Kedves Caesar,
Eddig ugyebár én voltam az egyik, aki nem is kicsit kardoskodott amellett, hogy jelenjen már meg a doboz, kapjunk korrekt tájékoztatést stb, de ezt lentebb is olvashattad, a magam"ami a szívemen, a számon" stílusában. Így talán azt is tudod, hogy lemondtam a rendelésről - ebben egyrészt szerepet játszott a hosszú ideig meglehetősen elégtelen kommunikáció, illetve az, hogy néhány nagyon "komoly" megjelenéssel örvendeztetnek meg minket egyes kiadók, s az anyagiak bizony szűkösek -.
Olvasva a soraidat újra felmerült bennem a gondolat, hogy esetleg mégis bevállaljam a díszdobozt, és ebben nem az 1 forintos ajánlat, hanem a remény játszott szerepet, hogy talán mégis lehet egy digis (???), igényes Love Pack-om.
Momentán töprengek, s aztán majd meglátjuk. Nem tudom, lesz -e december 8-i rendelés vagy csak később döntök a vásárlásról. De azok nevében, akik élnének az akcióval, hadd tegyek fel egy technikai jellegű kérdést. (vagy kettőt)
Vajon mi történik akkor, ha valaki berendeli a Packot, megkap mellé 1 forintért egy lemezt, ami teszem azt azonnal szállítható? Merthogy ugyebár itt a vásárlók 15, a törzsvásárlók 30, míg a VIP vásárlók 60 napra tetethetnek el filmeket. Namármost, egy "mezei" vásárló tehát kénytelen az ajándéklemezt két héten belül elhozatni,a törzsvásárló egy hónapon belül és mivel bizonytalan még a megjelenés dátuma, a VIP vásárlóknak is lehet, hogy előbb kell "megvásárolniuk" a forintos lemezt, mintsemhogy a Pack megjelenne. Hiszen, ha december 8-ig nem jelenik meg a Pack, - plussz egy-két nap- akkor február 8-án veszik a forintos lemez. De vajon aki így tesz és elhozza a forintost, nem fogja -e aztán nem elhozni a Packot? Hogyan szeretnétek ezt biztosítani?
A másik kérdésem némileg fogyasztóvédelmi szempontból ugyanez. Ha valaki most, 8-áig berendeli a Packot úgy, hogy nem tudja, mit rendel - hiszen sem előzetes terv, sem kép, semmi (csak egy rossz minőségű apró fotó az adatlapon)-, megkapja a forintost s aztán - nem mert ki akarta játszani a rendszert, hanem mert egyszerűen nem tetszik neki a kiadvány - törli a rendelést, akkor mi történik?
És egy harmadik kérdés, bár ezt Robi tudná inkább. Xpress rendszere felismeri a rendelésnél, hogy valaki rendelt egy Packot és egy másik Caesart, ergo Caesart leakciózza?
Nagyon dicséretesnek tartom a kezdeményezést, de attól tartok, több ponton vérzik és átgondolatlan. Vagy én látom ezt rosszul?