Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2013. szeptember 16., hétfő 20:35
Tisztelt Fantasy Film!

A Gyerekjáték című film megjelentetését nem tervezik?

MGM, ha jól látom, és a cseheknél is most jön DVD-n (és BD-n), és hamarosan érkezik az új rész is.

Köszönöm válaszukat.

0
2013. szeptember 12., csütörtök 18:28
A kiadó a honlapján feltüntethetné,melyik filmre milyen szinkron rakott.

Nem bonyolult és megelőzné a kérdéseket,bár én a jó feliratnak örülnék,amivel egy időben igencsak hadilábon álltak.

Sok esetben nem is írnak feliratot,hanem a szinkron szöveget rakják fel.Persze ezt más is csinálta...
Ha a szinkron szöveghű,akkor nincsen baj,de ha a fordító "bűvészkedett",az ásítást is szinkronizálta,akkor fura az egész.
0
2013. szeptember 12., csütörtök 11:05
Akkor lehet hogy valami jogi hercehurca van ezzel az egykori forgalmazóval (Saturnus Film). De viszont a Robotzsaru 2 és a Nikita megkapta az eredetit (azokból másik szinkron nincs is). Mondjuk a cég mozis intrójára a mai napig emlékszem. Felkerülhetne YouTube-ra valamelyik VHS-en kiadott filmjük elejéről, sehol nem találtam neten.
0
2013. szeptember 12., csütörtök 10:57
A Baseball bikák eredeti szinkronja 1990-es (ráadásul a megrendelő ugyanaz, mint az Elit kommandónál), mégis inkább a Viasat3-ast tették rá, szóval én azt mondanám, hogy nagyjából fifti-fifti az esély.
0
2013. szeptember 12., csütörtök 10:49
Szerintem esélyes, hogy az is az eredetit kapta, mert az Élni és meghalni szinkronja ha jól látom még korábban is készült, mint az Elitkommandóé, 1987-ben. Mondjuk az Élni... elég sok csatornán ment mostanában, ahhoz előbb elő tudták kaparni.
0
2013. szeptember 12., csütörtök 9:52
Nem tudom, a cég még mindig nem válaszolt az e-mailemre. Az Élni és meghalni esetében kockáztattam és megvettem vakon, az Elit kommandónál nem mertem.
0
2013. szeptember 12., csütörtök 9:15
Ugyanez igaz az Elitkommandó-ra is? Az is megjelent időben...
0
2013. szeptember 5., csütörtök 16:37
No, magam jártam utána és az eredeti szinkron került rá.
0
2013. augusztus 29., csütörtök 16:32
Jó lett az Élni és meghalni... borítója! Ugye az eredeti szinkron került rá?
0
2013. augusztus 28., szerda 18:27
T.Kiadó,

A Desiree(Marlon Brando) mikor jelenik meg?Még a 2011-es terveitekben szerepelt.
0
2013. augusztus 27., kedd 18:24
Mindet szeretnénk kihozni, ráadásul a sorozathoz méltó formátumban. Szinte már biztosnak látszik, hogy összejön az amerikai kiadáshoz hasonlóan a digibook csomagolás a blu-ray eseteben. TM-nek igaza van, vegyétek meg sokan, ezzel is támogatva a sorozatot és a minőségi kiadást.
0
2013. augusztus 27., kedd 14:24
Bizonyára ezt az első évad fogadtatásától teszik függővé.
Ha netalán nagy bukta lenne, akkor nem, ha elegen vásárolják meg, akkor igen.
most posts by TM
0
2013. augusztus 25., vasárnap 22:06
Már kérdeztem a kiadótól,h várható-e a Spartacus többi évada BD-n,de még nem jött válasz.
Ha vki megtud vmit esetleg,jelezhetné.
0
2013. augusztus 23., péntek 21:56
Láttam, hogy a Monte Wildhorn csodálatos nyara felkerült az adatbázisba októberi megjelenéssel, viszont az Élni és meghalni Los Angelesben még mindig nem. Ezek szerint átcsúszik szeptemberre?
0
2013. augusztus 6., kedd 18:34
Na jó, de melyik év augusztusában?:)
0
2013. augusztus 6., kedd 18:11
Ezt nem is reméltem, köszönöm a választ!
0
2013. augusztus 6., kedd 16:52
Augusztusban.
0
2013. augusztus 6., kedd 10:40
Az Élni és meghalni Los Angelesben mikor jelenik meg? Esetleg az ősz folyamán?
0
2013. augusztus 4., vasárnap 2:21
Meg tudom erősíteni, hogy a retekklubos változat a teljes dvd-s változathoz passzol. 2001 végén (dec. 27?) vettem fel a csatornáról, és még a stáblistát is leadták. Más kérdés, hogy a neten keringő változatok hiányosak. Szerintem ezeket a második, 2003 októberi vetítés során rögzítették. De létezik teljes RTL-es változat. Viszont az emgéem úgy megvágta a filmet, "mint az állat".
0
2013. július 3., szerda 7:41
A harmadik és az utolsó részeket még nem láttam (az előbbire hamarosan sor kerül, HD-ben megszereztem pár napja). A negyedikkel sincs semmi baj, szerintem korrekt epizód lett, bár érződik rajta, hogy nem Winner rendezte, hanem J. Lee Thompson, akinek volt már ennél jobb filmje is, elég csak a Navarone ágyúi-ra, az A majmok bolygója néhány eresztésére, vagy az eredeti Cape Fear-re gondolni.

