Nem beszéltelek rá, te döntöttél így.
Nem, nem fogom megvenni. A költségvetés limitált, és mivel megvannak a filmek már angol kiadásban, nem volt élet-halál kérdése, hogy birtokoljam őket. Viszont bíztam egy igényes kiadásban és a Caesar átalakulni látszó kommunikációjában. Egyetlen egyszer kaptunk infót a fórumon, hogy elkészült a csomagolás, de nem volt megfelelő, így még nem tudni, mi lesz. Aztán maradt az ígérgetés. Majd holnap megmondjuk, majd holnapután megmondjuk... Kérdeztem mailben, kérdeztem - nem egyszer - Caesar fórumán, de míg más kérdésekre született válasz, ezt mintha fehérrel gépeltem volna, meg sem látta "cézárbalázs". De itt nem csak rólam, rólunk fórumozókről van szó. Olvasd el az adatlapot, ott is érdeklődnek, de voltak kérdések a fórum több topikjában is. Sajnálom, de mostanra úgy tűnik, bort iszik, vizet prédikál dolog lett a megújuló kommunikációs filozófiából, és valahogy ezt a lassan másfél hónapos tortúrát már nem szívlelem annyira.
Érdekelt a kiadvány, de mivel sok más is érdekel, és mert megvannak a filmek angolul, és mert nem szimpatikus a vevőkön való átnézés, hát ez nem kerül a polcomra.