Keresés

300 - Limitált díszkiadás (3 DVD) (DVD)

2008. december 3., szerda 19:00
Ha Lucas bácsi megengedi!
0
2008. december 3., szerda 18:56
Kedves Xpress!

Mikor jelenik meg szinkronosan a Star Wars?
0
2008. december 3., szerda 18:50
Szerintem nem így értettem.
0
2008. december 3., szerda 18:47
Bocsánat.
Olvasni :)
0
2008. december 3., szerda 18:47
elnézést hogy feltartottalak a kérdésekkel... franc a pofámat.
0
2008. december 3., szerda 18:46
Köszönöm !
Ezt szerettem volna hallani,hátha valaki él vele. :)
Biztos sokan voltak erre kiváncsiak.
0
2008. december 3., szerda 18:44
Ezt is említettem. Amíg mi sem láttunk tisztán (amíg a kiadó nem tájékoztatott minket a helyzetről), addig nem tudtunk levelet küldeni. Megvártuk, hogy mit mond a kiadó, nem tudtuk mi sem, hogy tévedés történt, és várható-e csere, vagy egyszerűen más a termék, mint a képen. Most, hogy megtudtuk, már küldjük is mindjárt a levelet neked is, persze, ha nem lesz még 4-5 gyors kérdés, vagy anyázás a fórumon, amire reagálnunk kell.
0
2008. december 3., szerda 18:43
"átment a vizsgán" - Ezt nem értem. És nem is tetszik.
0
2008. december 3., szerda 18:41
Kedves töri!
Felsoroltam, hogy mit tettünk/teszünk a helyzet enyhítése érdekében. Két dolgot nem tudunk megtenni: 1. gyártani egy olyan dobozt, ami a képen volt, 2. végigjárni mindenkit az országban és személyesn begyűjteni a kiadványt. A csomagot portósan is vissza lehet küldeni, akkor mi fizetjük átvételkor a szállítás díját.
0
2008. december 3., szerda 18:40
Nem állítottam hogy az e-mailem hatására javítottatok... csak leírtam hogy azóta hogy jeleztem ezt e-mailben mennyi minden történt, kivéve a válasz annak aki már nálatok hagyta a pénzt...
0
2008. december 3., szerda 18:39
portosan kell feladni és akkor neked semmibe nem kerül a postaköltség!
0
2008. december 3., szerda 18:37
Tisztelt Xpress !

Olvastam amit kiírtatok a 300 című dvd film,oldalán.
Arra a kis piros szövegre gondolok.
Azt nem tudom arra gondolt-e nálatok valaki,hogy nem csak Budapesten vesznek az emberek dvd-t.
Ne értsétek félre nem kötekedni akarok,mert nem igazán érdekel már a dolog.
Én is megvettem tőletek ezt a kiadást,és nem fogom visszaküldeni mert + még 600 Ft-ba kerülne.( halkan súgom hogy 4 felé potyogott a digi és a kartonpapír,de tudom a gyártó a hibás :) )
5600 + 1200 + 600 az egyenlő 7400 Ft.
Én nem tudok besétálni és kicserélni,vagy levásárolni.De érdekel valakit az hogy aki nem BP-en lakik annak mennyi + költségbe kerűl a csere?
És csak azért indítottam el ezt a lavinát mert ez egy kicsit bosszant.De ha nem én kezdem akkor valaki más.Mindenki azt írogatja hogy ennyi pénzért ez szép kiadás.Ez így is van.De mire kifizeti aki megrendelte,és + visszaküldi úgy már azért az + 2000 Ft-ba van.
Na mindegy ez van,csak ki kívánkozott belőlem.
Üdv!

0
2008. december 3., szerda 17:46
Nem nagyon fér bele, de időben sem nagyon fér bele a teljeskörű moderálás. Igyekszünk, de szűk a keresztmetszet.
0
2008. december 3., szerda 17:45
Kedves Snow1983!
Nem szeretném magam ismételni, hogy miért nem vettük észre a változást, de teljesen mindegy, hogy miért, a tény, hogy nem vettük észre, és nem szándékosan küldünk ki mást.
Nem a Te e-mailed hatására javítottuk az információt, hanem annak hatására, hogy értesültünk a változásról, és amint lehetett ezt jeleztük az oldalon is. Mint azt egy korábbi hozzászólásban említettem, az első körben az oldalon módosítottuk a változásokat, majd mindenkit kiértesítettünk, akinek félre volt téve a termék, de még nem küldtük ki, hogy időben törölhessék, ha akarják, majd állásfoglalást kértünk a kiadótól, majd szóltam a lányoknak, hogy a személyes átvételen mindenkit tájékoztassanak a változásról, mielőtt átvennék a terméket, majd próbáltunk a fórumon válaszolni a levelekre, majd az e-mailekre válaszolgattunk (és ez még most is folyamatban van), és mivel most egy órája jött meg a válasz a kiadótól, jelenleg fogalmazzuk a levelet, amit kiküldünk azoknak, akik már átvették a kiadványt, de előtte a film oldalára is kiírtuk pirossal az információt. Pontosabban jelenleg a Te hozzászólásodra válaszolok, mert mindezt ebben a karácsonyi hajtásban kénytelen vagyok egyszemélyben elvégezni, hogy a többiek a csomagokkal is tudjanak foglalkozni.
0
2008. december 3., szerda 17:20
T.Xpress.hu!

