Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2014. október 19., vasárnap 14:46
A pénzügyi problémáitokat ti is az Alexandrának címezzétek. Sorry, de az anyagi ügyek nem a vevőre tartoznak. Az csak azt látja, hogy a kiadó reklámozza az új megjelenéseit, melyek közt minden van, csak a korábban megkezdett sorozat többször ígért folytatása nem. Közben az első évad már minden hordozón féláron, ami sok éves gyűjtői tapasztalat alapján az adott címről való lemondást, de legalábbis annak előszelét jelenti. Ez is egy magyar valóság, szinte minden hazai kiadótól látható volt már. A magam részéről BD-t és DVD-t is vettem Spartacusból, rajtam eddig sem múlott a dolog, a folytatásban is lennék partner, ha lenne folytatás.
most posts by TM
0
2014. október 19., vasárnap 11:05
A reklamációt továbbra is az Alexandrának címezzétek. A tartozásából a teljes sorozatot ki tudnánk adni egyszerre. Ettől függetlenül, ha jól mennek a dolgok, december elején ki tudjuk hozni az előzmény évadot. Sorry, ez a magyar valóság!
0
2014. október 18., szombat 0:14
...és DVD-n...
most posts by TM
0
2014. október 17., péntek 22:16
Ennyit az októberi Spartacus folytatásáról BD-n.
0
2014. október 14., kedd 19:33
Nem vagyok Fantasy,de szerintem hozzájuk tartoznak.
0
2014. október 14., kedd 0:27
Tisztelt kiadó! Érdeklődni szeretnék, hogy az MGM filmjei közül hozzátok tartozik a Thomas Crown ügy 68-ból és a Nézzétek a mező liliomait?
0
2014. október 13., hétfő 12:49
Köszi a választ!

Kár :(
0
2014. október 13., hétfő 12:22
Mi fogjuk kiadni. Decemberben. Blu-ray valóban esélytelen...
0
2014. október 13., hétfő 11:41
Tisztelt Fantasy Film!

A Frank című filmet ti fogjátok kiadni?

Gondolom egy esetleges BD kiadás tök esélytelen, a mozis szereplése után :(
0
2014. október 13., hétfő 9:05
Köszi a hozzászólást. Lesz szinkron is rajta. A Nightbreeden eddig nem gondolkoztunk...
0
2014. október 11., szombat 10:31
Tisztelt Kiadó!

Örülök a MICHAEL KOHLHAAS LEGENDÁJÁ-nak, mert szerintem lélektanilag nagyon erős film, ráadásul szerintem nagyon jól és autentikusan adja vissza azt a rideg-hideg kort, amikor ez a történet játszódik. Bár néhány helyen úgy érzem, hogy a rendező sajnos jobban visszafogta magát, mint kellett volna, és ezzel kihagyott pár ziccert (gondolok itt a csatajelenetek bemutatására (nekem túlságosan távolságtartó, én szeretem a jól megrendezett és izgalmas csatajeleneteket, még egy művészfilmben is)), de így is egy egészen egyedi filmet tett le az asztalra, aminek középpontjában olyan erős igazságérzet áll, amin elgondolkodik a néző. Ráadásul a filmben bemutatott problémák is igencsak elgondolkodtatóak, hogy bánnak az urak az alattuk levőkkel. Nem tudom, hogy a DVD-n lesz-e szinkron, mondjuk én örülnék neki, mert számomra egy picit zavaró volt, hogy az egyik legnevezetesebb német történelmi figurának történetét franciául vették fel (jó tudom, minden amerikai filmben angolul beszél mindenki a Föld kerekén, ez meg francia film, nem német...).
Szóval én örülök neki, jól fog mutatni a többi Mikkelsen film mellett :)

Egy másik kérdés: októberben esedékes a Nightbreed rendezői változatának megjelenése Amerikában. Mivel DVD-n sose jelent meg a film, nem gondoltatok arra, hogy kiadnátok a rendezői változatot akár szinkron nélkül, csak felirattal (így meg lehetne spórolni a szinkron költséget)?

