Keresés

300 - Limitált díszkiadás (3 DVD) (DVD)

2008. december 2., kedd 15:49
Igaz már összeállt a csomagom de erősen gondolkodom a lemondásán. Wanted-ot meg mindjárt törlöm is. Asszem megvárom abból mi sül ki.
0
2008. december 2., kedd 15:49
Nem az Xpress sara, ők azt az infót közölték, amit kaptak...
0
2008. december 2., kedd 15:25
Hát ezt nem hiszem el!!!!!
Ezt a ki*aszott kiadást vártam már hónapok óta!
Kb akkor rendeltem meg amikor kiírta az xpress!!
Ez a kiadás így ha nem is nulla,de nem sokkal több annál!!!!
Hát azt hiszem elkészítem a saját díszdobozomat!!!!!
Nagyon nagyot csalódtam!
És azért elég gáz az xpresstől hogy ezt nem jelezte,bár lehet ők sem tudtak róla!
Hát mind1,egy vásárlóval kevesebb!!
Ez biztos!!
0
2008. december 2., kedd 14:38
Ez tényleg átverés! Tipikus magyar mentalitás. Nem az xpress hibája, de tényleg frissíthetné az adatlapot.
0
2008. december 2., kedd 14:36
Királyság, pár nap leforgása alatt spóroltam egy csomó pénzt. Ez sem kell, Mamma mia sem (a f*s felirat miatt...), úgyhogy a kiadók megoldják a gazdasági válságomat, juhééé.
0
2008. december 2., kedd 14:08
Hát szép, szép, de... na mindegy.
0
2008. december 2., kedd 14:04
Nem is könyv van hozzá hanem inkább booklett! a képeken normál nagy könyv van! azért ekkora a doboza!
0
2008. december 2., kedd 14:01
Először is köszi a képeket.
http://www.300ondvd.com/
Ezek szerint a képtartó az valahogy kimaradt a kiadásból?
Vagy 4* végignéztem már az oldalukon a kis introt de nem értem a dolgot. A mi kiadásunk egy lapos valami ezek szerint? A külső papírborító sincsen hozzá amiben lenne a könyv meg a nálunk nem létező tartó.
0
2008. december 2., kedd 14:00
Nincs mit! persze nem is az a baj...szép, nekem így is megéri a pénzét de ők foglalkoznak ezzel, a kölhoni kiadáson is sehol nem ilyen! szép, meg jó de akkor sem az amire befizettünk...ilyen alapon bármi lehetne a képen...vagy ha megtudják hogy nem az aminek behirdették akkor javítsák a képet vagy értesítsenek mintahogy az árváltozásról is rögtön értesítenek, lásd. Batpod! ;)
0
2008. december 2., kedd 13:53
ja és a képeket köszönjük!
0
2008. december 2., kedd 13:51
egyik szemem sír a másik nevet....biztos vagyok benne, hogy Robiék nem hibásak, hogy nem azt kapjuk ami a képen van...de szerintem így is pöpec kiadás, főleg ennyiért...remélem a Wanted dobinál nem ez lesz...:)
0
2008. december 2., kedd 13:51
na ez egy vicc, persze a rosszabbik fajtából, de akkor is az...most akkor ez mindenhol a világon így jelent meg, vagy csak nálunk?...mert akkor ezt is külföldről kell beszereznem
0
2008. december 2., kedd 13:45
Na így néz ki:
Se doboz, se Akril képtartó! a lemezek egymás mellett, a booklettel meg 6 db képpel! ennyi! a beharangozás tehát "átverés"! amúgy szép, csak nem ezt írták hogy lesz!

0
2008. december 2., kedd 13:16
Ha lehet írd le nekünk,hogy néz ki. Erre a kiadásra várok már 2hónapja
0
2008. december 2., kedd 13:10
Hogy érted hogy teljesen más????
Nincs könyv?Nincs doboz?Nincs képeslap?
Miben más a kiadás?
Mert szerintem a képen egyértelmű hogy milyen a kiadás!
Az 52 oldalas könyvben vannak a lemezek,ami egy dobozban van benne,és abban a képek,nem?
Légysz írd le miben más!!
0
2008. december 2., kedd 12:45
Sajnos bejött a megérzésem.Nem azt a kiadást árúlja az xpress amit a képen hírdet.Semmi köze a kettőnek egymáshoz.A lemezek megegyeznek.A többi teljesen más.
Szép kiadás,de minek a kép az oldalon ha nem felel meg a valóságnak.
Akkor ki tudja hogy a Batman,a Nosferatu koporsós kiadás stb... megegyezik-e a valósággal.
0
2008. december 2., kedd 7:52
Elméletileg ma hozom el ha sikerül rá időt szakitanom és akkor este teszek fel képeket !
0
2008. december 2., kedd 7:13
Én hordozható dvd nélkül el se induok :))
Na jó, nem vagyok azért ekkora "kocka", de néha jól jön egy kis Mission: Impossible, vagy Nyolc tanú a vonaton, a fárasztó 3-4 órás utazás során :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. december 1., hétfő 22:30
Hamsy teljesen megértelek, bár én még  csak  három éve ingázok Lánycsók-Pécs között... eleinte toleráns voltam... mára már nem XD
0
2008. december 1., hétfő 21:51
amikor egyedül megyek meg jövök haza és ha lenne ipodom akkor néznék rajta filmet... kicsit uncsi már a vonaton ingázó emberek minden kínját hallgatni lassan 8éve.
0
2008. december 1., hétfő 20:28
Amandát? :)))
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. december 1., hétfő 19:06
:DDDDDDD

"megöltem azt, akit a legjobban szeretek" :DDDD
0
2008. december 1., hétfő 18:50
tugg speedman! :)
0
2008. december 1., hétfő 14:11
köszi a választ Hamsy. Bár ipodon én sem nézném :)
Már csak képek kelenének a kiadványról :)
valaki? esetleg? :)
0
2008. december 1., hétfő 9:41
Ki néz ipodon filmet, könyörgöm... :)
0