Köszönöm a csere lehetőségét amit a mai napon meg is tettem és a lányom nevében pedig a rozsaszin boát amit a lányoktól kapott !!
0
2008. december 3., szerda 16:39
Ok, a telefon dolognal nagyjabol erre gyanakodtam es ez ertheto is. A tobbi kerdesemre is kaptam valaszt, koszonom. Amugy nem eletbevago dolgok miatt irtam, csak egy-egy aktualis problema, legutobb eppen arrol erdeklodtem, hogy a zsidozas meg a Jud Suss es tarsainak promotalasa (elarusito helyekkel egyutt) mennyire fer bele nalatok, figyelembe veve az uj "szabalyzatot".
0
2008. december 3., szerda 16:37
Kedves illetékesek!

Engedjétek meg hogy én is hozzászóljak a témához.
Én tegnap vettem át a kiadást és miután csalódottan tapasztaltam a "hiányt" írtam is nektek egy e-mailt jelezve a problémát és érdeklődve ennek orvoslásáról.
Én elhiszem hogy nem feltétlen ti vagytok a hibásak és kellemetlen szerep tartani a hátatokat egy ilyen probléma után, de azt már nem nagyon tudom hova tenni hogy az e-mailem után lekerült a termék adatlapjáról a hiányzó tartozék (+a kép is frissítve lett), illetve azok a megrendelők akik nem vették át kaptak egy e-mailt a kiadással kapcsolatos változásokról engem viszont azóta sem méltattatok válaszra.
(hozzá tenném hogy annyiban ti is felelősek vagytok az ügyben szerintem hogy illene megnézni hogy valóban azt a megrendelést kaptátok -e meg amit ígértek, és  akkor még a megjelenés előtt tudtatok volna mindenkit értesíteni az eltérésről.)
0
2008. december 3., szerda 16:35
A bejelentkezési gond gondolom böngésző-függő. A leveleidet megnézem. A lányok a szakmai kérdésekre tudtommal szorgalmasan válaszolgatnak, nekem az egyéb dolgokat hagyják, és tény, hogy ritkán jut időm erre. A telefonszám egy ideig szerepelt az oldalon, de 18 órán keresztül csörgött, és az esetek 99%-ában olyan kérdések, kérések miatt hívták az irodát az emberek, amire az oldalon meg lehet találni a választ, vagy amit az oldalon meg lehet tenni. Tudom, hogy jó lenne főállású diszpécser erre, de 5-8%-os árrésből nem tudunk még egy főállású embert kigazdálkodni - külföldön a minimum a 40% árrés, a magyarnál jóval magasabb átlagár mellett. Választani kellett tehát, hogy csomagokat adunk fel időben, vagy azt mondjuk el naponta negyvenszer, hogy nem tudjuk mikor jelenik meg szinkronizáltan a Star Wars.
Az oldalon próbálok a jövőben még részletesebb és még feltűnőbb információkat elhelyezni, amelyek lefedik a kérdések nagy részét.
A kiadó egyébként most válaszolt a 300-as problémával kapcsolatban. Kiderült, hogy a Warner külföldi irodája elfelejtett minket (mármint magyarokat) feltenni arra a kör-emailre, ami arról szólt, hogy elfogyott az eredeti limitált doboz, és a kis piacoknak egy újat (ezt) gyártottak, akril képtartó és külső tok nélkül.
0
2008. december 3., szerda 16:18
A honlapon keresztul szoktam irni. En keszseggel elhiszem, hogy nekem pechem volt, de en szemelyesen a boltban jartam ugy, hogy egyszer a karcos, nyomott boritoju, egyszer a gyurott slipcase-zel rendelkezo dvd-t kellett megtartanom. Egyetlen sikerem a tejesen hasznavehetetlen Ponyvaregeny digipak csereje volt egy kicsit kevesbe csunyara (ez megint csak nem a ti hibatok, hanem a BEST hibaja), de a lany akkor is mondta, hogy ez egyedi eset es ilyen miatt tobbet nem lesz csere. Minden esetre koszonom a gyors valaszt, igy mostantol nyugodt lelekkel kerni fogom a cseret, ha esetleg szukseges lesz. Az elerhetetlenseg azonban meg mindig problema szamomra, lehet, hogy a SAFARI miatt van? Ma pl. egesz nap nem enged kijelentkezni valamiert csak ha firefox-szal probalom...
Mondjuk egy telefonszamnak is orulnek, meg a kulfoldi cegeket is mindig el tudom erni telefonon, csak titeket nem lehet, de gondolom ez valamilyen sajatsagos policy :)
