árulj el nekem valamit, kedves beric!
voltaképp neked mi bajod is van? megbántott itt valaki téged? olyan dolgot tett veled valaki, ami miatt ennyire fel kellett húznod magad, hogy most ilyen sokat mérgelődsz? nem fér a fejembe... vagy ez egyfajta anger management? :] az os csak akkor hatékony, ha van valami alapja, csakhogy a kiindulási alappal se nagyon vagyok tisztában. vmi udvarias társalgás rémlik régről, amiben külföldi rendelésről és/vagy letöltésről volt szó. már nem igazán emlékszem, olyan vagyok mint sammy jankis, egyszerűen nem rémlik... ha ott mondtam vmi dühítőt, ami idáig lappangott benned, hát elnézést! :]
de csak dühöngj nyugodtan! értelmét ugyan hiába is keresem, ha szereted az ázsiai filmeket, akkor miért gond, ha mások is szeretik? hm? önző vagy? amit az önimádásról mondtál, az komplett baromság, senki nem borul le itt senki előtt, maximum arról van szó, hogy egy páran nagyra értékeljük az új hullámos ázsiai közönségfilmeket, amik véleményünk szerint köröket vernek nem csupán az amerikai, hanem a világ legtöbb hasonszőrű termékére. mivel a magyar átlagkultúra rendkívül szemellenzős, egyfajta kultúrmissziónak is tekintheted azt, hogy itt - és máshol is - mépszerűsítjük azokat a filmeket, amik sajna, egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen jutnak el hazánkba.
nagyra értékelem a szókimondást és az önkritikát, azt viszont nagyon sajnálom, hogy sok olyan barmot tanítottál, mint tenmagad.
még egyszer kérdem: tulajdonképpen neked mi bajod van?