Keresés

300 - Limitált díszkiadás (3 DVD) (DVD)

2011. március 16., szerda 18:24
Ezért van hát egyre több bolt kínálatában? Cseles:D
0
2010. május 12., szerda 20:47
én csak full metal jecket-el, tdk-val, meg 2001-el találkoztam, ami már megjelent egyszer és az ő logojuk volt rajta.
0
2010. május 12., szerda 20:25
Nekem már volt a kezemben újrakiadott 300 BD, de érdekes módon csak egy alkalommal...
0
2010. május 12., szerda 20:09
persze BD-n b*sznak újra kiadni!!!
0
2010. május 12., szerda 18:53
Csak halkan jegyzem meg, hogy ezt szép csendben kiadta újra a ProVideo - ugyanis az ő logo-juk díszeleg a kiadás(ba helyezett papírlap) hátulján. Még szerencse, hogy a Fórumos hátlapkartonból megmentettem egyet, mert az új 130 gr-os műnyomóra készült: vékony, mint a nyavaja... :-O

Szóval nem előkerültek, hanem újra kaphatóak, úgyhogy aki lemaradt róla, az induljon vadászni! ;-)
0
2010. április 16., péntek 19:40
Azért írok ide ilyen információt kellő bizalommal, mert itt joglejárt. Ma előkerült néhány példány valahonnan az egyik multiba bizonyos összegen. (nem méregdrága) Akit érdekel bontatlan kiadvány ebből a kiadásból, az kérem keressen meg.

orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. december 23., kedd 15:20
termék adatlapja
0
2008. december 23., kedd 15:04
??? Törölve lett hozzászólás? Én nem látom, hogy mire mondjátok...
0
2008. december 23., kedd 13:34
:) Az év egyik legjobb hozzászólása volt ez K :)

0
2008. december 22., hétfő 20:26
Csatlakozom hozzád. :D
0
2008. december 22., hétfő 19:29
K, ehhez a baromsághoz csak gratulálni tudok...:D
0
2008. december 9., kedd 19:59
A Halálsoron is megvan neki, én küldtem el.. A többit meg Butch, ha jól tudom.. :-)

Egyébként sok hazai kiadványnak van híre kint, jónéhány megérdemli a kitüntetett figyelmet. Pláne úgy, hogy csak hazai piacra készültek. A baj az, hogy a magyarított változatokat nem gyűjtik be, míg nincs rajt angol/német hang vagy felirat.

Na de a 300-ra visszatérve: Ez a spanyol mintára készített kiadvány, ott mostanában rengeteg ilyen doboz van. Egy sablon mind és egyik sem különösebben szép. Amit itt először árultak volna , az meg ha jól tudom,  USA változat lett volna. Mivel az gondolom jó hamar elfogyott - az angol nyelvű piac egy picit nagyobb, mint a miénk - a t.(külföldi) forgalmazó az olcsóbb, spanyol anyagból dolgozott. Azt gondolták, a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad. Na, ez így nem jött be.. Legalábbis a promocióst kép és a valóság eltérése jogos felháborodást okozott..


Egyébként azt csak halkan jegyzem meg, hogy külföldön is előfordult már az, hogy más képet mutatnak és más a termék. Csak ott esetleg a vásárlók intelligensebbek annál, amit itt néhányan rendeztek.. Ott is szó nélkül cserélik , itt is.  

Én meg maradok a magyarított német diginél. Az szebb. :-)
0
2008. december 9., kedd 18:28
Azért azt sem árt hozzá tenni hogy egy ilyen hiba esetén bárkinek vissza KELL vennie az árut, szóval azért mert úgymond "betartják" a törvényt nem fogok hasraborulni előttük.
A kihirdetett visszavásárlásra meg azért kellett várni egy keveset úgyhogy azért ez sem teljesen igaz, de így utólag már lényegtelen.
(de úgyérzem ezt sokkal gyorsabban kellett volna lereagálniuk ahoz hogy mindenki megőrizze a hidegvérét, speciel ha nekem csak annyit írnak vissza hogy utánanéznek a problémának és jelentkeznek amint sikerül kideríteni valamit máris nyugodtabb vagyok...)
0
2008. december 9., kedd 15:59
Jut eszembe, a Digipacks rovatban vannak :)
0
2008. december 9., kedd 15:59
Parancsolj :)

