Keresés

könyvajánló topik

2016. december 6., kedd 16:24
Van olyan fórum, hogy "a te könyv gyűjteményed"? Mert nem találtam. Ha nincs akkor lehetne csinálni. Korábban már akartam feltölteni képeket, de nem volt hova.
0
2016. december 6., kedd 9:14
Sikerült egy pár, régi SW könyvet beszerezni és még úton van 9 könyv:

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 29., kedd 17:59
Közben hazaértem és ránéztem a polcra... szóval... már nem is egyforma magas. Akkor ez volt a "motiváció", de ezek szerint már megváltoztatták a méreteket korábban. Na, mindegy, így jártam.
0
2016. november 29., kedd 16:08
:)

Nem csak magának. Ketten vagyunk!! :P
0
2016. november 29., kedd 15:51
Fórumot is csinált magának. :D
most posts by TM
0
2016. november 29., kedd 15:39
Pontosan. Minden további nélkül.
0
2016. november 29., kedd 15:30
"Annyira nem ragaszkodom egy-egy ikonikus dologhoz..."

Igen, ezt már észrevettük... Többek között egy ikonikus Yoda-bábot is bármikor szó nélkül lecserélnél egy CGI változatra:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 29., kedd 13:36
Régi kiadású, már nem kapható SW könyveket hol lehetne beszerezni? Aukciós oldalak, antikváriumok?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 29., kedd 12:50

Annyira nem ragaszkodom egy-egy ikonikus dologhoz... miután pedig minden mű egyfajta kiadásban van csak meg nekem (film, könyv, zene), szívbaj nélkül kidobtam a régi, kopott, gyűrött 30 éves könyvet és van helyette újabb kiadású.

Egyébként még csak vonalzó sem kell, mert nem könyvesboltban vásárolok, hanem futár hozza - akkor cseszek majd rá egyszer, ha megváltoztatják a méreteket.

A Leslie L. Lawrence sor is tök jól néz ki, hogy mind egyforma magas. (példaképem Raymond Babbitt):)
0
2016. november 29., kedd 12:33
Nna, hát ezt most kár volt elmondanod! Azok a könyvek a gyűjtemények alappillérei.
Ha csak az lenne a lényeg, hogy egyforma magas legyen a sor a polcon, akkor nem aggyal mennék a könyvesboltba, hanem vonalzóval. :)
most posts by TM
0
2016. november 29., kedd 12:27
:) Anno nekem is jól néztek ki... csak közben rongyossá olvastam őket.

Mindegy, sikerült az összes Kozmoszos könyvet elpasszolni, így most minden regény egyforma magas a polcon.
0
2016. november 29., kedd 11:54
A boltban többnyire nem árulnak gyűröttet, úgyhogy az enyémek is jól néznek ki. :)
most posts by TM
0
2016. november 29., kedd 11:50
Biztos van. De most ezt a kettőt mutatta. Ami külön durva, hogy olyan jó állapotban sikerült megszereznie, hogy csak pislogtam. :D
0
2016. november 29., kedd 11:48
Csillagok háborúja első kiadás nincs is neki? Amatőr! ;-)
most posts by TM
0
2016. november 29., kedd 10:51
Egyébként csak megsúgom, hogy összegyűjteni egy tetemes mennyiséget több év munkája. Türelem kell hozzá, meg szerencse. Van egy nagyon jó barátom, neki kb. az összes itthon megjelent regény megvan. Csodálatosan mutat a szobában. Ő is mondta, hogyha ezt most kezdené el összeszedni, nem hinné, hogy sikerülne.

Az új kánont is elkezdte gyűjteni, nyilván az most frissebb elérhetőbb. De múltkor mutatott egy Birodalom visszavág, Jedi visszatér első kiadást. Baromi szépek a borítói. :d
0
2016. november 29., kedd 10:46

Igeeen, örülünk. :)
0
2016. november 29., kedd 10:38
Fuh, ember neked sem lehet egyszerű. Kb. 5 mp volt keresőben megtalálni.
http://starwarsmedia.hu/starwars-konyvek

Oldal aljára tekersz, ott vannak a kiadók név szerint felsorolva. Örülünk Vincent?
0
2016. november 29., kedd 10:35
Köszönöm.
0
2016. november 29., kedd 10:34
Igazából kiadók neveire voltam kíváncsi, mert könyvek címe alapján nem tudok tájékozódni, nekem egy lista kellett volna arról, hogy egy adott cégnek vagy kiadónak mik a már megjelent SW kötetei. De akkor majd tájékozódom és nem kérdezek senkit.
0
2016. november 28., hétfő 22:56
Az összes nagyobb könyvterjesztő-hálózat weboldalát nézted már? A kereső funkció ott is jó barát...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 28., hétfő 22:46
Hát, egy részük van Alexandrában, de nem minden. Azon kívül most már a Kolibri is ad ki könyvet még, többségük itt is van, xpressen.

http://www.xpress.hu/xp/keres.asp

A régiek egy részét újranyomta a Szukits, de sok már nem kapható.
0
2016. november 28., hétfő 22:28
R2-D2!

Szukitson kívül honnan lehet még SW könyveket beszerezni? Nem használt példányok érdekelnek...
0
2016. november 22., kedd 18:59
Fú, köszönöm a képeket és beszámolót, a könyvek egyenkénti topikjában is. Most már biztos, hogy ha végre lesz lehetőségem, akkor ha nem is egyszerre, de megveszem őket :) Mondjuk, kezdhetném a Fejvadász kodex-el és az ott tanultakból elmehetnék fejvadásznak, nem kéne akkor tovább munkát keresnem :/ :DD
0
2016. november 22., kedd 14:19
Könyvek még csak hagyján. Igaz, hogy van színező meg matrica meg olvasókönyv, plusz bárgyú történetű mesekönyv is, de amiket más egyéb kategóriában manapság egy szupermarketben Star Wars-logóval kínálnak, az valóban már túlmegy a legtoleránsabban vett jó ízlés határán.
most posts by TM
0
2016. november 22., kedd 12:43
Nyilván meg kell lovagolni az aktuális népszerűséget. De egyébként vannak ettől kevésbé értelmes kiadások is, csak egyszerre tényleg annyira sok jön. Évekig semmi, aztán most minden. De érthető miért. :D
0