Keresés

Rocky - A teljes történet (6 DVD) (DVD)

2008. október 7., kedd 19:13
Luke, kártyaolvasóról hallottál már? :)
0
2008. október 7., kedd 15:43
:(:(:( :D
0
2008. október 7., kedd 14:46
Akartam de nem találom a fényképezőgép adatkábelét.:(((
0
2008. október 7., kedd 13:33
Képet esetleg nem tudsz feltenni ? :)
0
2008. október 7., kedd 11:52
Hát végre megjött!! Nagyon jól néz ki,gyönyörű digipack,nem lapozgatós,hanem kihajtogatható. Gyűjteményem egyik ékköve lesz. Szerencsére sikerült elpasszolnom a korábban külön megvásárolt hat részt, úgyhogy nem is kellett sokat ráfizetnem.
0
2008. október 3., péntek 19:39
KÉPEKET! KÉPEKET! KÉPEKET!
0
2008. szeptember 30., kedd 21:10
ugyanaz
0
2008. szeptember 30., kedd 20:59
Lehet, hogy már leírta valaki, de én arra vagyok kíváncsi, hogy az első rész felújított képpel lesz benne ebben a dobozban vagy ugyanaz a verzió lesz amit a boltokban lehet kapni?
0
2008. szeptember 30., kedd 18:02
Szintén zenész! :-) Ráadásul szinte 100%, hogy újabb rész nem készül, így ez valóban egy TELJES kollekció! A gyűjtemény egyik gyöngyszeme lesz!
0
2008. szeptember 30., kedd 16:32
Én nem kapkodtam el a sorozat megvásárlását, és így utólag úgy gondolom, hogy nem döntöttem rosszul. Így egyben viszont tuti vétel lesz. Ráadásul DIGIPACK!!!
Valami hasonlót várok Die Hard ügyben. Remélem, hogy összehozzák a dolgot.
0
2008. szeptember 25., csütörtök 20:10
http://www.youtube.com/watch?v=aDCxv3PH-hQ
0
2008. szeptember 19., péntek 17:29
Minden egyes hasonló esetben van valaki, aki ezt elmondja és úgyis mindig ugyanúgy fog történni minden. Most azért mert valaki már kiadott egy verziót egy filmből nem adhatja ki később újra? Dehogynem. Ha nem tetszik el kell adni a régit és meg kell venni az újat, vagy marad a régi. Egyszerű.
0
2008. szeptember 19., péntek 14:56
Engem inkább csak az bosszant, hogy akkor, amikor kijöttek a szinkronos részek, biztos infónak tűnt, hogy gyűjtődoboz nem lesz.

Persze én vagyok a hülye, hogy mégis megvettem őket, pedig akkor éppen azt nyilatkoztam, hogy egy digit rögtön megvennék.

Aztán lehet, hogy tényleg az lesz a vége, hogy eladom a szinkronos szériát, és megveszem ezt, de akkor sem szép húzás ez a vásárlókkal szemben.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. szeptember 18., csütörtök 20:01
"Balatazár inkább meghal, de nem alkuszik." :)
0
2008. szeptember 18., csütörtök 19:25
Még életemben nem töltöttem le mozifilmet netről, és még ebben az esetben sem szeretném ezt meglépni, úgyhogy várok egy új kiadást. Azért addig is akad még mit nézni :)
0
2008. szeptember 18., csütörtök 17:33
Ezesetben javallott az erkölcstelenség.:)
0
2008. szeptember 18., csütörtök 15:39
:)
0
2008. szeptember 18., csütörtök 14:52
Azért 200 dolláros rajongó nem vagyok :)
0
2008. szeptember 18., csütörtök 14:48
árukapcsolás. az igazi rajongó megveszi még egyszer, nem? :D :D
0
2008. szeptember 18., csütörtök 14:36
Én speciel továbbra is nézem azokat, amiket eredetileg megvettem (még anno, feliratos változatban). Érthető, ha sokan bosszankodnak emiatt, de az InterCom is csak most kapott zöld utat a "dobozosításhoz".
Sajnos külön nem lesz lehetőség megvenni a dobozt, de gondolom 6 filmet simán el lehet passzolni használtan 6-8 ezer forintért, onnan pedig már csak egy lépés a teljes doboz.
Ennél vannak jóval bosszantóbb példák külföldön. Azon soha nem háborgok, hogy egy sorozat lezárultával érkeznek odakint a gyűjteményes kiadások szép dobozban (Elnök emberei, Sírhant művek - gyönyörű darabok), mert ezt lehet sejteni, csak éppen melyik az a rajongó, aki képes kivárni :)
Az már bennem is kiveri a biztosítékot, amikor az összcsomagolásban nem csak olcsóbb, de többet is tud a sorozat. Egyik kedvenc sorozatomat például évadonként hozattam meg Amerikából (Homicide), majd a 7., egyben utolsó évad megjelenése után néhány hónappal kijött a teljes gyűjtemény, gyönyörű, iratszekrényt és rendőrségi nyilvántartást formázó díszdobozban (amit még tudok mellőzni), plussz egy lemeznyi soha nem látott extrával és a sorozatot lezáró mozifilmmel együtt. A dolog pikantériája, hogy külön a mozifilmet négy éve nem lehet megvenni, és most sem adták ki külön. Tehát ha szeretném megnézni, kénytelen lennék megvenni a teljes gyűjteményt újra, vagy le kell töltenem netről a filmet. Az elsőt anyagi, a másodikat erkölcsi megfontolásból nem teszem, így egy kicsit főlök a levemben és megvárom, amíg az angolok is eljutnak a sorozat végére, hátha ők külön is kiadják újra a filmet :)
0
2008. szeptember 18., csütörtök 14:20
Ez szép,h a végén digi lett,de az mit csináljon aki már egyszer megvette az összeset????????
Vagy esetleg lehet majd kapni (persze nem ingyen) külön is a csomagolást????
0
2008. szeptember 18., csütörtök 13:27
hát minden kívánságom így teljesüljön:) köszönet a digiért!!
0
2008. szeptember 18., csütörtök 13:20
Rocky - A teljes történet (6 DVD) - DIGIPACK-VÁLTOZAT
Hoppá! Digipack-változat?
0
2008. szeptember 15., hétfő 17:35
Hát én örülök is persze neki, meg nem is, mert  már megvettem így :

( Rocky 1-6. (6 DVD) 1 db.  14651 Ft/db. )

Mindenki azt mondta, hogy nem lesz ilyesmi rocky doboz.. hát itt van, az ára is jó, csak ez így már nekem nem jó:(

Aki nem vette meg, vegye, vigye gyorsan.
0
2008. szeptember 11., csütörtök 13:53
Ha reális az adatlapon lévő doboz képe, akkor abba legfeljebb 6 db. slim-tok fér bele, esetleg 3 db két lemezes normál tok.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0