Keresés

könyvajánló

2003. június 6., péntek 23:24
A returner nálam is minimum 10/7.
Ennél szarabb nem lehet!!
0
2003. június 6., péntek 23:23
Tehát a lényeg: tényleg nem tudok úgy értékelni ahogy nek(tek)ed jó?!
Ez biztos!
Az ellenvélemény sosem lehet vélemény?Szerintetek.

Különben nem bántott meg semmi és senki, csak gyűlöltem mindig és gyűlölni is fogom a majmolást, túlfogalmazást (aminek se füle , se farka), blablabla dumát!

Udvarias társalgás részemről egy kérdéssel kezdődött, mely rendeléssel volt kapcsolatos. Általában ha segítséget kérnek vagy adnak, akkor ez a formula müxik is.Nem nyalókáztam, csak egyetlen kérdésem volt!
Te, aki mindenben topon érzed magad, mindenre reagálsz, hónapokkal előbb tudsz bármit: semmit se mondtál, csak köntörfalaztál."Hááát, nenm is tudom!"
Aminél az is jobb lett volna: Fakírarc!Nem akarok segíteni sem rendelésben, sem pedig töltéssel kapcsolatban!
Innentől kezdve sántított az egész, s egy álműveltséget  illetve áltudást feltételezett. Abszolut nem sértetség beszél belőlem. Értetlenség!
Erre ez a válasz.
A filmek szeretetével semmi gondom, bármilyen legyen is az. A túllihegéssel és a mások meg nem hallgatásával annál inkább!
Ha valakinek a Megint egy dilis amcsi film teszett, akkor legyen boldog vele! Nem pedig lehordom a sárga(!) földig, lebunkózom stb.stb.
Tolerancia, semmi más!
Ha már itt tartunk!A barom tanítványok pedig nem olyanok voltak, mint én. Olyanok mint te. Betonfejek! Nem (csak) sértegetés ezzel a megállapítással célom.
Ez nem népszerűsítés ilyen formában, hanem grafológiai önkielégítés egy témában, amire rendesen ráparáztál!Ha elhiszed, ha nem!

(csak megfigyeltem ésmegállapítottam ezeket a dolgokat...hajjjj...!!)
0
2003. június 6., péntek 22:46
ami a fanatizálást illeti. az utóbbi időkben általam látott 1o ázsiai film értékelése:

dark water: 1o/7
my wife is a gangster: 1o/9
swiri: 1o/3
inner senses: 1o/6
the untold story: 1o/o
beat: 1o/7
returner: 1o/8
friend: 1o/5
ping pong: 1o/8
infernal affairs: 1o/7

összesen: 1oo/6o. valóban túlmisztifikáljuk...
0
2003. június 6., péntek 22:37
árulj el nekem valamit, kedves beric!

voltaképp neked mi bajod is van? megbántott itt valaki téged? olyan dolgot tett veled valaki, ami miatt ennyire fel kellett húznod magad, hogy most ilyen sokat mérgelődsz? nem fér a fejembe... vagy ez egyfajta anger management? :] az os csak akkor hatékony, ha van valami alapja, csakhogy a kiindulási alappal se nagyon vagyok tisztában. vmi udvarias társalgás rémlik régről, amiben külföldi rendelésről és/vagy letöltésről volt szó. már nem igazán emlékszem, olyan vagyok mint sammy jankis, egyszerűen nem rémlik... ha ott mondtam vmi dühítőt, ami idáig lappangott benned, hát elnézést! :]

de csak dühöngj nyugodtan! értelmét ugyan hiába is keresem, ha szereted az ázsiai filmeket, akkor miért gond, ha mások is szeretik? hm? önző vagy? amit az önimádásról mondtál, az komplett baromság, senki nem borul le itt senki előtt, maximum arról van szó, hogy egy páran nagyra értékeljük az új hullámos ázsiai közönségfilmeket, amik véleményünk szerint köröket vernek nem csupán az amerikai, hanem a világ legtöbb hasonszőrű termékére. mivel a magyar átlagkultúra rendkívül szemellenzős, egyfajta kultúrmissziónak is tekintheted azt, hogy itt - és máshol is - mépszerűsítjük azokat a filmeket, amik sajna, egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen jutnak el hazánkba.

nagyra értékelem a szókimondást és az önkritikát, azt viszont nagyon sajnálom, hogy sok olyan barmot tanítottál, mint tenmagad.

még egyszer kérdem: tulajdonképpen neked mi bajod van?
0
2003. június 6., péntek 22:08
SznobKözhelyek Istenei!!

Ismét egy példa arra, hogy belőletek mit vált ki egy kis ellenkritika...vmi rémlik egy régebbi esetből is nekem...de hagytam azt is a....

