Keresés

Love Pack (Bridget Jones 1-2, Igazából szerelem) (3 DVD) (DVD)

2008. december 10., szerda 19:45
sziasztok, segítsetek, h kiküldte-e már az xpress a körlevelet?

köszönjük szépen!
0
2008. december 9., kedd 13:41
Remek, köszi, akkor várom a mailt! :)
0
2008. december 9., kedd 12:41
onlysarah, igen, abban állapodtunk meg az xpress-szel, hogy a tegnap éjféli "vonalhúzás" után minden díszdoboz-megrendelő kap tőlük egy mailt, amiben minden válasz benne lesz + egy felhívás arra vonatkozóan, hogy válassza ki az egyforintos film(ek)et.
0
2008. december 9., kedd 12:09
Hirtelen csend lett... most akkor,hogy áll az akció? :)
Még pénteken megrendeltem ezt és a Funes pack-ot, akkor választhatok hozzá két másik lemezt bónuszba?
0
2008. december 9., kedd 9:49
Te nyilván az offline kapható, korábban említett, összecsomagolt változatot láttad. Jól gondolom?
0
2008. december 8., hétfő 22:45
ma volt szerencsém kézbevenni. a design eltér (habár az alapszín továbbra is fehér), ugyanakkor szép masszívnak tűnik a slipcase.
0
2008. december 6., szombat 17:58
Az említett akció részleteire vonatkozó - jogos! - kérdésekre februárig talán kikristályosodik a válasz, részemről azonban nem lesz előrendelés csak azért, hogy egy "potya" filmem legyen. Kivárom a pakkok megjelenését, s ha nem lesznek annyira ocsmányok, mint a mostanában megjelent Die Hard-, vagy Múmia-szégyendobozok, akkor vígaszdíjlemezek nélkül is boldogan vásárolom meg mindegyik Caesar-kollekciót.
most posts by TM
0
2008. december 5., péntek 22:52
A kérdéseimet a topikotokban találod.
0
2008. december 5., péntek 22:31
Nem azt fogom kérdezni, hogyan lehet trükközni. Általánosságokat, ami bárkit érdekelhet. És ésszerű, logikus kérdéseket.
A kolleganőddel nem vagyok kapcsolatban, próbáltam, de kisebb sikerrel játunk, noha írt, a tervezett dolgokban nem sikerült dűlőre jutni. Szeretém itt feltenni a kérdéseimt, és itt kapni választ. Olyan kérdésekre, amit rajtam kívül más is feltenne.
0
2008. december 5., péntek 22:29
kössünk, kössünk. :)
de újra idéznék. "OK, én meg tudom, hogy hogyan védhető ki a trükközés, de ha ez nem gond, akkor most és itt nem adnék 5leteket. " ezért ha lehet, mailben, úgyis partneri kapcsolatban vagy - ha jól tudom egy kolléganőnkkel... :) vele szuperül letárgyalhatod. köszönöm szépen!!!
0
2008. december 5., péntek 22:22
Nincs mit tenni, ha az ember egy tűzről pattant menyecskével kénytelen tárgyalni.... :)

Ellenben, kössünk kompromisszumot. Én újra, röviden és tételesen felsorolok minden kérdést, tisztán, egyszerűen, jelzők nélkül. Te pedig válaszolsz nekem, nekünk? Nos, benne vagy?
0
2008. december 5., péntek 22:20
OK, akkor újra. :) "Nem a kritika leírásával van baj, hanem a jelzőkkel. "
0
2008. december 5., péntek 22:18
Ehh, mint a mesében, ha van rajtad sapka az a baj,ha meg nincs akkor az. Nem mondom,hogy szárnyaljon mindenki a boldogságtól amiért késik a pack,de legalább kicsit azért lehetne örülni, egy ilyen korrekt hozzállás láttán. Szerintem nem kéne azon aggódni,hogy ne veszik át,mert pl. kinek nem ér meg 3 ropit a Love Pack,vagy 4 rugót 5 db Funes film? Főleg ha kap melléjük pl. 4e ft értékben ajándékfilmet? 8 gurigáért lesz két díszdoboz,meg két egyéb film,azaz 10 db mozi 800 FT/db áron.Azért ez szerintem nem rossz akció...
0
2008. december 5., péntek 22:18
Nem sértegettelek, csak van bennem egy halom kérdés, illetve már nincs, vagy ha van, sem érdekes a válasz már. Elnézést, ha potenciális vevőként korrektebb tájékozatást várok és ha egy meghírdetett akció esetében sokkal több konkrétumot szeretnék. A nem ellened, hanem érted elv igenis működik. Csak te nem látod át, mennyire kevéske az, amit leírtál az akcióról, mennyivel több kellene, s mivel nem írtad, hogy később bővebben is tájékoztattok mindenkit, ésszerű, ha vannak kérdések.

Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, mert elvárom attól, aki szolgáltat - ez nem csak rátok igaz, hanem mindenkire -, hogy úgy végezze a munkáját, hogy az a vevők/ügyefelek stb érdekeit szolgálja. Az akciótok ilyen, de a tájékoztatás már nem. Ha szeretnék Packot rendelni sem ismerem a feltételeket, a hogyanokat, és továbbra sem adtál választ egyik kérdésemre sem. Nem sértegetlek, ismétlem, hanem kérdezek.
0
2008. december 5., péntek 22:05
OK, én meg tudom, hogy hogyan védhető ki a trükközés, de ha ez nem gond, akkor most és itt nem adnék 5leteket.

Kap mindenki tájékoztatást, az is, aki nem olyan aktív "xpressező".

Azzal kapcsolatban, hogy kidolgozatlan volna az akció: kérlek, olvasd végig, minden esetben elismertük a fórumokon, ha vmi (akár ilyen, ahogy Te írtad, marketinges jellegű) hibát vétettünk volna, de most szerintem valami számomra sem érthető ok miatt oktalanul és szándékosan sértegetsz bennünket. Nem a kritika leírásával van baj, hanem a jelzőkkel.
0
2008. december 5., péntek 22:03
Forintos lemez? Szalámi nem jár hozzá?
0
2008. december 5., péntek 21:58
Tévedsz, én nem a gazdasági sikereitekért aggódom. Több, mint három évnyi nagyon akítv fórumozás és "Xpress"-ezés után  ismerem a fórumozókat és a vevőket, és azt gyanítom, hogy ebből az lesz, hogy a fél világ berendeli a Love Pack-ot, - már ha a fórumon kívül máshol, mondjuk a film adatlapján is megjelenik a hír -, megveszik a forintos lemezt - melynek árazása a rendelések közt momentán továbbra is kaotikusnak tűnik, bár nyilván erre lesz megoldás - s aztán törlik a Love Pack-ot. Hidd el nekem, nem egy ilyen lesz.

Másrészt nem írtad, hogy kap minderről tájékozatást az, aki nem fórumozik, de már előrendelte a terméket és azt sem, hogy mi van akkor, ha egy vakon előrendelt terméket valaki később visszamond, de az ajándékot korábban átvette. Írtam a félretételi időponttokat, amiből következik, hogy ha valaki december 8-ig rendel és nem törzs-, illetve VIP vásárló, akkor dec 23-ig át is fogja venni, ha azonnal szállítható lemezt rendelt forintosnak.

Félre ne érts, hurrá és mégegyszer hurrá, jöjjön a forintos lemez, de átgondoltátok, hogy ez hova vezethet?

Pusztán a fogyasztóvédelmi vonalra érzékeny lelkem és a marketinges vérem háborog a kidolgozatlan, már bocs,de Hűbele Balázs módon meghírdetett, amúgy nagyonis dicséretes akció miatt.
0
2008. december 5., péntek 21:57
nem mondtam semmit! :)
0
2008. december 5., péntek 21:47
Az egy jó időzítés lenne! :)
0
2008. december 5., péntek 21:43
egyébként leges-legkorábban valentin/bálint napra tud megjelenni a lovepack, de már most jelzem, h a pontos dátumot január elején fogjuk közölni Veletek
0
2008. december 5., péntek 21:42
Kedves Rainbow,

igen, szerintem Te látod rosszul, de minden esetre kedves, hogy aggódsz a gazdasági sikereinkért. :))

Az első két kérdés összefügg, amire a válaszom azt, hogy , de azt gondolom, hogy ezek a fórumok nem arra valók, hogy a kiadók gazdasági érdekeinek érdekében lépjünk fel, hanem hogy a vevőket a lehető leginkább kielégítsük. a mezei vevő választhat majd ezúttal (8-a után), hogy lovepackkal együtt, vagy már most kéri az 1 ft-os filmet. (bár lenne annyi előrendelésünk egyébként, hogy ez olyan nagy adminisztrációs problémát jelentene)

a harmadik kérdést kolléganőm egyezteti Robiékkal, de aki előrendelte már és 8-ig nem mondja le, annak sok tennivalója a film kiválasztásán (8-a után) kívül nem lesz.
0
2008. december 5., péntek 21:29
korrekció: ha február 8-ig nem jelenik meg a Pack.
0
2008. december 5., péntek 21:27
Kedves Caesar,

Eddig ugyebár én voltam az egyik, aki nem is kicsit kardoskodott amellett, hogy jelenjen már meg a doboz, kapjunk korrekt tájékoztatést stb, de ezt lentebb is olvashattad, a magam"ami a szívemen, a számon" stílusában. Így talán azt is tudod, hogy lemondtam a rendelésről - ebben egyrészt szerepet játszott a hosszú ideig meglehetősen elégtelen kommunikáció, illetve az, hogy néhány nagyon "komoly" megjelenéssel örvendeztetnek meg minket egyes kiadók, s az anyagiak bizony szűkösek -.

Olvasva a soraidat újra felmerült bennem a gondolat, hogy esetleg mégis bevállaljam a díszdobozt, és ebben nem az 1 forintos ajánlat, hanem a remény játszott szerepet, hogy talán mégis lehet egy digis (???), igényes Love Pack-om.

