Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. december 18., csütörtök 10:18
8851
Megvan az első kiadás, de valószínű, hogy az újat is beszerzem.
Tudom, hogy erre a filmre teljesen felesleges a szinkron, mégis emiatt gondolkodom a vásárláson, mivel a film 4:3-as képarányú, és az ilyen filmeket a plazmán többnyire bezoomolva nézem, de úgy meg sajna képen kívülre kerülnek a feliratok...
Ha valaki esetleg megvette már, jellemezhetné pár sorban.
0
2008. szeptember 27., szombat 13:36
8851
Nekem szerencsére megvan, beszereztem még megjelenéskor, mint az összes Schwarzenegger-filmet.
Ezért is van pl. angol borítós "Twins" és "The Last Action Hero", papírtokos "Végképp eltörölni", "Batman és Robin" és "Az igazság nevében". Igaz, a papírtokosokat már lecseréltem műanyag tokosra, de a legjobb, hogy a "Végképp eltörölni" még nem KSZ borítós (hála az égnek).
0
2008. szeptember 26., péntek 14:39
1322
akkor be kell szerezni a régit is, amennyiben még létezik valahol egy turkálóban, használtan vagy valahogy, én bízom benne, hogy belefutok egyszer
0
2008. szeptember 26., péntek 12:59
8851
Közben kiderült, hogy az új kiadásnál búcsút inthetünk az extráknak. :-(
0
2008. szeptember 25., csütörtök 13:07
8851
Első kézből úgy értesültem, hogy a Navigátor Film kft. újra ki fogja adni ezt a filmet, mégpedig szinkronnal. A szinkron ugyan nem érdekel, de ha az extrákat is átveszik, és legfőképpen feliratot is tesznek rájuk, akkor mindenképpen vevő leszek rá.