Keresés

Wanted - Limitált díszkiadás (2 DVD) (DVD)

2008. október 29., szerda 9:43
Bármilyen exkluzív (dísz)kiadásról csak akkor lehetne azt mondani, hogy "lenyúlás", amennyiben csak és kizárólag abban az egy drága, csicsás külsöben lenne elérhető a film, ha kell valakinek a plusz körítés, ha nem. Mivel ez kilencvenakárhány százalékban nem így van, ezért lenyúlásról szó sincs, mindenki azt választhat, amit akar. Érdekesen keverednek az álláspontok a mostani extramegjelenések körül. Van, ki amiatt reklamál, hogy miért nem előbb szóltak, meg miért kell még egy kiadás, meg miért ennek a filmnek, meg miért ilyen drága, meg satöbbi. Aztán egy másik filmnél meg esetleg ugyanaz az illető bedobja a panelmondatot, hogy "a film a lényeg". Nos, ha a film a lényeg, akkor van "alapváltozat", ha meg a csomagolás, akkor van extra kiadás. Ünnepek előtt még a szaloncukorakasztót is díszcsomagolásban adják, hátha ugrik rá valaki. Akinek kell az megveszi, akinek meg nem, az a polcon hagyja. Emiatt tök felsleges nonstop szájat tépni, mert nincs ezzel baj. A választás lehetősége csodálatos dolog.
most posts by TM
0
2008. október 29., szerda 7:34
Jó ötlet,mert nagyon klassz.értékes,egyedi  ajándék lesz belőle,biztosan tetszeni fog az illetőnek.Én magamnak veszem-a családban csak én bírom a "szandálos" filmeket :) -,s nekem is gyakorlatilag karácsonyi ajándék lesz; még mindig hihetelen,hogy ilyen formában kiadják nálunk.
0
2008. október 29., szerda 7:30
Akkor inkább összetöröm őket. :) Szóval valszeg marad minden,ha nagyon bejön a film.  :) Egyébként 2e nem is lenne rossz,-most, mert várhatóan lemegy majd két rugóra a sima verzió ára, de ezzel együtt szerintem nem lenne értelme annyiét megválni,megbontani a díszdobit.
Érdekes,hogy vagy nagyon odavannak érte az emberek,vagy kifejezetten nem csípték a Wanted-et... :)
0
2008. október 28., kedd 21:34
Értettem ám, csak húztalak. Engem nem zavar, ha jön sok ilyen kiadvány, akár ratyi filmekhez is (a Wantedet nem láttam, ezért nem is erre gondoltam), legalább mozdul valami a piacon. Én mondjuk egyedül a Gyűrűk Ura dobozoknál vettem meg a szobros változatokat, és nem is bántam meg, de a többi filmnél maradok a sima kiadásoknál, illetve egyre inkább kezdek gondolkodni a BD-ken.
A Quo Vadis-t sem veszem meg magamnak díszdobozban, jó lesz az sima kétlemezes kiszerelésben is, de van valaki a csládban, akiről tudom, hogy szereti az ilyen klasszikusokat, és neki megrendeltem. Mégis csak mutat majd valahogy a fa alatt :)
0
2008. október 28., kedd 21:20
Nekem példának okáért csak a mozijegy árát érte :)
0
2008. október 28., kedd 21:19
A Tim Burton filmek szimpla lehúzások, hiszen csak újabb csomagolásban jelennek meg ugyan azok a kiadványok:) Ennyi. A másik kettőben igazad van, viszont a Casablanca is kapható volt itthon! A Quo Vadisnak meg nagyon örülök :) Én itt most kifejezetten a csilivili felturbózott, léggömbökre gondolok :)
0
2008. október 28., kedd 20:48
Amúgy ez a Wanted sem egy "nagyon rossz film", de én nem adnék 10 rugót egy ilyen díszkiadásért, annyit nem ér ez a film nekem...
Mostanában annyi van már a jóból, hogy nehéz válogatni...
0
2008. október 28., kedd 20:07
Jó meglátás. Milyen gáz kis film például a Quo Vadis, vagy a Casablanca. Nem is beszélve Tim Burton filmjeiről :)
0
2008. október 28., kedd 20:02
Holott nem a gáz filmekhez passzolnak a díszdobozok...
0
2008. október 28., kedd 19:51
Úgy látszik idén inkább a gáz filmekhez passzolnak díszdobozt :)
0
2008. október 28., kedd 19:40
Igyekezzetek, már csak 80 db van belőle, holnapra el fog fogyni ha minden igaz...
0
2008. október 28., kedd 18:20
Azt már tudjuk, hogy a lemezek milyen módon lesznek ebben a Csodában elhelyezve ?
0
2008. október 28., kedd 17:42
Én kétezret biztos adnék értük. :) így csupaszon.
0
2008. október 28., kedd 16:10
Kérdés, vajh  mennyit érhetnek majd a lemezek csupaszon? :)
Viszont a valódi nagy kérdés az, hogy mennyire tetszik majd a film,mert lehet,hogy egyátalán nem,akkor eladok mindent.Ha nagyon jónak tartom, akkor marad a Blu-ray, ha meg kultfilm érzést vált ki,akkor az is lehet,hogy megtartok mindent! :) Mindenesetre bizakodom,mert Angelina Jolie-tól én még rossz akciófilmet nem láttam,de még igazándiból gyenge alkotást sem,s ezalatt a nagyon régi mozijait is értem. :)
0
2008. október 28., kedd 15:52
Szerintem vedd meg a dobozt, meg a bd-t. Akkor jársz a legjobban. Nekem asszem elég lesz a bd. Pár év múlva úgyis csak bd-t fogsz nézni.
0
2008. október 28., kedd 15:51
kemény vagy!! :)
0
2008. október 28., kedd 15:45
Ezt is meg a steelbook-ot is megveszem!!!!  :)
0
2008. október 28., kedd 15:45
Köszönöm Xpress a segítséget!  :)))
0
2008. október 28., kedd 15:08
onlysarah: Engem lehet hogy érdekelnének a lemezek:)
0
2008. október 28., kedd 14:48
Nem kukacoskodásból kérdem -mert nagyon elégedett vagyok-, de nem adhatták volna ki Blu-ray-vel is? Az a "baj",hogy a díszkiadás a körítés miatt, a Blu-ray verzio pedig a film miatt kéne. Mindenesetre berendeltem,de kék lemezen is megfogom venni ,mert azon szeretném majd megnézni; csak tudnám mit csinálok majd a DVD lemezekkel... :)
0
2008. október 28., kedd 14:08
Berendelve!
0
2008. október 28., kedd 13:44
Maradok a fémdoboznál, ez nem ér meg nekem 10k-t.
0
2008. október 28., kedd 13:44
Ezen már túl vagyok. És mivel egy óra sem telt a felkerülése és az előrendelésem között remélhetőleg ebből már magam is részesülök.
0
2008. október 28., kedd 13:36
Erről nem fox, csak meg kell nyomni az előrendelés gombot. :)
0
2008. október 28., kedd 13:29
Ha erről is lemaradok, mint az Indi koponyáról ideges leszek.
0