Momentán töprengek, s aztán majd meglátjuk. Nem tudom, lesz -e december 8-i rendelés vagy csak később döntök a vásárlásról. De azok nevében, akik élnének az akcióval, hadd tegyek fel egy technikai jellegű kérdést. (vagy kettőt)

Vajon mi történik akkor, ha valaki berendeli a Packot, megkap mellé 1 forintért egy lemezt, ami teszem azt azonnal szállítható? Merthogy ugyebár itt a vásárlók 15, a törzsvásárlók 30, míg a VIP vásárlók 60 napra tetethetnek el filmeket. Namármost, egy "mezei" vásárló tehát kénytelen az ajándéklemezt két héten belül elhozatni,a törzsvásárló egy hónapon belül és mivel bizonytalan még a megjelenés dátuma, a VIP vásárlóknak is lehet, hogy előbb kell "megvásárolniuk" a forintos lemezt, mintsemhogy a Pack megjelenne. Hiszen, ha december 8-ig nem jelenik meg a Pack, - plussz egy-két nap- akkor február 8-án veszik a forintos lemez. De vajon aki így tesz és elhozza a forintost, nem fogja -e aztán nem elhozni a Packot? Hogyan szeretnétek ezt biztosítani?

A másik kérdésem némileg fogyasztóvédelmi szempontból ugyanez. Ha valaki most, 8-áig berendeli a Packot úgy, hogy nem tudja, mit rendel - hiszen sem előzetes terv, sem kép, semmi (csak egy rossz minőségű apró fotó az adatlapon)-, megkapja a forintost s aztán - nem mert ki akarta játszani a rendszert, hanem mert egyszerűen nem tetszik neki a kiadvány - törli a rendelést, akkor mi történik?

És egy harmadik kérdés, bár ezt Robi tudná inkább. Xpress rendszere felismeri a rendelésnél, hogy valaki rendelt egy Packot és egy másik Caesart, ergo Caesart leakciózza?

Nagyon dicséretesnek tartom a kezdeményezést, de attól tartok, több ponton vérzik és átgondolatlan. Vagy én látom ezt rosszul?

0
2008. december 5., péntek 20:48
Kedves Mindenki, de főleg díszdobozra Várók!

Ahogy korábban is írtuk, az xpress fórumának közössége az első, ahol megjelenik a diszdobozainkkal kapcsolatos hír.

A korábban részletezett okok (gyenge minőségű leszállított dobozok, HR-problémák, szinkronok beszerzésének nehézségei) miatt sajnos a díszdobozok nem a karácsonyi szezonra fognak megjelenni, hanem jövő év februárjától folyamatosan. A döntésben az is szerepet játszott, hogy a különleges kiadású dobozok iránt most így a karácsonyi forgatagban az általunk vártnál jóval kisebb érdeklődés mutatkozott az internetes partnereinknél. (Amennyiben csak ez az egy, számunkra negatív tényező lett volna, attól még kihoztuk volna most a dobozokat.) Ezen különleges kiadású dobozok február közepétől kezdődően folyamatosan jelennek majd meg. Az 1000%-os időpontokat január első napjaiban fogjuk jelezni.

Mea culpa, mea maxima culpa.

Vevőinket szeretnénk kárpótolni. Aki már előrendelte ezen dobozok bármelyikét, és erre a bejegyzésre hivatkozva jelzi az igényének fenntartását az xpress-nél, az választhat a díszdoboza mellé egy bármelyik egylemezes DVD-kiadványunkat a kínálatunkból, melyet 1 Ft-ért bocsátunk a rendelkezésére. Ezen DVD-lemezhez többféle módon is hozzájuthat az illető. Vagy az igényt jelzi az xpress felé, vagy a megrendelését fenntartva jelzi ezt felénk mailben. Az 1 Ft-os filmet mindenki automatikusan megkapja, aki fenntartja megrendelését (a december 8-án éjfélig leadott díszdoboz-megrendelésekre vonatkozik ezen ajánlatunk).

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a napokban az egyik médiaszakáruház-láncban (az Xpress-hez való lojalitásunk miatt nem írom le a lánc nevét és az árat, de mailre szívesen válaszolunk) megjelent a (normál műanyag tokos) két Bridget Jones -film és az Igazából szerelem egy papírgyűjtőben. (A filmek szinkronos változatairól van természetesen szó. Egyébként ezt az összecsomagolt akciót az xpress-nek is felajánlottuk, eddig még nem szerettek volna vele élni.)

Érdekesség-képpen bemásolom ide a dobozaink előrendelési számai alapján összeállított toplistát:
Love pack
Battle Royale - Bloodpack
Belmondo
Hitchcock: A korai évek
Funés
Delon - A krimi királya

Még egyszer: köszönjük a türelmet.
0
2008. november 26., szerda 20:14
Ide mostmár csak egy vélemény hiányzik, Balázsé.
0