Keresés

300 - Limitált díszkiadás (3 DVD) (DVD)

2008. november 22., szombat 15:05
wow! a 3. lemezen lesz digitális másolat! tiszta jó.
0
2008. november 22., szombat 12:50
a képregénynek pedig egy történelmi film volt az alapja... nem olyan óriás az a fogalomzavar
0
2008. november 22., szombat 12:36
praetor88!

Óriási fogalomzavarban szenvedsz! Ugyanis ez nem egy történelmi film, hanem egy képregényadaptáció.
0
2008. november 20., csütörtök 16:35
Bocs ! Természetesen ,Üdvözlet !
0
2008. november 20., csütörtök 16:33
Üdvözelt,spártaiak !
A 300 legendája a történelem, a képregény és a film tükrében című dokumentumfilmen lesz magyar felirat ?
Előre is köszönöm.
0
2008. november 9., vasárnap 17:24
Az adatlap tetején fekete csíkban ott virít az épp aktuális rendelhető példányszám.
0
2008. november 9., vasárnap 17:09
Hány darab van még?
Nem lehetne ennek is kitenni az adatlapjára xpress?
Köszönöm.
0
2008. november 8., szombat 14:35
Heló!

Engem csak az érdekelne, hogy Zack Snyder előszava, az angolul lesz vajon a fotóalbumban? Köszi!
0
2008. november 6., csütörtök 23:59
bd-n nagyon szemcsés (szándékosan), de ezzel együtt nagyon rendben van a képe.
0
2008. november 6., csütörtök 23:34
Esküszöm, ennek a filmnek nem valami szép a képe.... legalábbis nem full HD-s TV-n. Kíváncsi lennék, BD-n is ilyen -e, mert akkor nem hiszem, hogy beruházok rá. Ha valaki esetleg látta már, kérem szépen, segítsen!
0
2008. november 6., csütörtök 17:03
THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAA!!! :)))

kötelező vétel.

Nekem is megvan a 2DVD -s változat, azt most próbálom eladni... Ez a 3DVD -s kiadást bűn lenne kihagyni.
0
2008. október 25., szombat 19:53
Ez jól hangzana.
0
2008. október 25., szombat 1:49
Gondolom iPod-ra meg hasonló hordozható bigyókra felrakható változatról van szó.
0
2008. október 25., szombat 0:09
Azt én sem nagyon értem...
0
2008. október 22., szerda 9:37
Milyen a képminőség? Elfogadható, jó, vagy kiváló? És a "digitális másolat" a 3. lemezen mit jelent? Felrakják .mkv-ban ? :)
0
2008. október 16., csütörtök 16:43
Hamár szóba került, iderittyentek egy hevenyészett Spárta-traveloguét.

Sparta az a hely, amit görögországi látogatása alatt bármelyik turista nyugodtan kihagyhat. Valóban földig rombolták, Görögországban nem hamisítják a történelemkönyveket. :) Persze azért vannak turisták, csak kicsit nehezen találják meg az egykori város helyét, mivelhogy annyira jelentéktelen valami egy aszfaltút mentén körbekerítve, hogy kétszer elmentünk mellette, mire rátaláltunk. A mai "modern" Sparta egy teljesen mezei kis város egy-két szintes épületekkel, s ezek szerint a helyi nevezetességből sem túlságosan húznak hasznot, különben talán kitenénnek egy táblát. Van ugyan egy szobor, meg emlékmű is, ám ezek máshol találhatóak. Amíg ehhez az íráshoz kerestem anyagot, belebotlottam olyan netes élménybeszámolóba, melynek szerzője hiába járt a helyszínen, nem talált spártai romokat, ez azt hiszem igazolja a sztorimat. Annyiból érdekes a romok között császkálás, hogy kellő fantáziával (na meg mondjuk a 300 megtekintésével) egész jól beleképzelhetjük magunkat a régmúltba. Az "Ancient Sparta" jellegtelenségét jellemzi az is, hogy még belépőt sem szednek a látnivaló megtekintéséért. Hiába, így múlik el a világ dicsősége...

Az igazi helyi látványosság az innen 6 km-re a hegyoldalban magasodó Mystras vára, inkább emiatt veszik errefelé az irányt a messziről jött kalandorok. A spártaiak utódai ide költöztek fel a védtelenné vált síkságról. Ide már van belépő is, amiért cserébe engednek felmászni büdösrossebb magasba, ám a látnivaló pazar.

Remélem, élvezetes volt e hosszúra nyúlt OFF, ha nem, hát kisnyúl. :-)
most posts by TM
0
2008. október 16., csütörtök 14:39
Azt etetni, ruházni kell (na jó, az nem kerül olyan sokba:))...... szóval a járulékos költségek nagyon magasak lennének! :D
0
2008. október 16., csütörtök 14:35
Voltam Spártában, ha hamarabb szólsz, hoztam volna neked egyet! :-)
most posts by TM
0
2008. október 16., csütörtök 1:13
Hát tényleg szép meg jó, ehhez képest ár se olyan magas,
de én nem sok filmért adtam ki ennyi pénzmagot, ahogy elnézem csak Gladiátor és Gyűrűk ura triológia (ebből mondjuk 2 meg 4dvd-s változatok is :D). Ennyit máskülönben sorozat évadért vagy triológiáért adtam ki és már van 2dvd-s változatom is ebből ...
Mondjuk Azumi és Versus azért közel járt a 4500 körüli árával és csak 2dvd-ek (de fém tokosak, mindjárt nagy örömmel konstatáltam is, hogy csörög benne a film dvd-je ...de szerencsére nem volt vészes).
Szóval szép meg jó, de hátha úgy lesz mint Azumi és Versus-al, hogy teszkóba láttam viszont erősen csökkentett áron :D
0
2008. október 15., szerda 6:02
Különben mire fel ez a bátorság a digitális másolatos 3.lemezzel,miközben se a Wall-E,se a Hulk nem fogja megkapni az ezzel 3 lemezessé bővült verziót?..persze,azok más kiadótól,de akkor is...
Maga a külalak és a kiegészítők viszont le a kalappal...
0
2008. október 15., szerda 2:51
Tényleg nagyon jó az ára. Szerencsére nem vettem meg annó a kétlemezest, így most nem kell mexabadulnom tőle, mint a Rocky részeitől, a digi kedvéért.
0
2008. október 15., szerda 2:13
lesz.
0
2008. október 15., szerda 2:07
Hali!

A 3. lemezen lesz vajh magyar felirat?
0
2008. október 14., kedd 20:37
Megrendeltem én is. Ugyan nem vettem meg az előző kiadást, de szerintem akkor is rendeltem volna. Az FHE is belehúzott rendesen, a másik két gyűjtői kiadás is tuti vétel lesz. Akkor esélyes a Szárnyas Fejvadász fémkoffer és a Rémálom-digi is? :-) => ezt még csak félénken...

Csak aztán nehogy megint kapjak egy e-mail-t, hogy probléma adódott ezzel a rendelésemmel is... :-(
0
2008. október 14., kedd 19:36
Nekem is tuti vétel, ilyen korrekt árért még a hülyének is megéri...hát még nekem:) sisakot nem ad el véletlen valaki?
0