JÓLBESZÉLSZ! jajlis Komolyan ha tehetném leváltanám az EU főnököt rád! haver!
0
2004. szeptember 12., vasárnap 14:43
653
Én csak azt nem értem, hogy mindíg az a válasz hogy nem éri meg mert kis piac vagyunk. Akkor Lugosi Béla Drakula filmjei és sorolhatnám azt a sok sz"rt ami megjelenik az megéri? Egyébként itt feliratról lenne szó,és ha összeadom a kelet-közép európai országokat akkor már ez a piac nem is olyan kicsi. Egy egységes EU jog kéne, hogy minden EU ország egyenlő,és nincs külömbség ország és ország között.Egy piac van az EU.
0
2004. szeptember 5., vasárnap 19:37
4842
INTERCOM: halálfia vagy :)
nemnem!!!
Alien 5: Az Intercom sorsa : halál :)
0
2004. szeptember 4., szombat 11:02
421
Az X-akták Fox érdekeltség és mint ilyen az Intercomhoz tartozik. Az X-akták igen drága lesz (van) DVD-n, ez egyrészt köszönhető a Fox-nak másrészt köszönhető a film hosszának. A Jóbarátok egy évadja 500 perc körül van, az X-akták közel 1000 percéhez képest. Ebből adódóan szerintem a 12-15 ezer Ft-os ár már jónak lenne mondható. A magyar piac nem bírna el most egy feliratos majd később egy szinkronos verziót. Valamelyik bukta volna. Bevallom én is megelégednék egy feliratos verzióval már csak azért is mert az X-akták szinkronja meglehetősen mostoha, sokszor változott az évadok során a szereplők hangja ami engem kifejezetten idegesít.
0
2004. szeptember 4., szombat 10:45
4842
Valaki esetleg véletlenűl nem tudja, hogy Magyarországon ki az illetékes X-akták ügyben? Tehát hogy ki az akitől a Viasat is megveszi a szinkronizál és szponzorált részeket? Mert náluk lehetne megdörgetni az ajtót, és az asztalracsapni, hogy rakjanak fel egy kib****** magyar feliratot - meg sztem nem lenne olyan nagy megeröltetés ha egy magyar mono-t is - aztán adják el az egész szezont úgy 8e-ért mint a Jóbarátokat!!!
Meg most ez a Smallville - vagy mi - is megjelent most! Az jó sorozat? Miről szól?
0
2004. szeptember 4., szombat 9:54
487
Nem hiszem, hogy kene hozza kulon doboz. Miert is? Esetleg ugy meg lehetne csinalni ha szukseges, hogy egy lapot ragasztanak az eredeti doboz hatuljara (lattunk mar ilyet) amire magyarul irjak ra a tartalmat illetve a tech.parametereket.
0
2004. szeptember 4., szombat 9:53
487
Jogos. Agyam eldobom, hogy az egyebkent felelmetesen sz*r szinkron miatt nem adjak ki feliratosan..... (Mondjuk ha kiadnak akkor meg dobnek egy hatast, most, hogy szinte minden evadot megvettem mar ezydvdrol :)))) De persze a tobbiek miatt orulnek neki).
0
2004. szeptember 4., szombat 1:49
41
Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy vajon miért lenne elképzelhetetlen az, hogy megjelenik most egy X-Akták sorozat feliratosan (mert azt az egy sáv feliratot nem hiszem hogy ennyire bonyolult lenne rátenni egy egész európai lemezre, és hogy ne férne rá, azt még kevésbé), és ha megérett a piac a szinkronosra, akkor az jönne teljes mellszélességgel. Bár lehet hogy ilyenkor kéne nyomatni magyar dobozt hozzá, és az nem érné meg? Mert a korong így is, úgyis a külföldi szitás lenne. Szóval laikusként ezt nem vágom.
0
2004. szeptember 4., szombat 1:46
41
Mondjuk azért aki megszokta már a szinkront a tévében (ahogy jómagam is), igen nehéz lenne visszaállni az eredeti hangokra, főleg úgy, hogy azon talán a mozifilmet láttam egyedül. Persze a keményvonalasoknak mindenképpen szívás az ügy, és sajnos visszaköszön a kis piac átka, de én azért reménykedem, hogy mihamarabb (maximum 1-2 év) megérjük végre az X-Akták DVD premierjét is Magyarországon. Egyébiránt abszolút nem szoktam ragaszkodni a szinkronhoz, imádom az eredeti hangokat, de a közé az 1-2 kivétel közé, ami erősíti a szabályt, nálam a Jóbarátok és az X-Akták beletartozik :)
0
2004. szeptember 4., szombat 1:36
2774
ha nem lenne itthon a sok sz****i, akkor már rég kint lehetne felirattal... de szeretem ezt az országot..
