Keresés

Sajtóközlemény: Polanski gyűjtemény DVD-n

2008. szeptember 16., kedd 18:27
Előrendelve.
0
2008. szeptember 16., kedd 18:11
Nagyon-nagyon Köszi Cornerfilm! Már rendelem is! :)
0
2008. szeptember 16., kedd 16:48
Remek. Meg is rendeltem.
0
2008. szeptember 16., kedd 16:26
Kedves filmbarátok!

Jó hírünk van: rövid egyeztetést követően sikerült megállapodnunk az Xpress.hu-val, hogy ha valaki szeptember 30-cal bezárólag náluk rendeli meg a kiadványt, akkor ő még a DVD Fesztivál előtt hozzáférhet, s csak a rendelésen túl fennmaradó mennyiséget visszük ki az üzletekbe. A fesztivál után valószínűleg már nem fog maradni a dobozból.

A filmek és a gyűjtődoboz is előrendelhető az Xpressen!

Üdvözlettel: Cornerék
0
2008. szeptember 16., kedd 15:51
hát sajnos én sem merek kockáztatni, és offline lesz megvéve, pedig jobb lett volna az októberi csomagommal együtt elhozni xp-től :)
0
2008. szeptember 16., kedd 15:04
csak az egyk érvényes of course:
boltban / offline
0
2008. szeptember 16., kedd 15:02
Akkor kénytelen leszek a boltban offline megvenni.
A Cornernek remélem mindegy.
0
2008. szeptember 16., kedd 14:51
Én kapásból azt hittem, hogy mielőtt kitenné a kiadó a fesztiválra a készletet, előtte még teljesíti az xpress által rendelt mennyiséget. Nem is nagyon értem, ez miért nem lehetséges.
0
2008. szeptember 16., kedd 14:42
jamamura szadakó: Köszi szépen az infot, legjobb lenne, ha az xpressnél is kapható lenne már a fesztivál ideje alatt, szívesebben venném meg itt, akkor nem kellene külön "kajtatni" érte. Reméljük a legjobbakat!
0
2008. szeptember 16., kedd 14:17
Amelyik áruház pántolni meri, annak kéztörés jár :)
0
2008. szeptember 16., kedd 14:07
ásványvíz: pontosan nem tudom, hogy hol lesz a fesztivál, de a nagyobb áruházláncak (media markt, saturn, auchan, tesco, stb.) biztosan érintettek. az is lehet, hogy ebből az xpress is kiveszi részét, de a kiadótól kapott infó szerint a dobozból mindössze 5-600 készül, melyek a fesztivál ideje alatt ki lesznek helyezve az áruházakban. nem valószínű, hogy mind elmegy (habár ezen az még az is előfordulhat), talán ha sok előrendelés érkezik rá az xpressen, akkor a kiadó nyom még a dobozból. a lényeg az, hogy csak a fesztivál lejárta után érkeznek vissza a kiadóhoz a filmek, a kiadón keresztül pedig az xpresshez.
0
2008. szeptember 16., kedd 14:04
vincent vega: a szinopszis nem ír hülyeséget, az ISZONYAT valóban emlékeztet lynch RADÍRFEJ-ére vagy cronenberg korai munkáira (a PORONTYOK-tól a VIDEODROME-ig sok minden említhető). némileg szürreális, maximálisan nyomasztó és könyörtelen horror, amihez meglehetősen különös párhuzamot teremt catherine deneuve érinthetetlen szépsége.
0
2008. szeptember 16., kedd 13:53
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Mindig is gyanítottam, hogy ez a film lehet az. Pedig annak idején nem is az elejétől láttam, így a címét sem tudtam. Viszont arra emlékszem, hogy gyerekként elég félelmetes volt. Az általam említett jelenetnél még lehet el is fordultam egy kicsit :D

A másik két Polanski filmet még nem láttam, de elég kedvező árú ez a gyűjtemény, így lehet benevezek egyre :)
0
2008. szeptember 16., kedd 13:49
Lehet hülye kérdés, de hol lesz ez az október 10.-én induló DVD fesztivál? Mi a lényege? És ha megveszik az összes diszbobozt, akkor xpressen nem is lesz, vagy hogy van? Lehet, hogy túlaggódom, de MINDENKÉPPEN szeretnék ilyen díszdobozt :)
0
2008. szeptember 16., kedd 13:37
Vega, pont az Iszonyat tartalmazza ezt a jelenetet.
0
2008. szeptember 16., kedd 13:36
Kedves Vincent Vega!

Ez az a film. :)

Üdv: Cornerék
0
2008. szeptember 16., kedd 13:32
Az Iszonyat c. filmhez lenne egy kérdésem. Lehet, hogy SPOILER-es.

Szóval...nagyon régen láttam a TV-ben egy fekete-fehér filmet, a címére nem emlékszem, mert még kiskoromban láttam. De valamiért úgy érzem, hogy az Iszonyat lehetett az. Egy jelenetre emlékszem:

Egy nő lakására (azt hiszem egyedül van) bemegy egy férfi, nem tudom milyen szándékkel, lehet hogy ismerik is egymást. De a nő valamiért felkap egy gyergyatartót (vagy egy hasonló tárgyat) és fejbe veri a férfit, aki erre holtan esik össze.

Kb. ennyire emlékszem, nem valami sok. Az lenne a kérdésem, hogy az Iszonyatban van ilyen jelenet?
0