Keresés

Pénznyelő (DVD)

2008. szeptember 4., csütörtök 18:48
én még egyetlenegy karcos vagy bármilyeb hibás Select-es termékkel nem találkoztam,pedig vettem jópárat tőlük.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 17:37
Azt tudom, viszont a Selcet-et szabotálom, ahol csak lehet...

nightrace karcos kálváriájának köszönhetően sem javult a megítélésem feléjük, így csak azokat veszem tőlük, ahol nincs más mód magyar vonatkozással beszerezni az adott filmet.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 15:08
ugyanaz a lemez lesz benne az angliai csomagodban mint a Selectesben van.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 14:55
Hát, nekem tutira nem lesz baj a Pénznyelő DVD állagával, tegnap berendeltem angliából, a Select-esek miatt eleget aggódtam a jövőbeli Universal-filmek speckóit illetően, a paráért cserébe nem veszek tőlük egy filmet sem, csak amit muszáj... :)))
0
2008. szeptember 3., szerda 19:48
Én a Cápa 2-vel jártam úgy, hogy 950-ért volt a T....-ban, de nem tudtam azonnal megnézni, blokk a kukában, bézem, megáll, újra megint megáll, sz.gép. Lemezszken, a lemez több helyen hibás volt, nem karcos. Most próbálom elfelejteni a dolgot.... Az Xpressnél még nem volt ilyen problémám, remélem nem is lesz.
0
2008. szeptember 1., hétfő 16:41
Arról nem is beszélve, hogy szerintem ilyenkor már nagyon kínos az egész. Legalábbis számomra.
Jártam már úgy, hogy háromszor vittem vissza  egy lemezt, de negyedszerre már nem tettem meg, inkább lenyeltem a veszteséget.
0
2008. szeptember 1., hétfő 16:37
Szoktam itt vásárolni, de csak olyan limitált cuccot, amit máshol nem tudok megvenni. 1000 forintos DVD-ket, vagy olyan filmeket amit bárhol megvehetek, nem megyek az xpresshez. Szeretek vásárolni, felkutatni, kiválasztani, úgyhogy nem vagyunk egyformák :-)
0
2008. szeptember 1., hétfő 16:24
Maffiózók 3. évadnál nem mondanám, hogy sikerült a cserét végrehajtani, mikor a harmadik karcos példánnyal mentem vissza, már nem voltak olyan segítőkészek a lányok, így inkább az FHE-hez mentem, a kuponokkal együtt...
0
2008. szeptember 1., hétfő 16:13
Ezért kell az Xpress-nél vásárolni,mert a helyszinen kitudod bontani és megnézni hibás-e,ha futáros a dolog akkor meg kicserélik postafordultával. Szóval itt kell vásárolni és nem csak fórumozni. Ennyi.  :)
0
2008. szeptember 1., hétfő 14:57
Szia!

Akkor kifejtem :-). Én hülye barom, kétszer is megvettem a filmet, olyan helyen ahol nem cserélnek ki DVD-t. Nem szeretnék reklámot csinálni, de gondolom te is sejted mely áruházláncokra gondolok...
Ezekután megvettem a hülye azért nem vagyok boltban, ahol szintén karcos volt a lemez. Ott kicseréltettem, és az már tökéletes volt.
De ugyanígy csak harmadszorra sikerült beszákolnom  a Játsz/ma  c filmet is :-)
Úgyhogy nálam  a Select leszerepelt, remélem minél kevesebb filmet kell majd tőlük megvennem a jövőben.

0
2008. szeptember 1., hétfő 14:44
Én úgy tudom, hogy lesz belőle valami speckó változat. Slipcase, digipack, vagy kitudja talán fémdoboz. Ennek az ára nem hinném, hogy 990 forint lenne....
Persze könnyen lehet az is, hogy marad az egylemezes 990 forintos turis változat....
0
2008. szeptember 1., hétfő 12:28
Ezt a "kihalászást" fejtsd már ki, mert nem értem hol, miként volt lehetőséged 4 DVD-t is kibontani?
0
2008. szeptember 1., hétfő 8:04
hogy érted? Tudomásom szerint az is 990 ft lesz!

"A 990 Ft-os ár ellenére extrák is lesznek a lemezen: produkciós jegyzetek és eredeti előzetes mellett megcsodálhatjuk azt a három részes, több mint egy órás dokumentumfilmet, amely a forgatás minden részletére kiterjed, sőt egy soha be nem mutatott alternatív befejezésről is lerántja a leplet." - dvdextra.hu
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. szeptember 1., hétfő 0:15
Ebből  a Select DVD-ből is a negyedik alkalommal sikerült kihalásznom egy karcmentes példányt.......  Nem hiszem el, hogy erre nem lehet odafigyelni!Remélem  a The Thing-nél nem kell ugyanezt eljátszani, mert az már kicsit magasabb árfekvésű lesz.
0
2008. augusztus 31., vasárnap 0:06
Nem baj, a lényeg, hogy megjelenik ez a film is, max. a röhögésnél átváltok az eredeti hangsávra! :))))
0
2008. augusztus 30., szombat 22:56
Nekem megvan a barkácsolt szinkronos DVD, 5.1-es eredeti szinkronnal, a térhatás csak az elején van, később meg nulla. Nekem ez a röhögés kicsit szánalmas.
0
2008. augusztus 29., péntek 17:56
Ahogy mondod!
Tom Hanks nem csak röhögni tud jól angolul,de még beszélni is!-)
0
2008. augusztus 29., péntek 11:49
Hát sztem nagyon szar lett. Ezt a röhögést kár vol leszinkronizálni. Gyors meg is néztem az eredetit, pont az volt az első ott jobb oldalt, hát ég és föld a kettő között a különbség. No mind1, marad az angol hang ennél a filmnél is...
0
2008. augusztus 28., csütörtök 23:30
1000 %
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. augusztus 28., csütörtök 23:19
Na, akkor tutira káromkodnék, ha a régivel ismertem volna... :S
0
2008. augusztus 28., csütörtök 23:02
Mikey!

Igen, nagyon jól jártál vele. Az eredeti sokkal jobb, akkor még mindent beleadtak a színészek, hogy a legjobban, a legeredetibben szólaltassák meg a hálivúdi színészeket.
Az új szinkron már ennek a másolata, szinte ugyanaz, semmi kreatív ötlet.
Szóval rosszabb, mint az előző.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. augusztus 28., csütörtök 22:48
Szerintem "Vissza a jövőbe."
0
2008. augusztus 28., csütörtök 22:46
Ha jól sejtem: VAJ = Vissza a jövőbe

Bár nekem speciel nincs bajom annak a szinkronjával, csak annyi, hogy az első rész elején a dokit nem lehet hallani a telefonból...

Lehet, hogy jól jártam azzal, hogy nem láttam eredeti szinkronnal a trilógiát? :)))
0
2008. augusztus 28., csütörtök 22:45
Aztaku...! Leeset :D

Vissza a jövőbe. Én ezt BTTF-ként szoktam emlegetni.
0
2008. augusztus 28., csütörtök 22:43
Mi a bánat az a VAJ trilógia ? :D

ezeket a rövidítéseket nem nagyon vágom...
0