Keresés

300 - Limitált díszkiadás (3 DVD) (DVD)

2008. december 2., kedd 19:05
Sosem vagyok szakszerű, mert azt úgysem érti senki, még én sem. :)
0
2008. december 2., kedd 19:04
Srácok! Elhiszem, hogy sokan pipák az eset miatt, de úgy csináltok mintha az X-press direkt akarna kiszúrni veletek, a vevőkkel. Ezt ugye senki nem gondolja komolyan? Lehet fogni mindenkire, kiadóra, forgalmazóra, X-pressre, a csomagot kiküldő alkalmazottra, figyelmetlenségre, nemtörödömségre - de nem hiszem, hogy szándékosság állna a háttérben.
0
2008. december 2., kedd 19:00
Egyre gondoltunk.
0
2008. december 2., kedd 18:57
Az a baj,hogy túl sok feszkó gyűlik össze a zemberekben, s amikor alkalom adódik,azonnal kieresztik a gőzt. Pedig tényleg elkéne számolni 10-ig előtte,de ez nem könnyű. :)
0
2008. december 2., kedd 18:57
"A stílus maga az ember..." Ez ilyenkor is nagyon szépen látszik.
0
2008. december 2., kedd 18:55
Ezért van az h csak egy valakit nem fog kár érni, mégpedig az a fogyasztó. A viszonteladó, a kiadó, a forgalmazó is majd bukik a dolgon - ki így,ki úgy. Talán még a gyártó az aki huzogathatja a vállát. Ő már túl nagy falat.
(olvasgatva néhány bejegyzést, még mindig szorgalmazom a vásárlók könyve mellé az eladók könyvét. Én is beírhatnám h melyik vevővel nem vagyok megelégedve és miért :) )
0
2008. december 2., kedd 18:53
Szakszerűen ez úgy mondják,hogy eltér a megadott paraméterektől. :)
Jól látom ez nem dobozban van,hanem digipack?
0
2008. december 2., kedd 18:53
Ezzel nincs is probléma. Csak azt nem értem, hogy miért kell azonnal azt feltételezni, hogy az üzlet át akarja vágni a vevőt, vagy el akarja sumákolni a problémát? Na és miért kell azonnal útszéli stílusban ajtóstól menni a házba, amikor lehetne azt is mondani, hogy csókolom, baj van, mi meg mondanánk, hogy üdvözlöm, megoldjuk, utána nézünk, kiderítjük hol a gond és mit lehet tenni. De ez már emberi kérdés és probléma, amivel én nem tudok egy kereskedővédelemhez fordulni :)
0
2008. december 2., kedd 18:48
Azért, mert egyrészt a vásárló egyetlen közvetítővel kerül kapcsolatba a termék vásárlásakor, ez pedig a bolt maga, továbbá a vevőnek nem feladata a gyártó vagy forgalmazó után járkálni.

Másrészt sajnos a jogszabály is úgy szól, hogy a terméket árusító bolt szankcionálható ilyen esetben, és ha akarja, ő továbbperelheti a számára a terméket szállító kiadót.
0
2008. december 2., kedd 18:47
:( akkor ez jó nagyot szólt...
0
2008. december 2., kedd 18:45
Karácsonyi ajándéknak szánta a feleségem, mert tudja, hogy örülök az ilyesminek.
0
2008. december 2., kedd 18:41
Ez így van.

Én csak azt nem értem, hogy miért Xpress-t anyázzák, mikor nem a bolt az ilyen esetben a "főgonosz", hanem az, aki megtévesztette a vásárlókat, mikor beharangozta a díszdoboz magyarországi megjelenését...
0
2008. december 2., kedd 18:37
Akkor holnap beviszem és remélem tényleg vissza is veszitek!
Köszönöm a választ és további szép napot!
0
2008. december 2., kedd 18:34
Persze.
0
2008. december 2., kedd 18:33
Gyere be hozzánk dolgozni egy délelőtt, így karácsony előtt, amikor naponta 4-500 különböző film érkezik és amikor egy hónap alatt 300 új megjelenés van. Nem hinném, hogy neked feltűnne, hogy a 300 új megjelenés közül az egyik némileg eltér attól az illusztrációtól, ami az oldalunkon van. De mindegy, nyugodtan gondold azt, hogy szándékosan szerettünk volna magunknak plussz munkát szerezni december elején, amikor egy e-maillel el lehetett volna intézni a dolgot, ha időben értesít minket a kiadó, vagy véletlenül észleltük volna a problémát az elején.
0
2008. december 2., kedd 18:32
T.Xpress.hu!