BumbBum2000.de

A Kill Bill és a Grindhouse filmek egymás után vannak, A remény rabjai kissé messzebb (kevertem a Halálsoronnal). Örvendetes, hogy ilyen híre is van a magyar dvd piacnak. A Casablanca-t hol láttad/fogad? :D
0
2008. december 9., kedd 15:23
Kínáncsi lennék arra a német oldalra.


A film egyébként nekem megvan a sima műanyag tokos kiadásban (még az is lehet, hogy a kétlemezes, most nem vagyok benne biztos). Annyira nem nyűgözött le ez a film, hogy rácuppantam volna erre a díszdobozra sem a korábbi, sem a jelenlegi formájában.

Tegnap egyébként láttam az egyik offline boltban, de nem különösebben nyűgözött le. A Casablanca ezzel szemben megfogott: elég tetemes súlya van a doboznak, abban biztosan van anyag. :-) Persze valószínűleg azt sem veszem meg, annyira nem kedvencem a film.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. december 6., szombat 17:16
Ma volt a kezemben a kiadvány. Mivel a film nekem elég volt egyszer ezért sem az előző, sem ez a kiadás nem érdekel de itt csak arról van szó, hogy más jött, mint amiről szó volt. Ez attól még egy igényes és szép kiadás, bár az eredetileg beharangozott szebb lehet. Teljesen korrekt árú, teljesen korrekt áron. Ha ez nálam Keresztapa szinten mozogna, akkor megvenném ezt a kiadást. De nem mozog. Viszont a cucc nem csúnya és nem rossz. Tehát a fikázókat nem értem. A többi korrekt.
0
2008. december 4., csütörtök 21:59
Nem értem, hogy miért fikázza mindenki az Xpresst. Amint tudomást szerzett a dologról, viszonylag gyorsan reagált, egyből kihirdette a visszavásárlást, stb.
Persze, van, aki azon rágódik, hogy nem abban a szent pillanatban került ki az oldalra az infó, amint a kedves Xpresses lányok kivették a csomagolásból az első dobozt.
Aki itt folyamatosan kritizál, az gondoljon bele, hogy járt volna, ha ezt a hajcihőt nem itt kellett volna nyélbe ütnie, hanem mondjuk egy "gazdaságos", vagy "fukar", vagy "hülye azért nem vagyok" boltban?
Szerintem egy kezünkön meg tudnánk számolni, melyik bolt veszi vissza az árut, fizeti a portót a visszaküldött csomagért és cserébe még nyeli azt a sok szart is, amit a fukar, de ilyenkor azért annál "igényesebb" öntudatos vásárlóktól kap...
Hozzáteszem, én is berendeltem, megvan a másik kiadás és én is csalódott vagyok és megelégszem az eredeti változattal ésatöbbi. Persze azon "szerencsések" közé tartozom, akik nem tudták a megjelenés napján megvásárolni.
De nem kell egyből a rossz hír hozóját keresztre feszíteni.
Az FHE magatartása, az egy másik kérdés, de az már nem ide tartozik.
0
2008. december 4., csütörtök 18:10
Persze lehagytam hogy a két korábbi lemez ÉS a 30 perces dvd, a digi és a kis könyv az újdonság.
0
2008. december 4., csütörtök 18:09
Ez a meglátásod sajnálatosan igaz... Tényleg azért csúszott pár napot, hogy azt a papírt elkészítsék. S csak most esett le, erről nem is igen volt szó, hogy a digitális másolat is lemaradt, ergo egy 30 perces dvd egy könyv alakú digiben, kis könyvvel... Összevetném én ezt a kiadást A remény rabjai 3 lemezes kiadásával, mely 3 lemezen terpeszkedik szintén, de mennyi minőségi, feliratos extrával s milyen remek kiszerelésben! Még egy német honlapon is találkoztam vele, ahol 1-1 film a világon legjobban fellelhető kiadását mutatja be a tulajdonos s ott van a Halálsoron és a két Grindhouse film. Jobban járt volna az FHE, ha inkább kikérték volna az engedélyeket s maguk gyártanak le egy digipackot, ami kis szerencsével nem is esik szét...
0
2008. december 4., csütörtök 16:50
Szerintem se. De volt aki csak a külföldieket hibáztatta. Pedig ha az FHE szól akkor nem lett volna balhé. És a korábban említett papír miatt egyértelmű hogy ők tudtak róla hogy nem azt kapták amiről szó volt.
0
2008. december 4., csütörtök 16:33
"Ezáltal a mostani balhéért az FHE egyértelműen felelős. "

