jó lenne, ha mindenki elszámolna szépen tízig. igen, az eset elég nagy pofáraesés, ezt senki sem vitatja, s valaki valamit nagyon elkúrhatott valahol, de a bűnbakot én nem az xpressnél és nem is a FHE-nél keresném, habár biztos vagyok benne, hogy mindkét cég tanul a dologból, s kicsit visszavesz a jóhiszeműségből, amit a szerződött fél iránt táplál.
ezt az egészet is visszavezethetjük a "bukott piac vagyunk" témához: a kiadó egy jó egy héttel ezelőttre várta ezt a dobozt, s valószínűleg ők sem arra az olcsó trükkre alapozták a megjelenést, amivel a kínai piacon szokás élni, mi szerint mást adunk, mint amit hírdetünk. jelen esetben mégis így történt, s megjegyzem, ezúttal is az xpressen csattan az ostor, hisz a tescoország többi eladója nem adott olyan részletes tájékoztatást a kiadványról, mint robi, így ők ezt is nyugodt szívvel kínálhatják: ennyi pénzt még ez a kiadvány is megér.
nem mondom, hogy nem követett el hibát a FHE azzal, hogy nem szólt azonnal, de lehet, hogy a karácsonyi kapkodásban nem tudta a bal kéz, hogy mit csinál a jobb: lehet, hogy az, aki átvette a terméket, nem tudta, hogy akril képtartót és fotóalbumot is keresnie kell a dobozban, s mivela kiadvány már amúgy is késésben volt, gyorsan továbbította a viszonteladók felé. valószínűleg robi sem azonnal értesült, hogy mi van, ill. mi nincs a dobozban, mivel őt egy fél ország választja el az xpress raktárától, s amúgy sem szokás bontogatni a vásárlóknak szánt dobozokat.
szóval lehet anyázni, de mielőtt a fogyasztóvédelemhez rohannátok, azért várjátok meg, mit mond a FHE. szerintem ezt a dolgot ők sem fogják szó nélkül hagyni, hisz őket is legalább annyira átverték, mint titeket.