Keresés

könyvajánló topik

2016. november 22., kedd 12:01
Ezek nem annyira a mostani divathóbort termékei. A The Path of Jedi például már több, mint öt éve jelent meg külföldön. A Kolibri az, amelyik most egyszerre nyomja ki ezeket, de hát mikor, ha nem most.
most posts by TM
0
2016. november 22., kedd 8:54
Szép munkák nagyon, de nekem  annyira furcsa, hogy az utóbbi időben megszaporodtak az ehhez hasonló klón-könyvek. Szinte kéthetente kijön valami jedi útja, sorsa, szandálja. Nekem ez a óriás marketinggépezet annyira nem tetszik. Minden könyvben van valami kis plusz infó, de egyik sem szól igazán semmiről. De lehet én állok hozzá rosszul.
0
2016. november 22., kedd 0:33
Köszi. Akkor a Jézuskától kérek hozzá körítést... .)
0
2016. november 22., kedd 0:23
Az kb. 15,5cm x 21,5cm, vagyis méretben egyeznek.
most posts by TM
0
2016. november 22., kedd 0:19
6,128"x8,5"
most posts by TM
0
2016. november 21., hétfő 22:36
Nyilván. :) Itthon így néznek ki:

Annyit megjegyzek, hogy igényes kiadványok, a borítójuk kifejezetten egyedi, a belső lapok meg olyan "rongyos" hatásúak.

Már csak azt kéne kideríteni, a külföldi díszcsomagolásban lévő könyvek mérete és ezek megegyezenek-e...
0
2016. november 21., hétfő 20:26
Inkább keresed R2-D2-t, Ő nagyobb szakértő ebben, mint én.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 20., vasárnap 23:30
Ááá... ez nagyon durva. Hány regény jelent  meg eddig összesen angolul? Én ennyi ismerettel tuti becsavarodnék s elveszíteném a fonalat :D
0
2016. november 20., vasárnap 23:23
:)

http://starwars.wikia.com/wiki/List_of_books
0
2016. november 20., vasárnap 22:48
Azta durva... azt tudtam, hogy vannak Star Wars regények, nekem is néhány, de hogy ennyi... és gondolom még legalább ennyi van angol nyelven, jesszuska. És akkor most a Disney ezeket áthúzta és Univerzumon kívül helyezte őket? :/ Jó, mit szóljak, itthon a Danielle Steel könyvekkel állunk így :DD (jó, nem az enyémek :D)
0
2016. november 20., vasárnap 0:33
Én inkább ezt ajánlom...

http://starwarsmedia.hu/starwars-konyvek

Szerintem ez nekem mind megavn. Jó a szukits is, de az töredéke a teljes "életműnek", ráadásul ma már nem csak ők adnak ki SW könyvet. Sőt...
0
2016. november 19., szombat 23:35
Hát, egyenlőre sajnos nem aktuális a vásárlás, pláne nem ünnepek előtt :/ De most már tudom, kit keressek, ha elszántam magam néhány könyv megvételére és melyiket érdemes meg is venni :)
0
2016. november 19., szombat 23:23
Ha kérdésed van az SW könyvekkel kapcsolatban, kérdezz nyugodtan. Nekem a kínálatból 25-30 megvan, és folyamatosan bővítem a kollekciót, a többségét olvastam is. :) Most is rendeltem egy adagot, illetve decemberben jön majd ki 3 új SW könyv is. Kérdezz! :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 19., szombat 23:16
Köszi a linket :) Huh, micsoda remek kínálat, van egy pár Star Wars könyv :) Szerencse, hogy trekkie vagyok (de szeretem a Star Wars-t... tudom, veszélyesen élek :D), de persze sajnálatos, hogy itthon ilyesmi Star Trek könyvek nem jöttek ki :( Mondjuk így is van két remek, art book-om a Star Trek-hez, csak angolul. De ezek a SW kézikönyvek is jópofák, lehet idővel polcra kerülnének, az alapkiadásban, de legalább magyarul :)
0
2016. november 19., szombat 23:06
Szia!

Megtisztelő, de nálunk ehhez hasonló kiadványok nem jelentek/jelennek meg. Nem lenne túl nagy kereslet rájuk.
Amik eddig megjelentek, azt itt találod:

https://www.szukits.hu/15-star-wars?p=5
0
2016. november 19., szombat 23:02
Buta voltam, bocsi :D Most nézem az eöbölben, a Sith-es kiadás 40-től 110 ezer forintig terjedő összegig megtalálható ott, nem 4500-ért mint a magyar kiadás, úgyhogy nyilván nincsenek ilyen szerkezetek itthon.
0
2016. november 19., szombat 22:49
Főleg Stanley-től, de mástól is nagyon szívesen vennék egy gyors tájékoztatást, aki tud valami konkrétumot :)

Neten ráakadtam néhány Star Wars kézikönyvre magyarul (Jedi, Sith, Birodalom, Fejvadász kézikönyv). Ezek idehaza is ilyen kiadást kaptak, mint a képen és videón, vagy csak a könyveket kaptuk meg, de kihajtogathatós extrákkal?

Videón: https://www.youtube.com/watch?v=C21HmZcDsmg
0
2016. november 19., szombat 19:42
Nagyon jó lenne, ha ez magyarul is megjelenne. De ha nem, az angol nyelvű is fantasztikusnak tűnik!

https://youtu.be/1YMS8iC213c
0
2016. november 19., szombat 19:38
Ajánlom őket!

0
2016. február 3., szerda 18:34
Ez valami gyönyörűséges!

Assassins Creed IV: Blackbeard s Lost Journal

https://www.youtube.com/watch?v=w7r6c7YI4tc
0
2016. január 28., csütörtök 10:34
A Taschen kiadó honlapján 50-75%-os akció van bizonyos könyvekből, kicsit használt példányokból. Bond Archieves, TV-Series, Taxi Driver van jó áron többet között :)
0
2016. január 3., vasárnap 22:50
A képes útmutatóban már most rengeteg info van - bár szerintem egy filmnél a filmből kéne sok mindent megtudnunk, nem a képes útmutatókból. :)
0
2016. január 3., vasárnap 22:35
No, karácsonyra kaptam őket, Harry Potterbe már belenézegettem, nagyon szépek az illusztrációk, élvezet lesz így olvasni.
Star Wars kicsit csalódás volt vastagabbra számítottam, de azért nekiugrok majd.

0
2015. december 27., vasárnap 19:14
Már megyek is! :)
0
2015. december 27., vasárnap 19:05
Esetleg figyeld a FFórum könyves topikját, oda mindig megírom, mit olvastam. :)

Túlnyomórészt SW. :)
0