészeknél lenni szokott, őt sem lehet megunni.
most posts by TM
0
2009. január 24., szombat 16:07
Kit érdekel, hogy a színészek már játszottak hasonló karaktereket? Hugh Grant életében nem játszott egy karakternél többet, ha a lottózó elől elvinnék Puhl Sanyi életnagyságú kartonját és beraknák Grant helyére, még abban is nagyobb spiritusz lenne. Ennek elenére a huszonötödik szempillarezegtető szerepében is hoz némi pénzt, meg még van aki szereti is, akor meg nincs probléma.
Rob Reiner valóban sok jó filmet rendezett, például a kiváló Harry és Sallyt. :)
most posts by TM
0
2009. január 24., szombat 15:47
Egyetértek.
most posts by TM
0
2009. január 24., szombat 9:53
R2-D2: köszönöm, tényleg egyetértünk, mégha ettől nem is vagyunk túl népszerűek a filmet hibásan egekig magasztalók körében.
0
2008. augusztus 12., kedd 18:58
Szerintem sem hagyták el a studiót.
Tegnap néztem meg.
A legjobb az egészben az azóta történt balesett Freemannel.
Mégsem tudott teljesen azonosulni a szereppel.:))) Saját maga nem vette komolyan a mélyenszántó bölcseleteit.
Eléggé unom már Morgen Freeman bölcs istenes szerepeit.
A leghiteltelenebb talán az egészben, mikor az autóversenyen Ő az aki először neki megy a másiknak.
Amúgy jó lenne , ha minden egyes embernek egyszer az életben kijárna egy ilyen Tibi bácsis 3 kívánság, akár TB-re is.
0
2008. augusztus 12., kedd 18:14
Én az ellenkezőjét olvastam...
Mindenesetre fura,hogy két kiváló művész miért vállal el egy ilyen hakni szerepet.

A Millió dolláros bébit azért nézzed meg!
0
2008. augusztus 11., hétfő 20:59
Igen, inkább. HA beutazták volna. De ki sem tették a lábukat California -ból, sejtéseim szerint. A filmet ot forgatták, francia külső helyszínekkel, de nem esküszöm meg rá, hogy ők ott voltak....
0
2008. augusztus 11., hétfő 18:10
A két neves színész beutazta a világot és közben filmezett is.
Ezt inkább Michael Palinre vagy Attenboroughra kellene hagyni...
0
2008. augusztus 11., hétfő 10:56
Azt hiszem, nem tudok ezzel egyetérteni. A két hatalmas színész ezt a két karaktert már eljátszotta, Nicholson a Lesz ez még így se!-ben, Freeman pedig többször is, a Remény rabjaiban is, a Miss Daisy sofőrjében is, és bár én nem láttam, de mondják, a Millió dolláros bébi-ben is.

Rob Reiner meg rendezett már ennél sokkal jobbat is, nem ennyi giccsel, nem ilyen ordas nagy bakikkal. (jó, csak kettővel, de az épp elég)

Összedobott fércmunka, de nem egyértelműen leírandó, ha valaki szerette a korábban említett filmeket. Nekem is csak ezért volt elfogadható a Bakancslista.
(egyéb vélemény az adatlapon)
0
2008. augusztus 9., szombat 23:53
Rég fogot meg egy film ennyire mint ez.
2 "hatalmas" színész feljthetetlen alakitását láthatjuk ebben a tökéletes filmben.

Rob Reiner se hazudtolta meg a hírnevét. Kiváló rendező.
0