Egyebkent, hogy ON is legyek, sajnalom ezt a 300 dolgot, meg akartam venni amig azt hittem, hogy megegyezik az USA kiadassal, de igy sajnos azt kell megrendelnem. Nem is ertem miert nem kertek abbol a csomagolasbol egy adagot, eleg lett volna a lemezeket cserelni... Blu-ray-nal is siman angol boritoval aruljak, itt is beleferhetett volna...
0
2008. december 3., szerda 16:17
Az új lány is belerázódott, bírta a strapát, átment a vizsgán, az előbb voltam nálatok ;)
0
2008. december 3., szerda 16:10
Az e-maileket a rendszeren keresztül küldted, vagy azon a címen, amin a rendszer kommunikál az emberekkel?
Szerintem megkérdezhetsz jónéhány embert itt a fórumon. Szó nélkül ki szoktuk cserélni a csomagolás-hibás termékeket is. Olyan esetben szoktunk szólni, hogy nincs értelme a cserének, amikor egy adott film minden példányáét érinti a hiba (volt egy időszak, amikor 1-2 kiadó összes filmjénél hullámos volt a belső borító a csomagolástechnikájuknak köszönhetően). A pultnál néhány napja új lány van, még bele kell rázódnia, de gondolom, a 300 esetében nem tudatosult bennük, hogy mi a gond. Azért is reagáltunk megkésve (bár ahogy látom, a többi online boltban még csak ezek után kezdődik a perpatvar, hiszen rajtunk kívül még sehol nem javították az adatokat), mert nekem is három nap és néhány vásárlói levél után esett le, hogy nem azt a terméket kaptuk a kiadótól, ami meg volt hirdetve.
Szóval szó nincs arról, hogy ne cserélnénk csomagolás-hibás termékeket.
0
2008. december 3., szerda 15:58
Amugy ha mar olvasod ezt a forumot kedves Robi, szeretnek par gondolatot megosztani veled, ugyanis az elmult evben nektek kuldott e-mailjeimre eddig egyszer sem erkezett valasz.
Abszolut helytelen, ahogy itt egyesek kommunikalnak es szerintem sem ti vagytok az ugyben a hibasak, ugyanakkor kar, hogy egy ilyen nagy hordereju dolognak kell tortenni, hogy normalisan alljatok a kerdeshez. Olvashato volt ugyanis, hogy amig ez nem derult ki, a boltbol batran elkuldtek az embert azzal, hogy ha mukodik a lemez, a csomagolas minosege vagy serulese nem ok a cserere. Ilyen problemam mar volt nekem is es en is ezt a valaszt kaptam. Ezt sajnalom es el sem tudom kepzelni, hogy mit szolna egy ugyfel ha mondjuk adnek neki egy MacBook Pro-t, aminek el van deformalodva a haza vagy karcos es azt mondanam, hogy csere nincs, mert mukodik. Tudom, hogy valoszinu ez sem a ti hibatok, de ezzel a dologgal lehetne azert kezdeni valamit, mert a gyujtoknek sok esetben igenis szamit a csomagolas, foleg amikor - pl. az en esetemben - az adott filmet a negyedik verzioban keszulnek beszerezni kizarolag a csomagolas miatt.
Tudom, hogy kicsit off, csak gondoltam inkabb ide irok, mert az ugyfelszolgalattol sosem kapok valaszt, ami azert kezd kicsit bosszantani, mert a gyujtemenyem nagy reszet a Select-nem vasaroltam nagyker aron es csak azert kezdtem nalatok vasarolni, mert szimpatikus kis cegnek tunt az Xpress, gondoltam akkor miert ne adjak egy kis plusz penzt egy kiskernek es elkezdtem innen rendelgetni aprankent. Azota eleg sok penzt hagytam nalatok...
Ezert viszont cserebe szivesen vennem ha szoba is allnatok velem :)
Ettol fuggetlenul tenyleg nem kene igy beszelni es ebben az esetben tudom, hogy nem ti vagytok a hunyok, szoval a hozzaszolasom kizarolag azert kerult ide, hogy el is olvasd.
0
2008. december 3., szerda 15:45
Az utobbival mi a problema es hogy kapcsolodik ide? :)
0
2008. december 3., szerda 15:23
Kéne toborozni 300 kereskedőt és 300 vevőt...
Aztán "THIS IS XPRESSSS" :D
0
2008. december 3., szerda 14:27
"ezért nem a kiadót kéne okolni"

De!
0