Keresés

Love Pack (Bridget Jones 1-2, Igazából szerelem) (3 DVD) (DVD)

2008. november 26., szerda 20:11
Nézőpont kérdése. ;) Mondjuk a nincset nehéz lesz megvennem.

Viszont a továbbiakhoz csak bólogatni tudok, abszolút igazad van!
most posts by TM
0
2008. november 26., szerda 19:56
Nem beszéltelek rá, te döntöttél így.

Nem, nem fogom megvenni. A költségvetés limitált, és mivel megvannak a filmek már angol kiadásban, nem volt élet-halál kérdése, hogy birtokoljam őket. Viszont bíztam egy igényes kiadásban és a Caesar átalakulni látszó kommunikációjában. Egyetlen egyszer kaptunk infót a fórumon, hogy elkészült a csomagolás, de nem volt megfelelő, így még nem tudni, mi lesz. Aztán maradt az ígérgetés. Majd holnap megmondjuk, majd holnapután megmondjuk... Kérdeztem mailben, kérdeztem - nem egyszer - Caesar fórumán, de míg más kérdésekre született válasz, ezt mintha fehérrel gépeltem volna, meg sem látta "cézárbalázs". De itt nem csak rólam, rólunk fórumozókről van szó. Olvasd el az adatlapot, ott is érdeklődnek, de voltak kérdések a fórum több topikjában is. Sajnálom, de mostanra úgy tűnik, bort iszik, vizet prédikál dolog lett a megújuló kommunikációs filozófiából, és valahogy ezt a lassan másfél hónapos tortúrát már nem szívlelem annyira.
Érdekelt a kiadvány, de mivel sok más is érdekel, és mert megvannak a filmek angolul, és mert nem szimpatikus a vevőkön való átnézés, hát ez nem kerül a polcomra.
0
2008. november 26., szerda 19:32
Na tessék! Engem rábeszéltél, s a végén meg magadnak nem veszel? :)
most posts by TM
0
2008. november 26., szerda 19:29
Akkor azt kellene megírni. Amekkora erőt fektet "cézárbalázs" a kommunikációba, annyira nem veszi észre, hogy mennyire nem kapnak ezügyben tájékoztatást azok a potenciális vásárlók, akik a fórumot nem olvassák rendszeresen.
Szinte minden egyes kiadvány beérkezéséről kapunk infókat, de erről hosszú ideje semmi. Megérne egy tájékoztató mondatot a jóhírnév építése a film adatlapján. Én már nem várom, lemondtam róla, de úgy sejtem, sokan várják.
0
2008. november 26., szerda 19:22
Ebből sem lesz semmi :(
0
2008. november 26., szerda 19:20
Ildomos volna a termék adatlapjára kiírni, mikor várható - ha várható - a megjelenés, mielőtt még nagy mennyiségben kerülnek a kritikák helyére érdeklődő, felháborodott stb hozzászólások, amik a kiadó jelenlegi szándékával ellentétben megintcsak rossz érzéseket fognak szülni a Caesar irányába.
0
2008. november 10., hétfő 16:29
Köszi!
0
2008. november 9., vasárnap 16:50
A Caesar Film topikjában bővebben olvashatsz a kiadványról.
0
2008. november 9., vasárnap 16:28
Ha a Caesar adja ki,akkor alighanem a saját kiadványait pakolja bele.
0
2008. november 9., vasárnap 16:16
Lehet tudni, hogy a régi Universal korongok, vagy a CaesarFilm-es kiadások kerülnek a díszdobozba?
0
2008. szeptember 28., vasárnap 18:21
Lacka, kérlek, íme a válasz a kérdésre, hogy ki és hogyan adja ki a díszdobozt.
0