Ez szerintem nem kérdéses...
0
2008. december 4., csütörtök 16:28
Xpress.hu

Csak csendben jegyzem meg, hogy az első probléma itt volt. Utána írtad, hogy visszaveszitek, stb. Értesítitek a többieket és így tovább. De ha ettől az embertől is elsőre visszavettétek volna, ahogy ez jogos igénye volt akkor ez a hozzászólás nagyjából úgy jelenik meg. Hogy srácok, ez nem az a doboz de tőlem is visszavásárolták. Korrekt az Xpress.hu. Nem is értem a dolgot mert eddig mindig korrektek voltatok és most is. De ezzela  vevővel nem és innen indult a hajcihő.

" 96.  Manoo    12/2/2008 3:32:00 PM  

Én is átvettem ma személyesen a nagy sietségben csak a kocsiban vettem észre hogy nem az ami a képen van. Sajna ki is bontottam hátha belül megtalálható az ami a képen van , HÁT NEM!
Visszavittem de már nem veszik vissza mivel ki lett bontva és különben is az nem kifogás ,hogy nem az szerepel a képen amit kaptam.
A pénzt nem akartam vissza szívesen levásároltam volna!!!
Az egészben annyi a pozitívum ,hogy a lányok nagyon készségesek voltak és felhívták a kiadót is és péntekig kapok választ ,hogy mi legyen ezzel a számomra értéktelen valamivel!
Ha nem veszik vissza akkor itt a fórumon eladásra is kinálom !

"
0
2008. december 4., csütörtök 15:12
Azt még azért hozzátenném hogy ez a kiadás csak egy rossz vicc. A könyv olyan apró hogy egy normál dvd mellé is nagyobbakat szoktak rakni. A harmadik lemez 0 csak 1 werk van rajt az sem különösebben érdekes. A digi tálcák alat nincs kép csak feketeség. Ez szerintem legalábbis ronda. A könyvalakú kiszereléshez túl hosszú az egész ezért csúszkál. Gyanítóm hogy egy idő után szét is szakadna. Akkor inkább plusz egy ezres és jöhet a BD. Sajnos csak hétfőn vagy kedden tudom visszavinni. Mert ezt nem tartom meg. Fölég mivel mivel még a digitális másolat sins rajta amivel unokaöcsém utazásait szeretem volna megkönnyíteni. Tényleg azt mibe telt volna rátenni? Szerintem semmibe.
0
2008. december 4., csütörtök 10:32
A kiadással kapcsolatban az FHE-nek tudnia kellet hogy nem kaptuk ami ide felkerült. Ugyanis a magyar nyelvű leírás ehez a változathoz készült. Márpedig azt hiszem éppen ebben a fórumban volt róla sz hogy azért késik mert a magyar leirásokkal kell ellátni. Vagyis valakinek tudnia kellet a dologról. Aki nem tudatta az infot az xpressel illetve valószínűleg mással sem. Ezáltal a mostani balhéért az FHE egyértelműen felelős.
0