Az utolsó részről olvastam már sok mindent, de nem nézem ki belőle, hogy olyan jó film lenne, viszont rajongó lévén, egyszer majd megtekintem, ha lesz belőle HD-verzió (pár helyen már megjelent).
0
2013. július 2., kedd 16:25
Igen, így van, ami itthon megjelent az lényegében a legteljesebb elérhető változat. És valóban: tényleg visszakerült jó pár igencsak erőszakos jelenet, de hát ez egy ilyen filmnél elengedhetetlen. Ezt minimum így kellene újra kiadni.

Az első rész egy klasszikus thriller-dráma keverék a szememben, a második már egy klasszikusan durva rape-and revenge film, a harmadik pedig a sorozat non-plus ultrája, ami egy anti-utópisztikusan bűntől romlott világot ábrázol, ahol már csak drákói kíméletlenséggel lehet rendet teremteni és az egész valami szélsőséges, drámai felhang nélküli, eszetlen mészárlásba fajul, ami üti szinte bármelyik háborús filmet.
Valahogy ezzel az ívvel teremtette meg Michael Winner, hogy habár a sztori mindhárom rész esetén ugyanaz, mégis van egy fejlődési íve a sorozatnak a realisztikustól a kissé abszurdig, a drámától a nyers akcióig, de pont ezzel éri el, hogy mindegyik rész más, és mindegyiket más miatt érdemes nézni. A négy szerintem már visszalépés volt, az ötödik meg csak abszolút fanoknak ajánlott.
0
2013. július 2., kedd 12:35
Elvileg az RTL Klubos szinkron az Unrated verzióhoz készült (ami a magyar DVD-n van), de ebben nem vagyok teljesen biztos.
0
2013. július 2., kedd 12:31
Ezekből korábban csak a Bosszúvágy 2, a Missing In Action 1-2 és a Delta Force (ez kétszer is) jelentek meg korábban, de ahogy nézem mindegyik már joglejárt, vagy nem beszerezhető.

Pedig milyen jó lenne őket méltó minőségben viszontlátni, a Delta Force nagyon szép lett HD-ben, tegnap volt szerencsém hozzá.
0
2013. július 2., kedd 12:27
Én úgy tudom, hogy az egykori Columbia/Tristar által kiadott Bosszúvágy 2 az teljes vágatlan verzió volt (nekem is megvan, tényleg vannak nagyon durva jelenetek, az erőszakolós kissé sok volt még nekem is). Amit kimaradt jelenetként mondasz, az a nagyon régi görög VHS-en látható 3 rövidebb párbeszéd, amik eleddig sehol máshol nem voltak hozzáférhetők (egyes oldalak is úgy aposztrofálják, hogy amolyan pre-cut / workprint verzió lehetett, vagy tévéváltozatú kópiából származnak).

Egy a lényeg, amit BD-n nemrég kiadtak, az jócskán vágott sajnos.
0
2013. július 2., kedd 11:34
"Bosszúvágy 2 (ezt annyira nem várom, mivel az amerikai R-rated vágott verzió jelent meg, nem a vágatlan)
Bosszúvágy 3: A terror utcája"

Ennek a kettőnek én is kifejezetten örülnék. Annyit megjegyeznék, hogy az előző, itthon kiadott Bosszúvágy 2 sem a teljes volt, de kerültek vissza bele jócskán olyan jelenetek, amik korábban nem voltak elérhetők. Úgy tudom, hogy a teljes, vágatlan verzió kiadására nincs esély, mert sok, annak idején kivágott jelenet elveszett. Szóval én már annak is örülnék, ha az előző verzió megjelenhetne újra szinkronnal, és ahol esetleg plussz jelenet van ott meg feliratra váltással.
0