Van belőle PAL kiadás is. Nekem megvan az angol kiadás belőle. De sajnos az is letterbox, mint mindenhol máshol.
0
2013. október 4., péntek 7:47
14593
A Trükkös halál 2-vel leginkább az a baj, hogy nem létezik belőle rendes DVD-kiadás, az összes 4:3 letterbox képű, ami valljuk be, így 2013-2014 fordulóján már eléggé égő kategória. Plusz emlékezetem szerint csak NTSC-ben (R1-es kiadás) hozzáférhető.
0
2013. október 3., csütörtök 22:30
19949
Tisztelt Kiadó!
A Trükkös halál 2.részét nem tervezik kiadni? Mert ha már kiadták az első részt nagyon színvonalasan akkor jöhetne akár a folytatása is :)
Köszönöm
0
2013. október 3., csütörtök 22:12
1084
A vád tanújának biztos sokan örülnek, de én sajnos nem szeretem Agatha Christie írásait, és a belőlük készült filmeket sem. Viszont a Moby Dick az nagyon megfelel. Gregory Pecktől bármi jöhet, United Artists-nél forgatott filmjei közül különösen az Idegen a cowboyok között és Az utolsó part, amit nagyon hiányolok.
0
2013. október 3., csütörtök 20:15
6925
Semmi spoiler nincsen a hozzászólásomban.
0
2013. október 3., csütörtök 20:10
1277
Nem ártana használni a "spoiler" kifejezést!
0
2013. október 3., csütörtök 19:36
6925
A Vád tanúját felírom és bekarikázom!Vannak még csodák...:)
A szinkron nekem mindegy,már régóta eredeti nyelven nézem.Egy jó felirat kellene,ahol a női gyilkost nem gyikosnőnek hívja az ügyész,mint anno a kölcsönzői VHS feliratban.
A Moby Dick is érdekes,ahol G.Peck állítólag majdnem az életét vesztette a forgatás alatt.
0
2013. október 3., csütörtök 19:14
197
"A VÁD TANÚJA," Melyik szinkron lesz rajta?
0
2013. október 3., csütörtök 17:39
382
Nem fogyunk ki. A VÁD TANÚJA, MOBY DICK (John Huston) idénre még megfelel? :)
0
2013. október 2., szerda 11:50
4078
Ezek is remek filmek :)
0
2013. október 2., szerda 1:14
1084
Én azért Tornatorétól és Kitanotól is inkább a régebbi filmjeik közül hiányolok néhányat. Pl. Mindenki jól van, A csillagos ember ill. Kikujiro nyara, A kölykök visszatérnek, Tengerparti jelenet. De persze az új filmjeik is jöhetnek.:)
0
2013. október 1., kedd 21:34
4078
"mai európai és amerikai független filmek határozzák meg a közeljövőben a Fantasy Film arculatát."
Nyilván minden klasszikusnak örülni kell (és venni), de vannak nagyon jó kortárs filmek is, amiknek DVD megjelenéséről egyelőre semmilyen hír sincs, pedig az elmúlt évek legjobbjai között vannak: Senki többet (Tornatore), A vadászat (Vinterberg), Enter the Void (Noé), Melankólia (Trier), Emésztő harag 1-2 (Kitano), Only lovers left alive (Jarmusch) stb. és ezeket még ismertebb rendezők készítették :(
Egyébként, ha választhatnék olyan klasszikusok, mint Jodorowsky, Fassbinder, Pasolini, Argento és Bergman vagy az új, hollywoodi filmek közül nem kérdés, hogy az ilyen kult-klasszikusokat választanám :)
0
2013. október 1., kedd 18:57
6925
Úgy tudom,lesznek azért régi filmek is.Csak hát még az 5 éve megjelentből is van raktáron. Kisebb lesz a példányszám.
