Kedves töri. Természetesen mi vagyunk a hibásak, mert mi vagyunk az eladók. Ettől függetlenül mi is most értesültünk róla, hogy ami a kiadótól kapott képen szerepelt, az nem ugyanaz, mint ami a végleges termék lett. Most már a tényleges termék képe van fent az oldalon. A dologban az a legszomorúbb, hogy ha eredetileg így lett volna meghirdetve, akkor is egy nagyszerű kiadvány lett volna, és mindenki örült voilna, hiszen 5 éve egy egylemezes feliratos film került annyiba, mint most ez a három lemez ebben a limitált formában. Ezt a kiadónak is elmondtuk. Sajnos ők is a külföldi partnertől kapott információkat és képeket továbbították nekünk. Kedves töri! Azt hiszem soha nem néztük hülyének a vevőket, de lehet, hogy fogalomzavaraid vannak. A limitált ugyanis nem azt jelenti, hogy máshol nem lehet valamit kapni, hanem azt, hogy x mennyiség kerül be az adott termékből az országba, és várhatóan nem is lesz több belőle. A 300-ból - mint azt a főoldalon látható reklámon is láthatod - összesen 1000 darab került forgalomba országosan. Egyébként szíved joga, hogy hol vásárolsz és hol rendelsz.
0
2008. december 2., kedd 17:44
13392
Egyébként képkockával, könyvvel, miegyébbel (vagy éppen minek a hiányával) együtt kurva nagy fogyasztóvédelmi feljelentést megér az egyébként nyert ügy, ez kétségtelen.
0
2008. december 2., kedd 17:42
504
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. december 2., kedd 17:42
61
Ma megkaptam éni ezt a nagy rakás szart! Én hülye azt hittem, hogy egy komoly kiadványt kapok, de egy összedobott szart kaptam. Már akkor is elgondolkodtam az xpress-en, amikor a kedvenc filmemet A sebhelyesarcú-t gyűrött borítóval kaptam meg. Megreklamáltam emilben, de tojtak rám nagy ívben. Ez volt az utolsó rendelésem tőlük. Csináltak egy ügyes húzást és a képeket kicserélték erre a változatra, ami köszönő viszonyban sincs azzal, amit először felraktak. Felveszem a kapcsolatot a Fogyasztóvédelmi felügyelőséggel és reklamálni fogok. Ez a kiadvány reálisan kb. 3000 Ft-t ér. Semmiért nem reklamáltam még, de hülyének ne nézzenek, főleg, hogy eredeti lemezeket vesz(ünk)ek és belőlünk élnek ennek ellenére átvernek!
0
2008. december 2., kedd 17:40
553
Az mindenesetre elgondolkodtató hogy még mindig nem letek leszedve a képek és még a leírásban is ott van a képtartó.
0
2008. december 2., kedd 17:40
504
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. december 2., kedd 17:37
98
Cseh, magyar es roman felirat van rajta... szoval nyilvan ugy gondoltak, hogy ennek a blokknak ez is eleg diszes kiadas.
0
2008. december 2., kedd 17:36
305
Ahhoz meg majd kapsz egy műanyag lego motort:)
0
2008. december 2., kedd 17:32
3448
Nálam most így lett 300 díszdobozból Sötét lovag Batpodos kiadás. Remélem abban nem lesz "meglepi". Végre akarok egy olyan díszdobozos kiadást amivel teljesen elégedett vagyok.
0
2008. december 2., kedd 17:25
965
Ugyn már gyerekek,kit hibáztattok ha nem az xpress-t. Ők az eladók ,ki tehet róla. Nem az tehet róla aki eladja hanem az aki megvásárolja a gyártótól. Ebben az esetben az xpress !!! Nagyon sajnálom hogy tök hülyének néznek minket,és mi vagyunk a hülyék. Az xpress nagy szép betűkkel kiírja hogy limitált kiadás. Mielött az xpress-nél megjelent már láttam áruházakban,de én hülye bíztam hogy ez más lesz. A nagy szart ! Tököm tele van hogy,összetörve gyűrötten,mást kapok mint a képen van stb.... Én is úgy gondolom hogy megveszem magam a boltban amit szeretnék. Ami meg tényleg limitált annak felviszik az árát,és 20 db. után elfogy nevetséges. Minden termék kapható a " hülye azért nem vagy...k " boltban. Én is befejeztem asszem a rendelést.
0
2008. december 2., kedd 17:19
1256
igen, én is így értettem, csak nem fogalmaztam tisztán...régiós bontásra gondoltam, nem kifejezetten országspecifikus kiadványra...amúgy az áránál kellett volna gyanúsnak lennie a dolognak, mivel a reális kb. a meghirdetett duplája kellene, hogy legyen
0
2008. december 2., kedd 17:19
866
Az a soványka blooket a FHE/Xpress szerint ,52 oldalas fotóalbum Zack Snyder rendező előszavával ? Az Akril képtartót meg képzeljük hozzá ? Ezzel kell kiszúrni a szemünket ,mert Magyarország nem Nyugat-Európában fekszik ? Pedig itt is vannak eredeti DVD/Blu-ray gyűjtők !Ez kell csinálni-e,Karácsony előtt ? More ,Csaje.