0
2004. szeptember 3., péntek 23:44
421
Máshogy néz ki a doboza, egyébként mindenben megegyezik a korábbi verzióval. Meghát olcsóbb lett. http://www.r2-dvd.org/article.jsp?sectionId=2&articleId=6691
Az Intercom DVDCenteren adott válaszából arra lehet következtetni, hogy megjelenhetett volna a mostani kiadás magyar felirattal is, de inkább kivárnak egy szinkronos lehetőségre.
"Többek között a FOX is látja és értékeli a magyar DVD piac fejlődését. A példakén felsorolt X Akták sorozat is - úgy gondoljuk - inkább várja meg, amíg alkalom nyílik a szinkronos kiadásra."
0
2004. szeptember 3., péntek 23:11
1341
a f*szom ki van ezzel a g*ci fox-al ,hogynem tudja kiadni a sorozatot nem tom hány éve már! Szerintem sokkal többen vennék mint például a Jóbarátokat!
0
2004. szeptember 3., péntek 22:10
390
Ez az újrakiadás az áron kívül miben különbözik az előzőtől(ha különbözik)?
0
2004. szeptember 3., péntek 21:19
421
Európában nemsokára jön az újrakiadás, sokkal kedvezőbb áron (12-13 ezer/évad), sajnos magyar vonatkozás nélkül.
0
2004. szeptember 3., péntek 21:00
2692
Hopsz ezt nem figyeltem, azt hittem ez egy új topic. Mostanában annyi topic nyitogató van. :)
0
2004. szeptember 3., péntek 20:52
390
Igen, de ha megnézed, az Xpress hozzászólás több, mint egy éve íródott.
0
2004. szeptember 3., péntek 20:35
2692
Xpress, a 24-et kiadták nálunk is, fent van az adatbázisotokban is!
0
2004. szeptember 3., péntek 18:19
390
Talán az ára a visszatartó erő. De úgyse tudom mit kérek karácsonyra. :) Egyébként igen, tudok angolul(ha nem érteném akkor + ott az angol felirat, azzal már 100%, hogy menni fog), és tudom, hogy AMERIKAI a sorozat, de ettől függetlenül még lehetnek csodák(de nincsenek). :)
0
2004. szeptember 3., péntek 18:11
4201
"De egy petition azért még mindig jobb, mint egy mail(szerintem)" Semennyivel. Nyugodtan mérget vehetsz rá.
"ha biztosan tudnám, hogy nem lesz Mo.-n, akkor összekuporgatnék egy kis moneyt és megrendelném külföldről az egész cuccost. Így viszont nem-nagyon merek ebbe beruházni." Nem nagyon értem, hogy mi tart vissza. Feltételezem, hogy tudsz angolul, az X-akták című AMERIKAI sorozat pedig sem a közeli, sem a távoli jövőben nem várható, hogy megjelenik.
0
2004. szeptember 3., péntek 18:01
390
Hát igen, ez minden bizonnyal igaznak tűnik. De egy petition azért még mindig jobb, mint egy mail(szerintem)...ha biztosan tudnám, hogy nem lesz Mo.-n, akkor összekuporgatnék egy kis moneyt és megrendelném külföldről az egész cuccost. Így viszont nem-nagyon merek ebbe beruházni. Minden esetre a 24-et pl. már kiadták, nemde?
0
2004. szeptember 3., péntek 16:41
4201
2 dolog van, amivel a kiadóknál SEMMILYEN reakciót nem lehet elérni: email és petíció. Nyugodtan el lehet őket felejteni. A hagyományos levél az, amivel talán egy választ esetleg ki lehet csikarni.
0
2004. szeptember 3., péntek 16:29
390
Támogatom! De akkor már indítsunk egy petíciót a petitiononline.com-on, hátha sokan aláfirkálják :)
0
2004. szeptember 3., péntek 16:09
4842
Én küldök egy e-mailt a Fox-nak! Ki tart velem? De amúgy most komolyan gondolom!!! Megfenyegetem őket hogyha nem adják ki magyarországon is, szezononként 990 HUF-ért akkor úgy lerohanjuk a piszkos stúdiójukat mint a k****élet!!!!
0
2003. május 6., kedd 11:27
1
Eladnám az X-Akták sorozat teljes hatodik szezonját. Box set, 6 lemez, 22 epizód, sok extra. Régió 1-es (USA), angol, francia, spanyol hanggal, angol és spanyol felirattal. További részletek az alul megadott oldalon. A doboz bontatlan, gyári fólia van rajta (tévedésbõl kettõt rendeltem belõle). Eredeti ára $135 (Amazon. com), az cirka 30.000,- forint, én 20-ért megválnék tõle.