Keresés

300 - Limitált díszkiadás (3 DVD) (DVD)

2008. december 4., csütörtök 9:28
Ezért tudsz a "rendelési mittoménmik módosítása" menüpontban úgy állítani a félrerakandó filmek limitjén, hogy egyszerre érkezzenek hozzád. Nem az xpress okolható, amiért nem tájékozódtál kellőképpen, hiszen mindenki magának állítja be a rendelés paramétereit. Rendeléssel kapcsolatban kérdezni ezen a fórumon abszolút nem szégyen.
0
2008. december 4., csütörtök 8:45
Mivel ez a topik már régen nem a címben említett kiadványról szól, hanem az XPress cseszegetéséről, ezért hosszas gondolkodás után ugyan, de én is leírom a véleményem.
2005 novembere óta rendelek innen dvd-ket, és mindeddig maximálisan meg vagyok elégedve a boltal.
Néhányszor velem is előfordult, hogy törött tokkal, hullámos borítóval érkezett egy-egy film. Lehet, hogy az én tűrésküszöböm magasabb egynéhány vásárlóhoz képest, de ilyenkor sohasem merült fel bennem, hogy emiatt habzó szájjal szídjam az XPresst. A film ment egy másik tokba, a törött tok meg a kukába. Ennyi.
A címben szereplő kiadványt én is megrendeltem, és le is mondtam, miután kiderült a változás. Kiküldetni szerencsére nem tudtam a megjelenés csúszása miatt. De ha még ki is hozattam volna. Akkor sem ordítok eszemet vesztve, hogy "becsapott az a mocsok XPress", hanem jelzem a problémát, és megvárom a gond orvoslását.
Értem én, hogy sokaknak csalódás, hogy nem juthatnak hozzá az igen kedvező árral beharangozott csodás kiadványhoz, de ez a csalódottság nem mentség arra az alpári stílusra, amit itt egyesek megengednek maguknak.
Véleményemmel nem kívánok senkivel sem vitatkozni, pusztán már kikívánkozott belőllem látva, hogy hová fajult el ez a sajnálatos esemény. Az ez alatt a néhány év alatt kialakult elégedettség, és bizalom az XPressel szemben arra sarkallt, hogy kicsit megvédjem a boltot, mégha erre valószínüleg semmi szüksége nincsen.
Köszönettel maradok továbbra is a vásárlótok! :)
0
2008. december 4., csütörtök 1:19
Ez a baj, hogy csak írsz! Néha gondolkodj is.
most posts by TM
0
2008. december 4., csütörtök 0:40
Láttad is a filmet vagy csak baromságokat beszélsz?
0
2008. december 4., csütörtök 0:05
Ha a megjegyzés rovatban szerepelt volna, hogy egyben küldjük, akkor úgy küldtük volna, a rendszerünk nem dolgozza fel a rendelést, ha van megjegyzés. De ennél is egyszerűbb a dolog, ugyanis a rendelés során öles betűkkel jelezzük, hogy mit kell beállítani, ha valaki egyben szeretné megkapni a rendelt termékeket, és a visszaigazoló levélben is csupa nagy betűvel írjuk, mi a teendő, ha a vevő neadjisten azt állítja be, hogy minden terméket azonnal kér kiszállítani, amint beérkezik.
De nem baj, ha a vevő figyelmetlen, mert itt vagyunk mi, akik tartjuk a hátunkat ezért, és kifizetjük helyette az át nem vett csomagok szállítási költségét.
A képeket nem kaptuk meg, ugyanis azt is írjuk, hogy az oldalunk információs oldalán keresztül lehet kapcsolatba lépni velünk, nem pedig e-mailben. Az e-mail cím (xpress@xpress.hu) technikai cím, ezt használja a rendszer a rendelés-visszaigazolások, hírlevelek, stb. kiküldésére, nem ez a kommunikációs csatornánk. Az információs oldalon keresztül pedig szöveges üzeneteket lehet küldeni a kollégáinknak, képeket nem, de ha valaki felkeresi az információs oldalunkat (amelynek a címét ugyanabban a visszaigazoló levélben is leírtuk, amiben figyelmeztetni szoktuk a figyelmetlen vevőket, hogy azonnali szállítással kért minden terméket), akkor ott megtalálja az összes szükséges információt arról, mi a teendő hibás, vagy sérült termékkel, hová és hogyan kell elküldeni azért, hogy cserélhessük.
0
2008. december 3., szerda 23:57
Csak írok! Azért nem vettem át, mert megrendeltem a filmeket, meghagyásban küln is leírtam, hogy egyben szeretném megkapni a filmeket. Erre egyik nap is küldenek egy pár filmet és rá két napra is. Ez azt jelenti, hogy két futárköltséget fizettem volna. Nekem sem jó üzlet 2 futárköltséget fizetni. És amit küldtem fotókat azzal mi a helyzet?
0
2008. december 3., szerda 23:48
Nem szeretném magam ismételni, de miért haszon nekünk az, ha néhány száz vevőnk becsapottnak érzi magát, és nekünk napokig kell dolgoznunk azért, hogy részben helyrehozzuk azt a problémát, ami meg sem történt volna, ha a Warner figyelmezteti a magyar forgalmazót, a magyar forgalmazó meg szól nekünk időben, mi pedig észleltük volna a problémát a csomagok kiküldése előtt. Nem ma kezdtük a dolgot, és még szép, hogy inkább e-mailt küldözgettünk volna. Nekünk is kényelmesebb, ha akkor mondja le a vevő a rendelést, amikor a film még nálunk van, mint visszavenni a kiküldött, de át nem vett csomagokat. Ha jól látom, tavaly ilyenkor éppen neked küldtünk ki két csomagot, amiből egyet sem vettél át. Na például ez sem jó üzlet nekünk.