0
2008. december 2., kedd 17:12
553
Szerintem nem kifejezetten magyaroknak let ez legyártva. Valószínűleg kelet-europai kiadás lehet. Mindenesetre nekem is nagy csalódás ez a kiadvány. Szép de szebbnek kéne lennie.
0
2008. december 2., kedd 17:05
1256
ez így van...ráadásul az én értelmezésemben most ez úgy néz ki, hogy mi kaptunk csak ilyen verziót, tehát a világ többi részén nem így jött ki...vagy tévednék?
0
2008. december 2., kedd 16:51
2938
Na ezzel megint csak az a baj, hogy ez nem az ami le volt írva. Egyébként pedig bár nem szoktam bántani az Xpress.hu-t, kivételesen kit érdekel a kiadó? Én nem a kiadótól veszem ugye, hanem az Xpress.hu-tól. Kibontás nélkül nem tudom megnézni mi van benne. Ha nem az van ami a leírásban szerepel - márpedig se doboz ugye, se képtartó, stb. - akkor kutya kötelességük visszavenni. Aztán a kiadóval meg oldják meg ők. A vásárló felé az eladónak van kötelezettsége.
0
2008. december 2., kedd 16:33
29
ahogy a darabszám mutató is mutatja, viszik vissza a filmeket :)
0
2008. december 2., kedd 16:32
390
Én is átvettem ma személyesen a nagy sietségben csak a kocsiban vettem észre hogy nem az ami a képen van. Sajna ki is bontottam hátha belül megtalálható az ami a képen van , HÁT NEM! Visszavittem de már nem veszik vissza mivel ki lett bontva és különben is az nem kifogás ,hogy nem az szerepel a képen amit kaptam. A pénzt nem akartam vissza szívesen levásároltam volna!!! Az egészben annyi a pozitívum ,hogy a lányok nagyon készségesek voltak és felhívták a kiadót is és péntekig kapok választ ,hogy mi legyen ezzel a számomra értéktelen valamivel! Ha nem veszik vissza akkor itt a fórumon eladásra is kinálom !
0
2008. december 2., kedd 16:16
6697
Most hogy van BD-s cucca, biztos nem érdekli már :D De most tényleg, én is pipa vagyok... Tetszett a film a moziban, igaz eddig nem karcoltam fel a polcomra. Lehet, hogy a két lemezes változatot kellene megvennem s csinálnom hozzá digit :D Jó egy éve csináltam már félig hozzá egy szerintem elég pofásat :D
0
2008. december 2., kedd 16:12
16458
Na, Dömi szerintem mindjárt megmondja a frankót erről a szituról.
0
2008. december 2., kedd 16:11
6697
Most már jó kép van kirakva, magam sem tudom, miért nem lett ez mondjuk pénteken jelezve... Talán azt gondolták, kicsi lesz a könyv is, az akrill képtartó is. Nem hibáztatom az Xpress-t, a kiadót annál inkább... Megnyugodtam, akkor csak A sötét lovagot fogom megvenni idén, ezt pedig köszönöm szépen, nem kérem. Azok jártak rosszul (?) akik emiatt eladták a két lemezes változatukat, mert a plusz 1 lemez digitális másolat talán ha 100 vásárlóból 1-et érint. A Tim Burton zenedobozhoz lesz majd egy 500 forintos kisrádió, a Wanted-hez meg egy darab, leselejtezett lőszer? A kiadónak tuti, hogy ezt már tudnia kellett volna egy ideje, sajtóközleményt kirakatni a DVDextrára. Pedig a Quo Vadis után azt hittem, hogy legalább olyan nívós lesz ez a kiadás is, sajnálom, hogy nem :(
0
2008. december 2., kedd 16:00
90
Azért amikor megkapták a szállítmányt látniuk kellett hogy ebbe valahogy nagyon nem fér el se képtartó, se könyv, nincs doboz és még sorolhatnám! de gondolom ha ezt közzé tették volna, akkor az elsők akik kiszállíttatták volna simán visszamondják! úgyhogy azért van ott sár rendesen, maradjunk annyiban...
0
2008. december 2., kedd 16:00
11
Átvettem, csalódtam..küldöm vissza a kiadónak egy tartalmas levéllel. ez egy nagy 0. A már meglévő 2lemezes kiadásom és a könyvem többet ér ennél. Könyv? Egy 7*7es valami.. VICC
0
2008. december 2., kedd 15:56
305
Szerintem senki sem hibáztatja az xpresst. Én sem. De hát ez így akkor sem kell.
0
2008. december 2., kedd 15:52
318
igy van felesleges az xpress-t szidni neki sem mindegy hogy megveszed-e vagy visszamondod....ez valszeg megint a kiadó raktárban maradt szemete amit a kelet európai piacra tökéletesnek tartanak:(...sajnos részemről is visszamondva(bár tudom hogy ez piszkosul nem hat meg senkit:)