ami viszont kicsit hiányzik az az angol felirat... jó lenne egy-két egyed nevének egjegyzéséhez...
0
2010. szeptember 12., vasárnap 22:54
4792
ez az a nagyon jó dokumentumfilm? hány órás is? és miről szól? kb ennyiről: nagy hal megeszi a kishalat... woow...
nah viccet félretéve végignéztem és nagyon komoly cucc... baromi látványos és rengeteg újdonságot láthat, tanulhat az ember. szal david attenborough gyűjtés beindult... holnap kezdem az emlősöket...
u.i.: tényleg kicsit sok szó esik a kajálásról ami abból áll hogy nagy hal megeszi kihalat.. ;)
0
2009. január 12., hétfő 10:00
1
A régi kiadáson ott volt a werkfilm (Making waves), Végvári-szinkronnal. Nem értem a BuFi stratégiáját, nem ehhez szoktam velük kapcsolatban.
0
2009. január 11., vasárnap 20:37
30
Örülök, hogy végre megjelent ez a kiadás is nálunk, de az örömbe üröm is vegyült: az adatlapon felsoroltakkal ellentétben a kiadvány nem tartalmazza a Hullámkeltés és Örvény című dokumentumfilmeket. Az első három lemez a sorozat 8 epizódját tartalmazza, a negyedik lemez pedig 3 BBC-s dokumentumfilmet, aminek vajmi kevés köze van az eredeti sorozathoz. Ez utóbbi még nem is lenne baj, de a külföldi (pl. brit) kiadványon az első két lemez tartalmazza a sorozatot, a harmadikon vannak a kimaradt dokumentumfilmek, a negyedik lemezen pedig a 3 BBC-s doksi. Kérdésem, ami a BUFI felé, mint kiadó felé szól: miért maradtak le az említett dokumentumfilmek? Ki dönti el, hogy mi kerül rá a magyar kiadványokra? Főleg kellemetlen a dolog, hogy itt, az XPRESS honlapján is a termék adatlapján fel vannak tüntetve a hiányzó dokumentumfilmek (bár a tartalmat valószínűleg az előző kiadás adatlapjáról ollózták át). "Hiányos" kiadással nem először találkozunk Attenborough sorozat esetében: legutóbb az Élet hidegvérrel című sorozatban spórolták meg az epizódok végén található 10 perces, az angol kiadványon "Under the skin" címen futó werkfilmeket. Nem hiszem, hogy nem fértek volna el a lemezeken! Szóval, szeretnék választ kapni ezekre a kérdéskre, mert én úgy érzem, az ezekért felelős kiadó/személy (nem kívánt törlendő) megrövidít bennünket, a sorozatért rajongó vásárlókat.
0
2008. november 5., szerda 18:50
8977
Igen, én max. arra fogom cserélni! BD-re!
0
2008. november 5., szerda 18:46
252
Az előző kiadás nekem is megvan, de én bizony lecserélem! A 3 lemezes változatnál sok helyen látszik a túlzott tömörítés, nagyon hosszú anyagot tettek egy korongra. Ha semmivel több extra sem lesz az új kiadáson, akkor is érdemes beszerezni, hiszen az egyre nagyobb kijelzőkön egyre jobban látszanak az előző kiadás problémái. Persze a Blu-Ray lenne az igazi, majd egyszer talán...
0
2008. november 5., szerda 18:22
8977
Mondjuk ilyen alapon az ember semmit ne vegyen meg, mert hátha jön egy új, jobb kiadás..... én nagyon kevés filmemet cseréltem le azért, mert mondjuk megjelent szinkronosan, vagy ilyesmi... csak ha oltári nagy volt a változás: pl. Nagymenők esetében. Itt most nem érzem akkora szükségét a cserének!
0
2008. november 5., szerda 18:17
7252
Én meg mindig lemaradtam róla - hála az égnek! :-D
0
2008. november 5., szerda 18:12
8977
Nagy nehezen beszereztem pár hónapja, aztán most meg itt a 4 lemezes.... :( Azt hiszem, ez sajnos nem lesz meg.....
0
2008. november 5., szerda 16:43
1058
Meg mitől speciális kiadás, ha ugyanazok az extrák?
Szerintem van még rajta extra, csak lemaradt a leírásnál. Kinti speciális kiadású 4 lemezes Kék bolygón van még 3 film.
Ezek: - The Abyss (52 p.) - Amazon Abyss (52 p.) - Dive to Shark Volcano (51 p.)
0
2008. november 5., szerda 16:19
8977
Amik itt a 4. lemezen vannak, azok a 3 lemezes kiadás 3. lemezén megatlálhatók! Akkor én ezt nagyon nem értem..... minek akkor a 4. lemez????