"Hála" az éjfélig nyitvatartó könyvesboltoknak, a múltkor addig böngészgettem az egyik Libri áruházban (őket szeretem, ezért szívesen reklámozom!), hogy lekéstem az utolsó vonatot hazafelé, és stoppal vergődtem hazáig (cirka 60 km-rel arrébb)! Végül is egy szép "József Attila összes versei" kötettel leptem meg magam, és sokkal boldogabb voltam, mint egy ikszedik leárazott dvd megvételekor! Furcsa, de így egy kötetben még soha nem voltak meg kedvenc magyar költőm versei.
Visszatérve a stoppolásra, egy megnyerő külsejű fiatal srác vett fel, aki elmondása szerint velem vesztette el a szüzességét, mert még soha nem állt meg stopposnak! Úgy látszik a gorilla termet, a nagy sporttáska, plusz sísapka és arcbahúzott sál bejön a vezetőknek így hajnaltájt. Ez az élmény nagy erőt adott nekem, mert úgy gondolom, ha ez sikerült, akkor bármire képes vagyok! :-)))
Visszatérve a stoppolásra, egy megnyerő külsejű fiatal srác vett fel, aki elmondása szerint velem vesztette el a szüzességét, mert még soha nem állt meg stopposnak! Úgy látszik a gorilla termet, a nagy sporttáska, plusz sísapka és arcbahúzott sál bejön a vezetőknek így hajnaltájt. Ez az élmény nagy erőt adott nekem, mert úgy gondolom, ha ez sikerült, akkor bármire képes vagyok! :-)))
most posts by TM
0