De akkor menjünk szép sorban:
- klaatu1: usa buzi?ezt a következtetést melyik hozzászólásból sikerült levezetned?
-sutter1: megfélemlített vki?igen!asszem tényleg rettegek ennyi pöcsmackó között! :-) (elnézést bármely olvasótól a vulgáris dolgokért, de ez mostmár tarthatatlan!!!)
-klaatu2: bármikor fel vagyok készülve bármire..csak tessék...hhhhhööö?...tudod, mint a sutyerák utcagyerekek...bevállalom
S milyen érdekes amerikai foci?Az nem erőbaromság és usabuziság??Jéééé..
-(ex)Cat: jó vicc volt!! :-))
-derceto: azt hiszem nem csak nekem nem kellene egy nyilvános fórumon másról beszélnem, hanem másoknak is...pont ez a kis nyálcsapat a példa erre!
- zalus1: a rasszizmust nem tudom te se miből következtetted ki.Melyik népcsoportot döngöltem itt a sárba?Mert ti ázsián kívül mindenkit!Én talán a franciákat röhögtem ki...
-zalus2: önimádó azért vagy (s nem is kicsit), mert magad köré gyűjtessz egy pár hasonló okostojást és rejszolsz mikor leborulnak előtted...ezért aztán gratula annak aki irigyli ezt tőled.Szegénységi bizonyítvány.
Műveletlennek nem tartanám magam, csak esetleg hirtelen haragú szókimondónak (annyi,de annyi sok ilyen barmot próbáltam tanítani az iskolában pályafutásom során!DE MINEK?! :-)
Nagyon sok távol keleti filmet nemcsak szeretek, hanem imádok is: ringu, eye, hero, musa és még a sprited away-t is (bocsánat, hogy nem eredeti nyelven írom és nem állítom át a betűkészletem japánra!). Soha nem volt bajom az ázsiai filmekkel, csak azokkal: akik arra hivatkoznak hogy betéve tudják mindet, pedig a felét sem látták!
S nem rendelkezel a külföldi rendelésekhez való kellékekkel! Akkor szerencsések és módfelett intelligensek az általad nap mint nap említett tonnaszámra érkező lemezhalmaid!!
-sutter2: az összetartás máshol is létezik!Bezony!S ott még erősebb, ahol a baromság ellen harcolnak! A lottószerencse pedig nekem se jönne rosszul...Felvennék okos, perfekt angol tudású csigákat akik mindig a legújabb megjelenéseket figyelnék.Rendelnének meg nekem...mindent...és én is látnék mindent ami megjelenik galaxisban..éés én is ilyen okos dolgokat tudnék írni akkor..pfffffff..
-sutter3: megleszek a válasz nélkül keddig is.

Ennyi!
Irigység beszél belőlem??! Mi iránt irigykednék? Nem látom!
(Remélem terjedelemben nem fogok Zalus felé deformálódni)

Egy valamiért viszont elismerés jár Jamamura San-nak: sok bólogató Jánost sikerült maga mögé terelnie...
0
2003. június 6., péntek 20:59
beric: a munkahelyi gépen vettem le az e-mailedet, és most már itthon vagyok. küldd át légyszíves még1szer a címedet, vagy ha ráér akkor kedden válaszolok.
0
2003. június 6., péntek 20:57
végülis igen.. lehet reakciónak is nevezni, habár érdemben nem válaszoltam a kérdésedre.
a sértegetést meg mellőzd, mert TE vagy az aki mindig kiakad ha valaki sérgetni merészeli, pedig te is ugyanazt csinálod.

amúgy érdekes, mert yamamurával beszélgettünk telefonon délelőtt és említettem neki, hogy tuti ha jim kirk jön, akkor beric mellett áll ki a vitában.
hogy a lottón miért nincs ilyen szerencsém?

0
2003. június 6., péntek 20:48
milyen kis topikot hoztatok itt össze fiúk:)
FLÉÉM:)
0
2003. június 6., péntek 20:48
Hát mégis reagáltál te primitív, gyökér.
0
2003. június 6., péntek 19:56
1. önimádó? ezt valahogy nem tudom hová tenni. attól hogy lesz vki önimádó, ha több ázsiai filmet néz, mint te?
2. te képviseled az átlaghozzáállást. a te kultúrcsoportod miatt lesz top 1o-es a hangyák a gatyában 2. egy olyan toplistán, ahová a city of god, a donnie darko vagy a chihiro szellemország sosem fog felkerülni.
3. ez még mindig így van. a mai napig nem rendelkezem a külföldi rendeléshez szükséges kellékekkel.
0
2003. június 6., péntek 19:50
belőled a rasszizmus és a műveletlenség, de legfőbbképp az irigység beszél, kedves "próbáltambenyalnimagamatpárhónapjadekitérőválasztkaptam".
0
2003. június 6., péntek 17:08
"...Jamamura samurai-ra értettem.Ha magadra vetted-a te bajod!"

Akkor ezt jobb lett volna ha jelzed valamivel, vagy esetleg neki személyesen megírod emailben! Ez itt egy nyilvános fórum.
0
2003. június 6., péntek 16:09
Beric!

