Keresés

A Truman-show

2019. június 26., szerda 21:59
Pontosan, ezeknél is elmaradt a felirat, amit később nem pótoltak újabb kiadásokkal, kivéve a Végveszélyben, abból jött Extra változat / BD-kiadás (külföldön UHD is felirattal).
0
2019. június 26., szerda 14:43
Ezek a cimek jutottak meg az eszembe: Kinai negyed, Zavaros vizeken, A tabornok lanya, Elvalt nok klubja, Bunteny a tamaszponton, Vegveszelyben.
0
2019. június 25., kedd 23:08
Most hogy így mondod, pár cím eszembe jutott, amit azóta sem sikerült méltó módon megjelentetni DVD-n magyarul:

48 óra
Megint 48 óra
Fekete eső (ez a három ráadásul 4:3 letterbox képet kapott, öröm az ürömben, hogy a klasszikus szinkronnal jöttek ki)
Mission: Impossible 1 (egyedül az UHD-változat jött ki rendesen világszerte)
Truman-show (bár ebből külföldön a CE-változat fixálta a problémát)

Ugyanakkor még azért odatenném a korábban csak magyar hanggal operáló DVD-k közé a Halálhajó-t, amit az új kiadás helyrehozott (bár nálunk csak limitáltan, mert a kiadóváltásokkor visszatértek a fapados maszterhez).
0
2019. június 25., kedd 20:46
Arra gondolsz, hogy legyen rajta magyar felirat is?

Sajnos sokon továbbra sincsen.

Teljesen ötletszerűen kaptunk hol szinkront, hol feliratot vagy mindkettőt.
0
2019. június 25., kedd 18:31
A Mission Impossible első részét és a Truman-show DVD-jét kivéve a Paramount-filmek legtöbbje megjelent normális kiadásban is (tudtommal). Az én vesszőparipám akkoriban a Star Trek volt, mert a 7-8-9 epizódoknak az első fapados kiadásaik csak szinkront tartalmaztak (a filmekhez nem méltó minőségben). A kétlemezesekre a feliratot is sikerült rátenni (a Nemzedékek-ről meg hálistennek le is került a magyar hang, mert amit ott művelt a szinkron hangmérnöke, azt inkább nem minősítem, ahogyan a rendező színészválasztásait sem).
0
2019. június 25., kedd 15:46
Ha meggondolom, a csak szinkronos kiadvanyokbol a Ferfias jatekok jutott el ide szinkron-felirat kivitelben.
0
2019. június 24., hétfő 16:28
Szerintem aligha. A Kis szemtanu vagy a Gallipoli ev. sem jelent meg soha itthon, akarcsak a klasszikus War of the World, Breakfast at Tiffany, /mindketto magyar feliratos extrakkal/, ahol csak a semmilyen magyar vonatkozassal nem rendelkezo fapados volt anno kaphato. Az InteComtol a Truman Show-t megkerdeztem valaha, nem is hallottak rola.
0
2019. június 23., vasárnap 10:34
Van remény rá hogy esetleg a collector s edition kerül végre kiadásra? Ha jól tudom abból van magyar változat már rég. Feliratos extrákkal és felirat a filmhez is a szinkron mellett.
0
2013. október 3., csütörtök 19:41
Nekem még mindig megvannak, azokkal együtt, amiket tőled kaptam. :)
most posts by TM
0
2013. október 3., csütörtök 19:34
Hohohohó, úgy tűnik, nem én vagyok az egyetlen gyűjtő, aki azóta is egyedülálló nosztalgiával tekint vissza azokra a "jó kis UIP-Dunás tokokra". Első körben jó kis négykörmös lemeztörő tokok, utána meg hárompöckű jó szar anyagból lévő minősíthetetlen vackok. Mindez kurva drágán...

Bezzeg a nem hivatalos úton forgalmazott német borítós Paramount kiadványok csomagolása. Ég és föld volt a kettő...
0
2013. október 3., csütörtök 18:59
Tényleg nem.
Eredetileg minden Paramount UIP kiadvány 6800Ft-ba került+tokcsere...
0
2013. október 3., csütörtök 16:57
A másik fele, hogy az akciós Expendables 2-nek javított csak a borítója. Megint más dolog, hogy amit egyszer már leáraztak, annak felfelé nem nagyon fog többet menni az árcédulája...
0
2013. október 3., csütörtök 15:14
Oké. Csak nem tudtam kihagyni. :)
0
2013. október 3., csütörtök 14:19
Ne keverjük össze, hogy az ember minden filmnél várja az akciót, vagy éppen amikor belefut, akkor akciósan kapható. A kettő két külön téma.
0
2013. október 3., csütörtök 14:08
Ezt az egyik akcióvadász írta a Feláldozhatók 2. topikjába:

