Keresés

Wanted - Limitált díszkiadás (2 DVD) (DVD)

2008. november 11., kedd 17:23
jó a film, de nem ennyire... kicsit túlzás ez a kiadás, sztem is pont elég a steel. dehát jó ha vannak ilyenek, legalább ha jön valami tényleg jó film, ahhoz majd lehet követelni hasonlót :D
0
2008. november 6., csütörtök 19:28
Én is megrendeltem aztán töröltem a rendelésemet miután megnéztem a filmet,
Jó és ötletes akciómozi de semmi több, és ez esetben még véletlen sem éri meg a közel 10000-forintos vételárat....a steelbook jóbban megéri szerintem.
0
2008. november 6., csütörtök 17:24
Mérlegelni kell... a buxádat :)

0
2008. november 6., csütörtök 17:21
Nem is hinnéd,hogy mennyire beletaláltál MOST... :) bár inkább :(  
egyelőre felfüggesztve,-mármint az ő ajándéka. :)
0
2008. november 6., csütörtök 16:59
25 db van hátra...

mellesleg rohadtdrága ez a kiadás... erősen gondolkodtam rajta, hogy megvegyem vagy ne... végülis berendeltem...

300 az sokkal jobb mint a Wanted, és 300 mennyivel ólcsóbb...
0
2008. november 6., csütörtök 14:05
Hát nekem ez a film annyit sem ér, hogy polcra tegyem.... nemhogy 10 ezret adjak érte! :)
0
2008. november 4., kedd 22:21
Az anyósnak ezt kell megvenni :http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5790
oszt jónapot ! 8-)
0
2008. november 1., szombat 3:49
Hát tényleg nem az év akciófilmje, de nem is rossz! Hát láttam rosszabb filmet is a maga nemében. A kiadás pazar! Kell ennél több?
0
2008. október 31., péntek 23:55
Bocs, az "ilyen" szót a kiadás előtt, pont úgy értem, hogy nagyon fasza, csak nem lettem fanatikus rajongó. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. október 31., péntek 23:54
Írtam kritikát a filmhez, de számomra annyira nem jött be, hogy kiadjak 10 ezret egy ilyen kiadásért.
Marad nekem a STEELBOOK, úgyis gyűjtöm őket. :-)

Mielőtt még valaki lehurrogna, hogy akkor ezt minek írom ide, csak azért, mert ez az én véleményem, és így érzem. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. október 30., csütörtök 11:12
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. október 29., szerda 19:59
Meg azért az sem mindegy, hogy hány formában veheted meg. Nekem mondjuk nem kell a díszdoboz, de ha kellene, akkor is erősen gondolkodnék, hogy ne inkább BD-n vegyem-e meg a filmet a díszdoboz helyett :)
0
2008. október 29., szerda 19:54
De ez majdnem 3-szor is annyiba kerül. Sokkal nehezebb eladni egy 9990-es kiadványt mint egy 3990-est.
0
2008. október 29., szerda 19:51
Láthatóan lassabban fogy, mint anno az 1000 db-os vastokos transmorphers... ;)
0
2008. október 29., szerda 16:37
Áh, sokkal stílusosabb lenne, ha anyósnak Battle Royal Vérdoboz-t vennél! :D
0
2008. október 29., szerda 14:34
"Azért rokonokra is illik költeni :)"

Én költeni is fogok. A terv:

sógornőnek:   Love Pack (Bridget Jones 1-2, Igazából szerelem) (3 DVD)
anyósnak:      Sissi - A magyarok királynéja I-III. (3 DVD)
baráti családnak: Vakáció kollekció (4 DVD) - Xpress Xkluzív
                -gyermeküknek: Csipkerózsika (Jubileumi kiadás) (2 DVD)

oszt jónapot!  :)

0
2008. október 29., szerda 13:57
Miért lenne elmeháborodott? Csupán nem akart lemaradni róla, mint ahogyan sokan lemaradtak pl az Indi koponyás dobozról is, hiszen az kb fél nap alatt fogyott el. És most nem arra gondolok, ami utána történt a kavarással.
0
2008. október 29., szerda 13:22
Sajnos egyetértek veled abban, hogy most nagyon összejöttek a dolgok.
Nálam elő van/volt rendelve Wanted díszdoboz, Batpod, Vámpír koporsó, és a 300 is, de főleg, hogy 2 ropival megugrott a Batpod, nagy eséllyel azt, és a Wantedet is le fogom mondani, mivel sajnos ezt nem lehet bírni pénzzel, főként, hogy én inkább filmzene gyűjtő lennék, és ott is lesz egy Indiana Jones filmzene box, és egy Dark Knight 2cds kiadás, melyeknek darabja 12 ezer körül lesz, szóval mozgalmas ünnepek elé nézünk, és bármennyire fájdalmas is, de az átlag embernek muszáj priorítania.
0
2008. október 29., szerda 13:05
Szerintem is átestünk a ló túloldalára. A relatívan új dobozokból (300, QV,  56...) én simán megvenném szinte az összeset, talán 1-2 kivételt tudnék mondani, és hiába kapsz minőséget a pénzedért, sajna nem fér bele mind a keretbe.
0
2008. október 29., szerda 13:01
hát persze, de ezek a filmek más és más célközönséget céloznak meg.
0
2008. október 29., szerda 13:00
Hejj. Azért azt se felejtsük el, hogy nem biztos, hogy mindenkinek belefér a karácsonyi kosarába a Casablanca limitált, Quo Vadis limitált, Sötét lovag batpod és vámpírkoporsó mellé (saját példa). Azért rokonokra is illik költeni :)
0
2008. október 29., szerda 12:56
sajna az a nagy helyzet, hogy ezen a piacon már karácsonykor sem lehet (könnyen) eladni 200 db gyönyörű díszdobozt.
0
2008. október 29., szerda 12:38
Ja, némelyik elmekárosodott meg 10 percenként nézte az oldalt, hogy mikor lesz rendelhető, le ne maradjon róla. Hasonlóan érdekes volt a limitált 2-lemezes Halloween, hónapokkal később sem ment le nullára a számláló.
0
2008. október 29., szerda 11:42
54 db van még...azt hittem gyorsabban elfogy:)...
0
2008. október 29., szerda 10:29
Szerintem sincs szó lenyúlásról, hiszen tényleg szinte minden variációban kapható lesz.Én nagyon örülnék,ha sok nagy kedvenc filmem legalább félig ilyen körítéssel jelenne,vagy jelent volna meg. Nem tudom,csak sejtem,hogy az Xpress nem ebből a limitált kiadásból fog megtollasodni,tehát hasonlóan a Blu-ray lemezekhez szerintem ezen sem lehet nagy haszonkulcsa, elsősorban csak exkluzivitásként jelenteti meg a vásárlóinak. Én nagyon örülök az ilyen különleges verzióknak, s remélem,hogy minél több hasonló kiadás fog napvilágot látni a jövőben.
0