0
2013. október 1., kedd 18:49
1084
Ahogy nézem, a kiadó kezd kifogyni a klasszikusokból. Szerintem ami nem jelent meg az előre jelzettekből, az már nem is fog (nem sok ilyen van). Nagyon úgy tűnik, hogy mai európai és amerikai független filmek határozzák meg a közeljövőben a Fantasy Film arculatát. Sajnálom, mert a Hollywood Movie Classics sorozat miatt a kedvenc kiadóm volt, és elhiszem, hogy a 2-3 ezer forintért kínált kortárs filmek között is vannak nagyon jók, de ezeket nem ismerem, és mások véleményére adva nem igazán reszkírozhatok ennyi pénzt sem.
0
2013. október 1., kedd 18:16
6925
Az a baj,ez a film atipikus.A rendező igazi rajongói általában nem szeretik.Viszont egy átlag filmbarátnak jól eladható.
Mikor?Ha megjelenik a következő film.:) Ahogy látom,tartja az árát,szerencsére nem esett az agyatlan akciózás áldozatául.
Ahogy az Etalon 5 klasszikusa is fogy,pedig ott is az induló ár megy.Szerencsére sokan rájöttek,egy filmet 2-3 év alatt lehet nálunk eladni. Fél év alatt sokan még a létezéséről sem szereznek tudomást. Mások régebben már ekkor kezdtek akciózni,ha nem "fogyott"valami.
0
2013. október 1., kedd 12:16
4078
És ezt szerinted mikor tudhatjuk meg? :) Már 24 nap híján egy éve jelent meg.
0
2013. szeptember 30., hétfő 18:32
6925
Mindez attól függ,a Lili Marleenből elég fogy-e.
0
2013. szeptember 30., hétfő 13:02
4078
Írtam nekik.Kíváncsi leszek, hogy válaszolnak-e. Ha gondolod írj nekik Te is, hogy lássák az érdeklődést. Egyébként számomra nagyon szomorú, hogy Jodorowsky több, mint 40 éves filmes pályafutása alatt hozzánk legálisan semmi sem jutott el... Pedig az ilyen alkotók üde színfoltot képviselnek a filmművészetben: egyedi látásmódja van, egyszerre keveredik nála az európai szürrealista hagyomány a latin-amerikai szín- és hangulatvilággal, életérzéssel, igazi szerzői filmes, minden munkáján ott a keze nyoma. Épp most jön ki hosszú idő után egy új filmje.
0
2013. szeptember 30., hétfő 3:23
1084
Kérdezz rá az Etalonnál. Nem akarnak Fassbindert vagy Jodorowskyt kiadni? Jó kis díszdobik lennének.
0
2013. szeptember 29., vasárnap 21:28
4078
Tisztelt Kiadó!
Érdeklődnék, hogy a Lili Marleen után nem várható újabb Fassbinder film? Nagyon jó lenne. Főleg a Félelem megeszi a lelket és az Amikor 13 újhold van egy évben lenne a legjonn.
Nagy hiánya a magyar piacnak, hogy Alejandro Jodorowskynak egy filmje se jelent meg nálunk DVD-n. El Topo, Holy Mountain, Santa Sangre. Ezeket fontos lenne megjelentetni.
0
2013. szeptember 18., szerda 21:51
7074
Ha csak így tudták megoldani, engem nem fog zavarni. A lényeg, hogy egyáltalán megjelent.
0
2013. szeptember 18., szerda 21:24
19949
eredeti
a divix szinkront Legolasz készítette :))))
ezt azért levághatták volna, így elég kalóz szaga van a hanganyagnak.
0
2013. szeptember 18., szerda 17:29
78
Tisztelt Kiadó!
Szeretném kérdezni, hogy az Elit kommandó dvd-re az eredeti vagy az új szinkron került? Előre is köszönöm a válaszukat!
Üdv!
0
2013. szeptember 18., szerda 17:28
78
Tisztelt Kiadó!
Szeretném kérdezni, hogy az Elit alakulat dvd-re az eredeti vagy az új szinkron került? Előre is köszönöm a válaszukat!