Rólad egy vicc jut az eszembe...

A szöke nő meg a pasija beszélgetnek (?)

Azt mondja a fickó:
- te olyan hülye vagy, hogy ha a hülyeségből versenyt rendeznének, akkor te ott is utolsó lennél.

- de miért?

- hát mert olyan hülye vagy!  :-))

0
2003. június 6., péntek 16:04
:DDD
0
2003. június 6., péntek 16:04
"emilen megbeszéljük a párbaj helyét és minden rendben lesz-ne aggódj" - hu én nem párbajozhatok? hétfőn a szigeten lesz egy laza kis amerikai foci meccs, beálhatsz játszani, majd ott levezetheted a fölös kis energiáidat. indexen az amerikai focis topikban érdeklödhetsz! szívesen látjuk az erős embereket.
0
2003. június 6., péntek 15:20
miért rettegsz? megfélemlített valaki?
0
2003. június 6., péntek 15:19
rád már érdemben nem is reagálok.. te már leírtad magad.
0
2003. június 6., péntek 13:29
mi van usa buzik már megint sír a szátok?
0
2003. június 6., péntek 13:02
Mindenki tapló aki nem nyalja a segged, há' világos.
0
2003. június 6., péntek 13:00
Őszintén bevallom sutter: rettegek, rettegek, rettegek.....
0
2003. június 6., péntek 12:58
Na! Zalus kiráály teljes udvartartása megtalált...még az udvaribolond is!

Nos, kedves Derceto! Mivel kicsit elvesztél abban amit írtam a válaszaim a következőek:
1. Az  "önimádó" szót istenvezér Jamamura samurai-ra értettem.Ha magadra vetted-a te bajod!
2. Miattam elérhetetlenek a filmek (amikről ódákat zengenék mondjuk én is!-ha élvezhetőek természetesen)??!!Nem is tudtam, hogy a magyar dvd piacon ennyit adnak a véleményemre!
3. A Tesco-ban ritkán vásárolok lemezt-esetleg ha akciós, s megéri. Az express-en szoktam, de mivel ausztrál oldalról még nem akartam--ez esetleg az elite group-ban felróható hiánynak?? Vagy nekem is reklámoznom kéne egy magyar dvd oldalon? Ha itt tartunk: Zalustól egyszer kértem segítséget auszi oldallal kapcsolatban. A válasz: "Én nem tudom, hogy kell rendelni. A barátaim szoltak!"....Ehhh...ez a nagy menő cinema guru!..pff
4. Kalóz- vagy másolt lemezek ismét J.D-nél merültek fel. Közöd ismét:semmi!
5. Az arabok jó, hogy képbe kerülnek. Szegények úgyis mindig a háttérben voltak, lesznek....Mindamellett  most voltam a franciáknál (ahol van egy pár arab-a sok néger mellett) és a véleményem az, hogy 100X normálisabbak, mint a köcsög monsignor-ok!!

Csak ennyi!
By
0
2003. június 6., péntek 12:53
nem fogom elvégezni a taplóképzőt, hogy megértsem mondanivalód lényegét.
inkább átugrom a hozzászólásaidat. mindkettőnknek jobb lesz.
0
2003. június 6., péntek 12:45
Ha azt hallom, ázsiai film, akkor nekem egyből a Kopár sziget ugrik be. Ez a film a halálomig kísérteni fog. Talán még a Sátántangónál is unalmasabb, pedig az ugye mission: impossible.
0
2003. június 6., péntek 12:26
Nem vagyok önimádó. Soha nem írtam semmi ilyesmit.

Értelemszerűen jó filmekről szívesebb ír az ember, szívesebben ajánlja.

Nem túl vicces azzal poénkodni, hogy hála a hozzád hasonlóknak, nálunk ezek a filmek gyakorlatilag elérhetetlenek. De te vedd csak meg mindig a legelső DVD-t, ami a teszkóban a kezedbe kerül. Az amcsik jó munkát végeztek rajtad, gratulálok nekik!

Soha nem vettem kalóz- vagy másolt lemezt és nem is fogok.

Helyes, így van! A távolkeletiek után most megmondod az araboknak is!

Ne aggódj, nem a méret a lényeg!
0
2003. június 6., péntek 11:27
Na Sutter, te kellettél nekem!!
Hát egy megoldást fogunk biztosan találni...emilen megbeszéljük a párbaj helyét és minden rendben lesz-ne aggódj!
Addig is kívánok további jó nyálcsorgatást a sznob elit elött...és ne felejtsd el majd megrendelni (ha sikerül a zsebpénzből összehozni) a DTS Hófehérkét, mert aztán lemaradsz róla...
S ha Zalusék nem segítenek 21-ik kézből megkapni a legújabb movie-t akkor Total Commanderben csinálj egy új server kapcsolatot és pitizz a felhasználónévért meg a jelszóért...
Szeva
0