Én is sokat morogtam a Posta húzásai miatt. Az tulajdonképpen természetes volt hogy a postás sosem hozta fel a csomagot hiba is voltam otthon, de a "vége" felé már arról is leszokott hogy értesítést hagyjon. Gondolom kiesett az útvonalából (és mondjuk csak ez az egy cím volt erre) úgyhogy kihagyta. A csomagom monden esetben a postán volt legalább. Amikor már X. alkalommal fordult elő, és kicsit pipa voltam, gondoltam beszélek a kézbesítők főnökével. Marhára bepipult, behívta a figurát, és elöttem úgy le*szta, hogy még én is begazoltam hogy engem is kirúg. (Pedig ez még nem is a lopós fajta volt, csak a lusta.) A fickó irult-pirult igért fűt-fát, de természetesen nem nagyon változott semmi. Úgyhogy átálltam a futáros kézbesítésre, (a melóhelyre jön napközben a futár) érdekes módon azóta semmi gondom. Sajnos tudom hogy ez a módszer a nem budapestieknél nem járható. Egyébként a külföldi rendelésekkel hasonló a helyzet. Annyival rosszabb a dolog, hogy azoknál ugye nincs futáros megoldás, ráadásul azok meg már ki is vannak fizetve. Itt is érdekes hogy amikor megkértem a Blackstar-t hogy ajánlva adja fel a csomagokat, rögtön "elkezdtek" megérkezni, ráadásul jóval gyorsabban.(És sajnos drágábban is ugye.) Szóval nagy gáz ez a M. Posta, valami válltozás kellene mert ez így tarthatatlan.
0