"nagyjából" végigolvastam mind a három változat fórumának a hozzászólásait (az adatlapokon lévő értékeléseket nem) és sehol nem találtam a következő dologra utaló nyomot, ezért ide írom mi a kínom. azt azért mondhatta volna valaki, hogy a stáblista végét várjam meg, mert van még ott egy kis "szösszenet"! tök véletlenül néztem/hallgattam végig és ha nincs ez a véletlen talán az örök feledésbe merül ez a jelenet!
ezt mindenki tudta, hogy ott van még valami csak én nem?????????
Ahogy látom rengeteg filmes karkater van. Körülnézek, mert vannak predatorok is.
0
2008. október 25., szombat 22:02
7926
Nekem is van 2 különböző változata,de az nem filmes,hanem képregényes vonatkozású.Ez valóban szép!Hol szerezhető be?
0
2008. október 25., szombat 21:52
4956
Ez fantasztikus.
0
2008. október 25., szombat 21:38
663
Tudom,hogy van valahol egy ilyen topic de nem találtam szóval ide rakom a képeket:
0
2008. október 8., szerda 20:48
7926
Ok,de addig min nézzem,a polcon? :) Bár lehet beszerzem,mert gondolom előbb-utóbb a lejátszók ugyanúgy lemennek,mint a dvd-nél.Meg én már még egyszer nem akarom ezt végig csinálni mint a dvd-vel.Szerintem maradok az ezüstös lemeznél.
0
2008. október 8., szerda 20:41
17243
gondolj a jövő(d)re: vedd meg inkább BD-n a HULK-ot.
0
2008. október 8., szerda 20:38
729
Egyszer reméltem hogy nem lesz slipcase:) Most felváltva kell használnom ezzel:
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. október 6., hétfő 14:24
1256
Hol olvashatok erről az akcióról bővebben?
0
2008. október 6., hétfő 11:52
1847
Én kicsit furcsálom is azt az akciót. Most ha kaptak 100db Iron Man-es pólót, akkor miért kell Indy és Keresztapa filmeket venni, ráadásul fémdobozosat? Vajon a kettő közül melyik nem fogy jól? (Tipp: fémdobozos Keresztapa)
0
2008. október 6., hétfő 7:57
1237
Én most nézem ezt a Vasember-pólós akciót! Hát mit ne mondjak jópofa lenne beszerezni egy ilyen ruhadarabot :D....csak kár, hogy egyik filmnél se azokat a kiadásokat veszem meg :S (iron man - maszkos , Indi - kristálykoponyás, keresztapa - sima kiadás)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. október 6., hétfő 1:54
2967
És belső oldala van (jelenetválasztás)?
0
2008. október 5., vasárnap 20:01
5023
Nah, legalább nem vagyok egyedül azzal a gondolattal hogy mind a 3at be kellene szerezni :D. Még a tv-ben is reklámozzák hogy megjelent DVD-n.
0
2008. október 5., vasárnap 17:40
296
Ti most komolyan megveszitek az összes kiadást? Akkor most ti vagy elvetemültek vagytok, vagy elvetemültek...
Bár... Végül is, legalább több fogy el:)
0
2008. október 5., vasárnap 17:18
3448
Most eldöntöttem, hogy még a sisakost vagy a sima kiadást még beszerzem. Valószínű a sisakos lesz mivel annak nagyobb az esélye, hogy előbb elfogy. Majd elválik, legfeljebb majd karácsonyi ajándékként jó lesz. :))
0
2008. október 5., vasárnap 16:37
7926
Nekem ez csak jövő hónap,mert a maszk és a steelbook már kosárba van. :)
0
2008. október 5., vasárnap 16:09
1847
Szerintem először megveszem a steelbook-ot, mert az mégiscsak limitál, aztán lehet később ezt is mellé teszem. :)
0
2008. október 5., vasárnap 15:32
3721
Igen, csatlakozom, ezek mind felbuzerálják a gyűjtő-ösztönt. Ugyanez volt a Transformersnél is, szerintem mind a három kiadása nagyon szép lett, de itt még arra is rádobtak pár lapáttal. Na és a Keresztapánál is nagyon korrekt választási lehetőséget kínáltak fel, szóval úgy tűnik, nagy megjelenéseknél (és a karácsonyi szezon környékén) azért megmozdulnak a kiadók (és a népek, mert gondolom nem csak szeretetből csinálják).
0
2008. október 5., vasárnap 13:42
3448
látva a képeket, és, hogy már megvettem a steelbook-ot. Hát ez az első film aminek mind a 3 kiadványát megvenném legszívesebben. Nagyszerű mindhárom kiadás, most verem a fejemet a falba, hogy mit csináljak, beszerezzem e még a maradék 2 kiadást vagy hagyjam. Mert mindháromnak megvan a maga szépsége. Eddig az volt a baj, hogy nem kaptunk igényes kiadást, most az, hogy a bőség zavarával küzdök. Csodás amit a kiadónál műveltek. :))