Nah, én még vasárnap elolvastam a könyvet, de csak most jutottam el oda, hogy írjak róla egy kis élménybeszámolót. 3 nap alatt olvastam el, ami nálam sokat számít. :-)
A könyv az egyik legjobb, amit valaha olvastam. Teljesen lekötött, nagyon nehéz volt mellőle felállni. A könyvre rettentően nagy nyomást gyakorol valami. Amit Angie is írt, hogy érzed, hogy valami van a háttérben egy rossz érzés, ami nem hagy nyugodni a végéig. A történet nagyon remek, sokminden kiderül, ami a korábbi részeknél kérdőjeleket hagyott maga után.
A utolsó 3 fejezet a legizgalmasabb rész, de gondolom ez mindig így volt. A tragédia ami a végén történik szörnyű, és megrázó. Rettentően rossz érzés fogott el miután elolvastam, és mélyen megrázott. Ilyen hatást még könyv sosem ért el nálam. (valószínű azért, mert ritkán olvasok könyvet) :)
Szóval nagyon jó könyv, bár nálam vetekszik az 5-össel, mert számomra az volt a legakciódúsabb, de ez is remek.
A poénok inkább már csak kötelezőjellegel vannak, a hangsúly inkább a Félvér Hercegen van és egyéb dolgokon. :-) Aki kíváncsi, olvassa el!
Valószínű újra el fogom olvasni, de még kell egy kis idő, míg feldolgozom az eseményeket. ;-)
Üdv.