Igen,de a Fantasy az MGM könyvtárt(United Artists,Orion,Cannon,majd MGM/UA 81-től stb.)tudja kiadni.
Ez eredeti MGM alkotás,még mielőtt a cég lehúzta volna a rolót 1973-ban. Ez az MGM archívumhoz tartozik,jó eséllyel,a tulajdonosa a Warner(mint a Ben Hurnak,vagy a Zsivágónak),így a Pro Video tudná forgalomba hozni.
0
2014. január 19., vasárnap 12:44
613
Tisztelt kiadó. Kiadhatnátok a Feltámad a vadnyugat c. filmet ha jól tudom Mgm-es film.
0
2014. január 17., péntek 16:55
4078
Tisztel Kiadó!
Jan Svankmajer filmjeinek joga nincs véletlen a fantasyfilmnél?
Alice Ottóka Holdkór Faust
0
2014. január 16., csütörtök 19:28
1084
Ez nem úgy Fantasy Film.:)
0
2014. január 16., csütörtök 18:52
3
Sziasztok! Szerintetek a gyűrűk ura bővített változatát kiadják BD-en? Valakinek van valami infoja?
0
2014. január 16., csütörtök 17:52
6925
Én a Jó,a rossz és a csúfnál nem csak arra gondoltam,DVD-n legyen már teljes a trilógia,hanem az is eszembe jutott,milyen jó lenne,ha az általam ismert 150 perc körüli változat jelenne meg.
Ehhez van jó szinkronunk és főképpen a főszereplők eredeti hangja is ezen a változaton szól végig.
A "bővített" változat szerintem szinte semmit sem tesz hozzá a történethez,csak elvesz belőle azzal,hogy időnként öregemberek hangját halljuk,vagy egy másik színészét. Itt a rövidebb a jó változat!Van ilyen is... Az új hazai szinkronról(Szöszi...)már nem is beszélek.Könyörgöm,a szőke a világosabb bőrre utal,és nem a hajszínre.
0
2014. január 16., csütörtök 13:02
613
Sziasztok a megbilincselteknek és a colours-szinek filmeknek én is nagyon örülnék ha kiadnátok.
0
2014. január 16., csütörtök 10:03
14593
T. Kiadó!
Ha már az InterCom nem volt képes annak idején a Dollár-trilógia első részét BD-n kiadni, tőletek nem várható véletlenül? Ami DVD forgalomban van (volt) belőle (azóta megszűnt a kiadója), az minden, csak nem rendes kiadás. Erősen vágott a film, plusz a képminősége is csapnivaló. Egy ekkora alapművet illene rendes kiadásban megjelentetni.
Ugyanez a kérdés áll a Sohase mondd, hogy soha című "unofficial" James Bond-filmre is. A nagy MGM szépen körbelőtt minket BD-n, a DVD-je meg annak is vágott nálunk.
Véleményem szerint, akinek kellett, az rég beszerezte BD-n a Jó, a rossz és a csúf-ot. Már a sokadik utángyártást éli meg kéklemezen...
0
2014. január 16., csütörtök 9:54
4078
Egy marék dinamit A jó,a rossz és a csúf(DVD-n)
Mennyire, mennyire szeretném én is. A 12 dühös embert is, de nagy DVD-s vágyam, hogy magyarul teljes legyen a Leone DVD gyűjteményem.
0
2014. január 15., szerda 18:32
382
Többé-kevésbé akár a mi kívánság listánk is lehetne... Pár cím elég sanszos, de erről majd később.
0
2014. január 15., szerda 17:29
6925
T.Kiadó!
Ezek a filmek közül valami esetleg?Mind az MGM könyvtárba tartozik.
Marty Legénylakás 12 dühös ember Megbilincseltek Ítélet Nürnbergben Hálózat Jönnek az oroszok,jönnek az oroszok Külön asztalok Hazatérés Aki szelet vet Szereti ön Brahmsot? Sógorom a zugügyvéd Éjféli cowboy (DVD-n) Egy marék dinamit A jó,a rossz és a csúf(DVD-n) Mégis kinek az élete? Sherlock Holmes magánélete Irma,te édes A missouri fejvadász Orfeusz alászáll Az alcatrazi ember 1984
0
2014. január 8., szerda 19:43
4078
Köszönöm a választ. Kár érte.