0
2014. október 10., péntek 18:31
Kérem a kiadót,a most megjelenő klasszikusoknál a feliratok pontosságára és időzítésére figyeljen oda.Vevőket lehet veszíteni,ha nem az igazi....
0
2014. október 10., péntek 18:23
Nekem is kedvencem ez a rendező,ezért hiányolom az Aki szelet vet és az Ítélet Nürnbergben c. filmeket is.
0
2014. október 10., péntek 1:35
Wilder filmjei elég szépen jövögetnek a Fantasy Filmtől. Az Irma, te édesnek és a Sógorom a zugügyvédnek én is nagyon örülnék. Meg persze annak is, ha Stanley Kramer is hasonló figyelmet kapna a kiadótól (A megbilincseltek és Az utolsó part a kedvenc, de én a Büszkeség és szenvedélyt is szeretem).
Tudom, nem kívánságműsor, de a Ha kedd van, akkor ez Belgium is sokaknak örömet szerezne, szerintem.
0
2014. október 9., csütörtök 19:17
Igazad van,sehol.:)

Az Intercomnál alighanem az MGM és az UA 1981-es egyesülése utáni filmek vannak,így az általam is írt Oroszország-ház sem várható a Fantasytól.

A listámról kimaradtak a Billy Wilder filmek:

Sherlock Holmes magánélete
Irma,te édes
Sógorom a zugügyvéd
0
2014. október 9., csütörtök 10:28
Hosszú küzdelem után végre megjelenhet A VIZSGA című magyar film, Bergendy Péter rendezésében, Kulka János, Nagy Zsolt, Hámori Gabriella és Scherer Péter főszereplésével. A forgatókönyvet Köbli Norbert (A berni követ, Szabadság különjárat) írta.
0
2014. október 8., szerda 23:08
Hol írtam, hogy a Fantasy Film Metro-Goldwyn-Mayer filmeket ad ki? Épp azt jeleztem, hogy a Mégis, kinek az élete? című filmet ne tőlük várjuk, hanem más kiadótól (kellene). Én a ProVideo-ra emlékeztem, de ezek szerint InterCom.
Elég sok Fantasy Film által kiadott korong sorakozik a polcomon, és nézésük közben nekem is feltűnt, hogy az MGM logósok nagyrészt United Artists mozik, mint ahogy az is, hogy az MGM mozicsatornán is csak elvétve bukkan fel igazi Metro-Goldwyn-Mayer film.;)
0
2014. október 8., szerda 19:28
Hogy pontosabb legyek,az Intercom és a Fantasy nem a régi MGM filmeket adja ki.

Az oroszlán ne tévesszen meg,csak a jogok vannak ott(MGM könyvtár),leginkább a United Artists és Orion Pictures filmek.
0
2014. október 8., szerda 19:23
Az MGM/UA filmek biztosan nem tartoznak Pro Videóhoz.

Hozzájuk a Warner birtokában levő MGM archívum tartozik.Eredeti MGM filmek a hőskortól 1971-ig.
Pl.Lázadás a Bounty-n,Marlon Brandoval.

De mindegy,mivel az a cég még a régi Warner filmeket sem adja ki.Pedig van hiány bőven...
0
2014. október 8., szerda 19:19
Nem lehetett volna a Megbilincselteket kihozni?

A Vikingek megjelent már régebben...
0
2014. október 7., kedd 23:38
Én úgy tudtam, hogy a régi Metro-Goldwyn-Mayer filmek a Warnerhoz tartoznak, és nálunk a ProVideo adja ki ezeket, lásd Óz, a csodák csodája, Ének az esőben, az újak pedig a Sonyhoz tartoznak, vagyis az InterCom adja ki. Persze egyik magyarországi kiadó sem viszi túlzásba, sőt.
0
2014. október 7., kedd 23:29
A Vikingeknek nagyon örülök, mivel megvettem a korábbi verziót, de valamiért a gyári csomagolásban A suttogó című Robert Redford film volt. Sajnos, akkor már nem tudtam becseréltetni, mivel mire észrevettem, joglejárt lett.
0
2014. október 7., kedd 22:49
És még az MGM-es beharangozóból kimaradt két film: a Jenkik Richard Gere és Vanessa Redgrave főszereplésével, valamint a Vikingek - Kirk Douglas és Tony Curtis főszereplésével.
0
2014. október 7., kedd 22:48
Nem, az InterCom.
0
2014. október 7., kedd 21:07
A Mégis kinek az élete? Metro-Goldwyn-Mayer film, úgyhogy a ProVideo lenne az illetékes.
0