Kedves Snow1983!
Nem szeretném magam ismételni, hogy miért nem vettük észre a változást, de teljesen mindegy, hogy miért, a tény, hogy nem vettük észre, és nem szándékosan küldünk ki mást.
Nem a Te e-mailed hatására javítottuk az információt, hanem annak hatására, hogy értesültünk a változásról, és amint lehetett ezt jeleztük az oldalon is. Mint azt egy korábbi hozzászólásban említettem, az első körben az oldalon módosítottuk a változásokat, majd mindenkit kiértesítettünk, akinek félre volt téve a termék, de még nem küldtük ki, hogy időben törölhessék, ha akarják, majd állásfoglalást kértünk a kiadótól, majd szóltam a lányoknak, hogy a személyes átvételen mindenkit tájékoztassanak a változásról, mielőtt átvennék a terméket, majd próbáltunk a fórumon válaszolni a levelekre, majd az e-mailekre válaszolgattunk (és ez még most is folyamatban van), és mivel most egy órája jött meg a válasz a kiadótól, jelenleg fogalmazzuk a levelet, amit kiküldünk azoknak, akik már átvették a kiadványt, de előtte a film oldalára is kiírtuk pirossal az információt. Pontosabban jelenleg a Te hozzászólásodra válaszolok, mert mindezt ebben a karácsonyi hajtásban kénytelen vagyok egyszemélyben elvégezni, hogy a többiek a csomagokkal is tudjanak foglalkozni.