"Igen, csak az extrák felsorolása van a borítón, az 1. és 2. lemez kiírás már nincs. Volt a boltban mind a hibás, mind a rendes verzió néhány napja. Már csak be kéne szerezni, mivel 50%-ot esett az ára... :)))"

0
2013. október 3., csütörtök 13:21
Igen, amikor először megjelent ugyanez a termék, csak még a UIP-Duna Film-nél, akkor 6 rugó volt az ára. Az más kérdés, hogy azóta a Paramount már a sokadik hazai forgalmazóját fogyasztja, csak egyeseknek gondjuk van az emlékezetükkel, mert nem ugrik be, mennyibe is került annak idején a formátum hajnalán egy film DVD-lemezen.

Abszolút értéken többe került régen a DVD, mint ma a BD, csak éppen az akcióvadászoknak beszélhet az ember.

TM-nek meg tökéletesen igaza van az ajándék ló mondattal.
0
2013. október 3., csütörtök 13:15
Én úgy emlékszem, hogy amikor a Truman show először megjelent, akkor ennyibe került. Attól még hogy ez egy új kiadás, a film és a termék ugyanaz, és most annyiért vásárolhatod meg, amennyiért máshol. Nem értem, miért kell rugózni azon, hogy mennyi helyett mennyiért veheted meg, amikor azzal az árral, amennyiért megveheted, az ég világon nincs semmi gond. Van elég probléma a világon, szerintem ne generáljunk magunknak újakat a semmiből.
0
2013. október 3., csütörtök 12:23
Ajándék lónak ne is nézd a fogát.
most posts by TM
0
2013. október 3., csütörtök 12:20
Nem az gáz, hogy ennyiért adják, hanem az, hogy ez a termék soha nem volt 5990 forint. Ez lényegében a vásárlók megtévesztése.
0
2013. október 3., csütörtök 12:18
Főleg az olyan parasztnak, mint Te is vagy?
Nem minden paraszt élvezkedik azon, hogy  13 ezer forintot ad egy olyan filmért, amit 7500-ért is megvehet.
Irigykedni lehet nyugodtan. Mindig jól megnézem, hogy mit veszek. Soha nem veszek pántolt, sérült tokos DVD-t. Én még soha nem panaszkodtam - sok fórumozóval ellentétben - azért, mert sérült terméket kaptam, vagy vettem. Egyik azért háborog, mert egy 2mm-es karc van a fémdobozán, a másiknak van egy horpadás a fémdoboz hátulján, a harmadiknak gyűrött a digibook 3. lapja.
Nem mindenki olyan ökör, hogy megjelenéskor megvesz egy filmet, vagy díszdobozt teljes áron, aztán 4-5 hónap múlva, amikor leakciózzák, akkor meg nyafog. A James Bond díszdoboznál is ez volt. Egyik hülye jobban nyafogott, mint a másik:
"4 hónap után 20 ezerrel leakciózni?", "Ha ezt tudom, nem leszek olyan hülye, hogy megjelenéskor megveszem."

0
2013. október 3., csütörtök 10:28
Biztos úgy vannak vele, hogy a parasztnak minek a felirat, 10 ember miatt nem fogják az Extra változat jogdíját is kifizetni jó drágán. A Halálhajó esetében legalább egy darabig volt választási lehetőség (igaz, azzal is jócskán elkéstek itthon, addigra mindenki megvette angliából / ausztráloktól vagy a normál tokost vagy a limitált dobozt).
0
2013. október 3., csütörtök 10:10
Az igazi probléma viszont az, hogy a borító szerint a magyar felirat nélküli korong került újra forgalomba, pedig létezik olyan kiadás is, melyen rajta vagyunk felirattal. (Néhány éve a Halálhajó is pontosan így járt a SeIect-újrakiadás során.)
0
2013. október 3., csütörtök 9:00
Mit vársz olyan egyénektől, akik arra élveznek hogy melyik Tuskóban tudnának 750.-ért venni Blu-ray korongon filmeket?
0
2013. október 3., csütörtök 8:50
Amúgy gáz, hogy 999 Ft-ba kerül?
0
2013. október 3., csütörtök 1:17
Csak aztán ne lepődjön meg, hogy 169.83.- pénzért jó pár harapás és karmolásnyomot is fog találni a tokon, a borítóról már nem is beszélve, miután a kutya / macska szájából kirángatták párszor, a pántológép karmairól nem is beszélve. :)))
0