Hát igen. Az elmúlt évek kitartó médiamunkájának eredménye a kifejlett vásárló- és gyalogosöntudat..
A kereskedővédő szervezet megalapításához csatlakozom..
0
2008. december 3., szerda 14:00
573
Azért az hihetetlen, hogy tényleg mennyi rosszindulatú és elsősorban bunkó ember van. A csalódást megértem, de 1. azért ennyi pénzért ez a kiadás sem gyenge, nekem csak azért nem kell, mert van Br, plusz fémdobozos és sisakos kiadásom... 2. miért a boltnak kell anyázva nekiesni, méghozzá ilyen paraszt módon, az nem értem.
Kereskedelemben dolgozva mondjuk hozzászoktam, hogy a vásárlók egy nagy része emberszámba sem veszi az eladót, és ha éppen rossz napja van, vagy nem volt otthon szex, akkor olyan minősíthetetlen stílusban viselkedik a másik féllel, hogy attól az ember zsebében kinyílik a bicska. De nem baj, ezzel is építjük a "szép új világot".:)
No mindegy, elnézést az értelmetlen hozzászólásért, csak végigolvasva a termék topikját kicsit felfordult a gyomrom a stílustól. Az elkövetőknek "gratulálok", a kiadvány tulajdonosainak pedig tényleg, mert egy remek film még így is remek kiadása van a kezükben.
És tényleg kéne egy kereskedővédelmi szervezet.:)
BG
0
2008. december 3., szerda 12:53
134
JUBEI! Valahogy fel lehetne venni veled a kapcsolatot? Fontos lenne!
0
2008. december 3., szerda 12:50
4078
Lesz népszavazás arról, hogy az xpress oszlassa fel magát?
Én megértem, ha valaki átverve érzi magát, de ezért nem a kiadót kéne okolni, hogy esetleg magát a boltot is férlevezette?
0
2008. december 3., szerda 12:34
1682
Aki megvette, kapott egy háromlemezes Digipakot, és hozzá fényképéket. Ez smafu? Én a Quo Vadis-t vettem meg, ami kétlemezes és másfélszer ennyibe kerül. Aki tisztába van, hogy mennyibe kerül is egy minőségű kép előállítása, szerintem nem reklamál. De manapság a digitális fényképező, fel a gépre és kész korszakban már ez jellemző.
0
2008. december 3., szerda 12:14
289
Akárki akármit mond, szerintem nem kell annyira lehúzni... jó-jó.... igaz nem az ami a képen volt, de sz.tem nem gáz.... nem mondom, hogy megéri a pénzét, de véleményem szerint nem olyan rossz ez! ;)
0
2008. december 3., szerda 12:02
466
Pedig gondolkoztam rajta, hogy a német digipack mellé ezt is beszerzem, de egy ilyen kiadásért nem adok ki plusz pénzt... Most már csak arra leszek kíváncsi, vajon a Casablanca díszdobozt hogyan fogják lebutítani :D
0
2008. december 3., szerda 11:54
13392
Az X-Pressnek köszönhetően? :))
0
2008. december 3., szerda 11:39
90
Háát pont ez az...ha nem lesz másik kiadás (márpedig szerintem tuti nem) akkor felesleges visszavinni, már akinek nincs meg a film 2 lemezes változata vagy nem ér meg ennyit a kiadás!
0
2008. december 3., szerda 11:38
1847
Nem lehetne legalább a bolt nevét helyesen leírni? XPRESS, így egybe, kötőjel nélkül. Elnézést, csak buzerálja a szemem. Ami az 1000db jó kiadványt illeti, az is megoldható: Bosszú trilógia a neve. Azt már meg sem említem kinek köszönhetően birtoklom...
0
2008. december 3., szerda 11:31
153
Ez nem ide vág, de az ideg basz szét!
Az istennek nem találtam ma parkolóhelyet...és megálltam 5percre egy olyan helyen ahol valóban van tábla.... de szerintem nem zavartam senkit azon a helyen. Vettem jegyet is. Mire kiírtem egy 10 000 Ft-os büntetés.... :(
Inkább 2 ilyen 300 dvd-re költöttem volna azt a pénzt!
