Keresés

Máté Evangéliuma (DVD)

2008. szeptember 12., péntek 0:16
Hogy az ország hol tart, azt te minden bizonnyal jobban tudod, mint én. Hogy én hol tartok, azt viszont én tudom a legjobban, és nekem 2790 Ft igenis borsos ár egy több mint 40 éves, fekete-fehér rétegfilmért, mely extrák nélkül jelenik meg, nem kizárt, hogy vitatható képminőséggel.

Ettől Te még vedd meg nyugodtan 2790 Ft-ért, sőt ha megteheted, adjál érte még többet, és legalább nyugodt lehet a lelkiismereted, hogy sem az ország, sem a DVD-piac nem miattad fog csődbe menni.

„Ennek az országnak tényleg csak a szar kell, de az olcsón.”

Ezeket a beszólásokat meg igazán megtarthatnád magadnak, ha csak ennyi telik tőled. Vagy az egész ország ezen a színvonalon van már? Gyalázat.
0
2008. szeptember 12., péntek 0:12
és nem tudom, miért, de az olasz hangsáv egyelőre lemaradt az adatlapról, annak ellenére, hogy az ismertető kitér annak meglétére.
0
2008. szeptember 12., péntek 0:10
én örülök, hogy megjelenik pasolini filmje, kerül, amibe kerül. azért a 3000 ft-ért remélem, kapunk egy jobb transzfert és egy tisztességesen megtisztított hangsávot.
0
2008. szeptember 11., csütörtök 23:46
2790 Ft borsos ár? Itt tart a piac?! Gyalázat. Ennek az országnak tényleg csak a szar kell, de az olcsón.
0
2008. szeptember 11., csütörtök 23:40
Mondanom sem kell, hogy az eddig érkezett két vélemény közül Anselmusét osztom.

Néhány észrevétel.

A címben az evangéliumot nem kell nagybetűvel írni. Helyesen: Máté evangéliuma.

A kiadványnak elég borsos ára van, főleg, hogy a filmen kívül semmilyen extrát nem tartalmaz. Ennyi pénzért remélem, a legjobb minőségű transzfert tették a korongra, és eszükbe se jutott a kiszínezett verziót választani a lehetőségek közül: ezt a filmet ugyanis fekete-fehérre komponálták, és nem azért nem színes, mert nem volt rá pénz.

A lehetséges kínálatok minőséget illetően:

http://www.dvdbeaver.com/film/DVDReview/gospel.htm
0