Esetleg A nagy szépség (La Grande Bellezza) és/vagy a Sennki többet (La Migliore Offerta)? :)
0
2014. január 8., szerda 10:14
382
Sajnos nem :(
0
2014. január 7., kedd 22:09
4078
Tisztelt Kiadó!
Az új Jodorowsky film a La danza de la realidad nem szerepel a DVD-s tervek között? Nemrég bemutatta a magyarhangya és szerintem nagyon kellene itthon eme kiváló rendező filmjeinek DVD kiadása. Köszi a választ előre is.
0
2013. december 6., péntek 17:53
6925
T.Kiadó,
Nem érzem túl szerencsésnek,hogy az utóbbi időben a fekete-fehér filmekre sárga feliratot raktok. Gondolok itt a VIII.Henrik magánéletére és a Siker édes illatára.
A képi világhoz nem illik a "szín".Praktikusabb szürke hátteret használni,ha az olvashatóság miatt aggódtok.
Örülök,hogy várhatóan meg fog jelenni a régen beharangozott Desiree,Marlon Brandóval.
0
2013. december 2., hétfő 11:16
382
Sziasztok! Várjuk a jelentkezését azon kedves fórumozónak, akinek esetleg megvan a DESIRÉE c. Marlon Brando film eredeti (Pannóniás) szinkronja valamilyen hordozón. Sajnos a Magyar Televízió archívumában már nem fellelhető. Annyi infót még tudunk, hogy 1973-ban biztos, hogy vetítette a tévé (talán ismételt is későbbiekben). Levelet ezzel kapcsolatban ide várunk: info@fantasyfilm.hu, de a fórumba is írhattok.
Köszi Fantasy Film
0
2013. október 14., hétfő 1:13
8977
Nekem Wyder-től az egyik abszolút kedvenc az Egy, kettő, három. Szerintem ez sem jelent még meg semmiféle hordozón nálunk.
0
2013. október 12., szombat 2:41
52684
VHS-en megjelentek szinkronnal, nem elég? :)
most posts by TM
0
2013. október 11., péntek 19:35
6925
Igen,arra.Köszönöm a pontosítást.
Nagy kár,hogy a Corner végül nem adta ki a Wilder díszdobozt.Sok filmet ki lehetne adni,"szabad jogúak",csak drágák.
A Vád tanúja után én is reménykedem más Wilder filmekben is.Hitch-től meg már minden megjelent,csak a 40-es években van egy "lyuk".
0
2013. október 11., péntek 12:40
1084
Szerintem Hitchcock ügyben főleg a ProVideo tudna lépni, ha akarna, viszont Billy Wilder tekintetében csak a Fantasy Filmben reménykedhetünk. Ha az FF folytatja az MGM/United Artists filmek kiadását, előbb-utóbb csak belibben valami. (Amúgy a Furcsa pár nem Billy Wilder, szerintem a Sógorom a zugügyvédre gondoltál. Amúgy a Furcsa pár 1-2 is jöhetne szinkronosan, de az ugye egy másik kiadó.)
0
2013. október 10., csütörtök 18:33
6925
Nálunk DVD-n is elég lenne.
Egy átlagember a régi rendezők közül Alfred Hitchcock és Billy Wilder nevét ismeri talán a legjobban. Az ő hiányzó filmjeiket kellene leginkább pótolni.
Legénylakás Furcsa pár Irma,te édes Gyilkos vagyok Öt lépés Kairó felé Sherlock Holmes magánélete stb.
0
2013. október 10., csütörtök 2:57
197
Nincs válasz a Vád tanúja szinkronja kapcsán. Ez nem túl biztató. Közben a cseheknél már BD-n is megjelent a Legénylakás.
0
2013. október 9., szerda 14:09
1084
A kiadó egy kicsit gatyába rázhatná a honlapján az újdonságok rovatot. A több éves megjelenések közül kicsit nehéz kivadászni a tényleges újdonságokat.
0
2013. október 4., péntek 20:30
228
A Moby Dick-en remélem a régi Pannóniás szinkron lesz ugyee??
0
2013. október 4., péntek 18:51
6925
Tartok tőle,az Idegen a cowboyok között egyhamar nem várható...