Én speciel továbbra is nézem azokat, amiket eredetileg megvettem (még anno, feliratos változatban). Érthető, ha sokan bosszankodnak emiatt, de az InterCom is csak most kapott zöld utat a "dobozosításhoz".
Sajnos külön nem lesz lehetőség megvenni a dobozt, de gondolom 6 filmet simán el lehet passzolni használtan 6-8 ezer forintért, onnan pedig már csak egy lépés a teljes doboz.
Ennél vannak jóval bosszantóbb példák külföldön. Azon soha nem háborgok, hogy egy sorozat lezárultával érkeznek odakint a gyűjteményes kiadások szép dobozban (Elnök emberei, Sírhant művek - gyönyörű darabok), mert ezt lehet sejteni, csak éppen melyik az a rajongó, aki képes kivárni :)
Az már bennem is kiveri a biztosítékot, amikor az összcsomagolásban nem csak olcsóbb, de többet is tud a sorozat. Egyik kedvenc sorozatomat például évadonként hozattam meg Amerikából (Homicide), majd a 7., egyben utolsó évad megjelenése után néhány hónappal kijött a teljes gyűjtemény, gyönyörű, iratszekrényt és rendőrségi nyilvántartást formázó díszdobozban (amit még tudok mellőzni), plussz egy lemeznyi soha nem látott extrával és a sorozatot lezáró mozifilmmel együtt. A dolog pikantériája, hogy külön a mozifilmet négy éve nem lehet megvenni, és most sem adták ki külön. Tehát ha szeretném megnézni, kénytelen lennék megvenni a teljes gyűjteményt újra, vagy le kell töltenem netről a filmet. Az elsőt anyagi, a másodikat erkölcsi megfontolásból nem teszem, így egy kicsit főlök a levemben és megvárom, amíg az angolok is eljutnak a sorozat végére, hátha ők külön is kiadják újra a filmet :)