0
2008. december 3., szerda 23:38
A multiban a negyedik Mamma Mia!-t hoztam el, mert el volt szakadva a slipcase, össze volt gányolva, nyomorgatva stb... tehát igen.
0
2008. december 3., szerda 23:24
A multiban is kitesznek rongyos borítós dvd-t, én úgy vettem a Különvéleményt, pedig ott egy ember rakta fel, nem nagy hajtásban a dvd-t a polcra. Az Xpress egy régóta működő, remek társaság. S igen, tényleg egyre csökken a számláló... érdekes, még én sem töröltem s nem is fogom szerintem, megvárom míg helyzetbe kerülök.
0
2008. december 3., szerda 22:58
Ha jól láttam akkor már csak 13 darab rendelhető belőle.
Elgondolkodtató.
Hamar elfogyott.
Ezek szerint a többségnek elnyerte a tetszését.
Szép kiadás, és ennyiért tényleg megéri.
0
2008. december 3., szerda 22:38
Megkaptam az emilt. Ezzel kellet volna kezdeni és nem szétküldözgetni mindenkinek a haszon fejében. Szerintem sokan lemondták volna a rendelést, de a haszon megérte ezek szerint az xpressnek. Többet most már tényleg nem írok.
0
2008. december 3., szerda 22:31
Most írok utoljára ehhez a témához, mert nem látom értelmét a további firkálgatásnak. Olyankor rendeltem meg a kedvenc filmemet A sebhelyesarcút, amikor nem volt hajtás (szerintem) még is gyűrött borítóval küldték el nekem. Lefényképeztem a tokot és elküldtem az xpressnek (2-3 képet) és még válaszra sem méltattak. Elég lett volna annyi, hogy bocs, de amikor elküldtük nem vettük észre ezt a hibát. Véleményem szerint, aki ezt nem vette észre az vak. Á most jöttem rá, hogy emiatt nem vették észre, hogy ez nem a reklámozott és előrendelt kiadás. Azért nem küldöm vissza, mert ajándéknak szánta a feleségem, feltéve, ha ki nem cserélik az előrendelt változatra. Ennél a példánál is a vevő a hibás!
0
2008. december 3., szerda 22:20
Jo gondolat.
0
2008. december 3., szerda 21:17
Van aki Schobert Norbit is karlengető idiótának nézi, mert esetleg nem lát rendesen az orrától. :)
A Jud Süss-nél sem az a gond, hogy Jud Süss, ha valaki erre kíváncsi, legyen, ám a figyelemfelkeltőszerepe ugyanannyi, mint más, itt nem kapható dvd fotójának. Jönnek a kérdések, hogy "hol vetted?" s az erre válaszolt infó a kéretlen reklám.
A Cannibal Holocaust vagy a Győzike Show ugyanilyen káros, csak más-más szemszögből.
Ha van még közendőd, szerintem az "építő javaslatok..." rovatba vonuljunk át, ne vegyük el a terepet egy pompás dvd-kiadvány miatt örjöngő sokadalom elől. :)
most posts by TM
0
2008. december 3., szerda 21:02
Nem volt semmifele feszegetes, csak roviden osszefoglaltam a levelem tartalmat, hogy a Robi tudja mit kell keresni.
Amugy meg ebbe kar is belemenni, mert szubjektiv dolog. En elvarom a Media Markt-tol es a Tesco-tol is, hogy ha ott vagyok, ne csak az arusokat zavarja ki a biztonsagi or (mert mondjuk az okoz kart nekik), hanem a karlengeto idiotakat is, vagy akik mondjuk az aruhaz kozepere szarnak, mert az meg zavarja a vasarlokat. Vannak sokan akik itt is elvarjak ezt, attol, hogy nem kobol epult aruhazrol van szo. Vannak akik nem, de ahogy emlitetted is, kar feszegetni, ez egy film topikja, ahova csak azert irtam, mert lattam, hogy most eppen ezt olvassa leginkabb az akit mashogy nem tudtam elerni.
0
2008. december 3., szerda 19:58
Az, hogy mennyire tabu szavak vannak egy közösségben, hogy ki mit szeretne elmondani, s ki miről nem szeretne hallani azt itt és most nagyon nem kellene feszegetni, lévén ez egy konkrét film topikja, s Xpresst sem meggyőződöttség, beállítottság alapján kell noszogatni, konkrét helyzetben bőven elég az elárusító hely reklámozását megemlíteni, mert itt ez az, ami kárt okoz, nem pedig az, hogy ott mit árulnak.
most posts by TM
0
2008. december 3., szerda 19:42
Szerintem nem kaphattad meg a mindenkinek kiküldött levelet, mert azt most küldöm.
0
2008. december 3., szerda 19:34
ez + 2 karcot jelent még az Ugly-ra!  :)
0
2008. december 3., szerda 19:33
:) Evvan. Kellett a film :D
0
2008. december 3., szerda 19:31
Te Dög!

Ma mentél el az Xpress-hez? Nem ezt beszéltük meg!!!!!!   :(
0
2008. december 3., szerda 19:22
megkaptam az e-mailt... hát erre kár volt ennyit várni.
legközelebb csak annyit íratok hogy "ez van" :)
0
2008. december 3., szerda 19:18
olvass vissza.
0
2008. december 3., szerda 19:13
mi vaaaaan?
0
2008. december 3., szerda 19:07
Jaj ne máár. Nekem fel sem tűnt, hogy nem régi Xpress-es, tök gyorsan szolgálta ki az embereket.
0
2008. december 3., szerda 19:00
Huncut vagy!
0