Én a helyszínen vettem át a terméket belenéztem a zacsiba majd fizettem , beültem az autóba és kibontottam és akkor vettem észre hogy valami nem stimmel a kiadással , gyorsan felszaladtam az oldalra és megnéztem a képeket és láss csodát igazam volt. Visszamentem a boltba ,hogy akkor szeretném ha kicserélnétek (pénzt nem kértem vissza) de az eladó hölgy közölte velem ez nem ok a cserére !! (hát ha ez nem akkor mi?) Szeretném a termékemet visszavinni és egy másik DVD-re levásárolni az árát arról nem beszélve ,hogy a kettes lemez műanyag tartója lötyög!
Kérdésem akkor megoldható a dolog??

Köszönöm mielőbbi válaszotokat!!!
0
2008. december 2., kedd 18:32
Egyik vásárló sem arra a termékre adta le a rendelést, melyet kézhez kapott, egy-két dolog hiányzik belőle, azaz hiányos, hibás.
0
2008. december 2., kedd 18:29
Általánosságban beszélve, én kicsit csodálkozom, hogy a termék leszállítása előtt a kiadók jellemzően nem nézik meg, mit is adnak ki a kezük közül. Én biztos belenéznék aznap este, mi érkezett, minden rendben van-e, egyben van-e az igért tartalom, lejátszható-e a lemez, nem maradt-e ki egy jelenet, stb.
Úgy látom, ezt számomra érthetetlen módpn jellemzően mindenki kihagyja, pedig könnyen belekalukulálható lenne a megjelenési időbe, és az adott cég hírnevének sem tenne ez a plusz lépés rosszat.
0
2008. december 2., kedd 18:26
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. december 2., kedd 18:20
Na, 6 ezer forinttal több marad karácsonyi ajándékokra :)
0
2008. december 2., kedd 18:20
Kedves Kasza József!
Mint írtam, elismertük a hibát. De a hibát akkor is elismertük volna, ha normális hangnemben értekezik velünk a reklamáló fél. Miért kell azonnal azt feltételezni rólunk, hogy be akarjuk csapni a vevőt? Milyen esélye van egy internetes cégnek - amelyik ráadásul fórumot is üzemeltet az oldalán -, hogy becsapja a vevőit?
Miért nem lehet feltételezni, hogy mi is áldozatai vagyunk a helyzetnek, amelyből nem akarunk hasznot húzni, amit nem szeretnénk elkenni, amit szeretnénk megoldani - folyamatosan ezzel foglalkozom órák óta. Amint az első jelzést megkaptuk a problémáról, máris jeleztük a kiadónak a gondot, amint megkaptuk az első valódi képet a kiadótól, azonnal lecseréltük a régi képet (erre írta valaki - talán éppen te- , hogy sunyi banda vagyunk, mert most lecseréljük a képet, persze ha hagytuk volna a régit, akkor csaló banda lennénk), és most megy ki egy levél azoknak, akik még nem vették át a terméket arról, hogy változott a termék, és ellenőrizzék az oldalon, hogy így megfelel-e nekik. Akiknek kiküldtük már, azoktól - mint írtam -visszavesszük, ha kérik, de őket csak azután értesítjük a helyzetről, ha a kiadótól megkaptuk a választ.
0
2008. december 2., kedd 18:19
Szerintem is egy kis odafigyeléssel elkerülhető lett volna a probléma,mert már a dobozon látszik,hogy nem egy díszdobozos kiadvány.
0
2008. december 2., kedd 18:16
nekem nem tűnik hibásnak a termék.
0
2008. december 2., kedd 18:14
Természetesen meg várom az FHE válaszát, mind a két cég hibás!
0
2008. december 2., kedd 18:13
Nem csak itt történnek ilyen dolgok.

Egy amerikai bolt hirdette az Ebay-en a digis "The Thing" DVD-t.
Megvettem, és mikor megjött egy sima amaray tokos kiadás volt. Reklamáltam, a bolt nem válaszolt. Reklamáltam még egyszer le sem sz*rtak.
Bepörögtem, és szóltam az Ebay-nek, hogy hogy jártam. Az Ebay kivizsgálta az ügyet. Erre a bolttól kaptam egy negatív bejegyzést, miszerint ők felajánlották nekem a visszatérítést de nem éltem vele. Szó nem volt erről, semmit sem ajánlottak fel. És ha jól tudom utána 3 hónapig is így hirdették ezt.

Tehát odakint is van ilyen. A vevő meg leshet.

0