:((((((((((((((((((((8
0
2008. december 3., szerda 9:24
16
Jó reggelt! Lenne egy problémám. Hétfőn átvettem a 300-at, gyönyörű kiadás, de kedden észrevettem, hogy a harmadik lemezt tartó műanyag DVD tartó rész elmozdult a kartontól. Nem sokkal ez után, a karton papír rész elvált a műanyag résztől, és a rajta lévő ragasztó nem fogja már meg. Nem tudom mitől lehet ez, és nagyon kellemetlen folyamatosan vissza nyomogatni, sufni tunningban meg nem szeretném megragasztani, az nem lenne az igazi. Megoldható-e hogy kicserélik nekem ezt a példányt. Minden megvan benne, a példány hiánytalan, csak nagyon zavar a ragasztó probléma. A választ előre is köszönöm.
0
2008. december 3., szerda 6:32
30
Na, most már tényleg új képek vannak látom. A 3. lemezen viszont megnéztem és nincs digitális másolat(legalábbis én sehol sem találtam),úgy hogy szerintem azt is kilehet javítani.
0
2008. december 3., szerda 3:09
30
Egyébként ugyan ilyen problémám volt a Jurassic Park 6 lemezes kiadásánál is(más volt a képen mint ami kijött),amit be is írtam a panasztopikba(ami kib*szottul dühít-be) ahhol rendesen le lettem oltva még anno. Enye-benye. Viszont most is ugyanaz a helyzet-->Ez van ezt kell szeretni,ugyan is nincs több 3 lemezes 300 kiadás csak ez az egy. Vagy esetleg valaki tud valamit az eredetileg meghirdetett díszkiadásról,hogy meg fog e jelenni itthon valamikor?Hm?
0
2008. december 3., szerda 2:57
30
Nincsenek.
0
2008. december 3., szerda 0:25
376
Szerintem ez közel nem olyan gáz, mint amilyen ribillió kerekedett belőle. Jó, jó nem olyan, mint a képen volt eredetileg, érthető a csalódás, de a képeid alapján korrektnek tűnik a kiadvány. Ennyit mindenképpen megér, de én inkább a BD-re gyúrok.
0
2008. december 3., szerda 0:03
153
Na, én alszom rá egyet, kettőt. Nem tűnik azért annyira rossznak... Bár már töröltem én is... De ez az egyik kedvenc filmem.
És ha senki nem veszi meg, lenne egy igazi LIMITÁLT kiadású dvd-m:)
Jó éjt mindenkinek!
0
2008. december 2., kedd 23:52
390
Én is átvettem és benne van a zacsiban beraknám hogy megmondjam mit is takar de ugy érzem etikusnak ha már holnap visszaviszem ,hogy bele se nézek a lemezekbe nehogy esetleg valami baja legyen!
Egyébként az esti orákban felhivott egy kedves hölgy az xpresstől és közölte holnap visszavihetem és vissza is veszik!
Köszönöm így utólag is a megértésüket! Egyébként a kocsiban készült képek:
0
2008. december 2., kedd 23:43
3
Nicien, ha nekem írtad, akkor szerintem nem ugyanarról beszélünk. :-) Mert én a 3. lemez extrái között található digitális másolatot kérdezem, az meg nem lehet ott a fotók között. :-)
0
2008. december 2., kedd 23:33
11
Azok a képek a szóban forgó kiadásról vannak fent. sztem elég beszédesek. Hidd el élőben is ilyen. Itt van elöttem
0
2008. december 2., kedd 23:19
3
Köszi, de te azt írod ott, hogy szerinted mit jelent. Én meg biztosra szeretném tudni olyan embertől, akinek már a kezében van. :-)
0
2008. december 2., kedd 23:16
11
76. hozzászólásba Kritya tett be pár képet róla. Nem csúnya sőt, csak sokan nem ezt várták. Nem mondom,hogy nem rendelném meg ha most nézegetném csak én 2hónapja teljesen más kiadványt vártam a mai délutánig. Így majd beszámítanám egy másik drágább kiadvány árába az enyémet a boltban.
0
2008. december 2., kedd 23:11
5023
61. hozzászólás
0
2008. december 2., kedd 23:02
3
Sziasztok!
Akik átvették a filmet, azoktól szeretném megkérdezni, hogy pontosan mit is takar a 3. lemezen a digitális másolat? Köszi!
0
2008. december 2., kedd 23:00
48
Ugy néz ki a dolog, hogy a magyar dvd piac egy kicsit más változatot kapott mind a többi nyugat europai ország. Ezt talán érdemes megkuksizni: www.300ondvd.com persze ez nem változtat a jelenlegi dolgok állásán.