Keresés

Universal Pictures Hungary

2008. május 2., péntek 18:37
Azzal egy percet se várj:hol voltál Te az elmúlt években?!? Nem hogy jobb kiadást, hanem inkább lebutítottat hoznak... már ha egyáltalán kiadják újra. :-(
0
2008. május 2., péntek 18:35
Azért a nagyrészük fapados (értsd:extrák nélküli) kiadás, de legalább kiadás... és a képminőségük legalább jó. A BuFi tényleg belehúzott, követendő példa lehetne!
0
2008. május 2., péntek 18:33
CINERGY/20TH CENTURY FOX filmet?!? Az űberf*sza lenne:díszdoboznak annyi! ;-) Nézd már meg, hogy miért nincs Penge, Végső állomás díszdobink/digink... a NEW LINE CINEMA filmekkel sincs minden rendben... :-((((
0
2008. május 2., péntek 18:30
Nem szidja őket senki, csak az elmúlt évek szomorú tapasztalatai mondatják ezt velem... és anno, még a nagy videótékába-járás idejében sem voltak túl pozitív tapasztalataim velük... de most majd TM jól rámcáfol! ;-)
0
2008. május 2., péntek 18:21
Buztos, hogy nem fog jönni a rendezői!!!!
0
2008. május 2., péntek 18:15

Egy nálam bennfentesebb ember véleménye szerint:Nagyon jó hír,hogy a Universal filmek elkerültek az InterComtól a Selecthez.Bárcsak a többi studiót is megvenné tőlük valaki.Majd meglátjuk...
0
2008. május 2., péntek 17:28
Vagyis akkor szerinted várni kéne még a King Kong - gal?
0
2008. május 2., péntek 17:16
azzal nem feltétlenül erőlködnék én sem,hogy már megjelent kiadványokat csak a digipack miatt újra terítsek..ellenben még nem megjelent extra-bővített-anyámkínja kiadásokat nyomhatnának,én is sok filmet azért nem vetttem meg,mert kell a fenének a csonkított
0
2008. május 2., péntek 17:15
meg még igazán hozzácsaphatnák a 2 lemezes "journey" extrát,amin odakint van magyar felirat és akkor lenne egy szép 5 lemezes igényes gyűjtemény!!
0
2008. május 2., péntek 17:13
Szerintem sem kellene szidni a Selectet addig, amíg nem adtak ki semmit. Esetleg akkor, ha tényleg olyan kiadványokat adnak majd ki, ami kritikán aluli. De mivan hogyha olyan, mint a BuFi és sokmindent bemernek majd vállalni.
0
2008. május 2., péntek 16:58
... és 1000!!!  :-)
0
2008. május 2., péntek 16:57
...és lehet, hogy még behozzák a Die Hard 3 - at is!
0
2008. május 2., péntek 16:57
Nem kéne szidni szerintem Őket! Honnan tudhatnánk, hogy mivel állnak elő. Mondjuk engem csak az zavar, hogy például mi lesz a King Konggal. Még mindig nem tudom, hogy vegyem meg míg tudom vagy esetleg a Select behozza majd a 3 lemezes rendezőit! Nem hiszem hogy lejjebb fogják adni a minőséget!
0
2008. május 2., péntek 15:43
Nem fogja, mert majd próbálkozik ezzel-azzal, ami nem úgy sül el, ahogy azt eltervezték, azután kiadnak egyszerűbben/lebutítva ezt-azt, ami meg szintén nem fog fogyni, erre majd durcásan hagyják a francba az egészet a már jól megszokott forgatókönyv szerint... :-((((
0
2008. május 2., péntek 15:41
De a kiadványaik magukért beszéltek:nem csak a sok digi, hanem a "normál" kiadások tartalma is => gondolok itt a temérdek mennyiségű magyar feliratos extrákra, vagy a Pitch Black/Riddick 250 grammos dombornyomott papírjára. Nem kellett ide marketing, hiszen a termékeik eladták magukat. Még most is eladnák, ha lennének... ehelyett az IC lebutított, még ha csak külsőleg is... :-(Nyilván a Select nem fog a négylemezes Törjön ki a frász! digivel nyitni, majd a Bourne-digivel folytatni és ráébredni arra, hogy a Hitchcock-digik jobban fogynának, mint ezek a slimtokos sz*rok...
0
2008. május 2., péntek 12:18

és jövőre vagy másfél év múlva újra váltás lesz, mert a select se fogja tudni teljesíteni az elvárásokat. UNIVERSAL = VICC!!!!
0
2008. május 2., péntek 12:12
Elég fapados volt ez a magyar iroda. Még honlapjuk sem volt. Pedig egy Warner-méretű létszámmal, marketinggel sokkal többet is kihozhattak volna belőle, magyar piac ide vagy oda.
most posts by TM
0
2008. május 2., péntek 12:00
Eleve kudarcra van ítélve:egy kib*szott vicc, amit az UNIVERSAL filmekkel csinálnak. Még hány kiadó gondolja majd úgy, hogy megpróbálkozik vele ő is?!? Senki sem tud normális hasznot realizálni, mert szanaszét vannak a filmek. Most az IC is kiszállt belőle... nyilván nem véletlenül... másfél-két évet kellett volna az UPH-nak kibírnia/kihúznia valahogy, hiszen ez idő alatt történt némi változás. De ők meg kivonultak... ezt a legegyszerűbb. :-(
0
2008. május 2., péntek 11:23
Hát, reménykedjünk benne, hogy nem lesz nagy bukás...
0
2008. május 2., péntek 10:25
Egy újabb remek film slim tokos kiadásban. :(

KŐAGY ŐRNAGY

Magyar 2.0/Angol 5.1
A kép a két szélén gyalázatos...

Szép a borító ezeknek a slimeseknek, de jobb lett volna, ha rendes tokban adják ki őket.
0
2008. április 29., kedd 0:38
Sajnálattal látom, hogy egy jó pár új és régebbi megjelnésű Universal film, már joglejárt.
Sajnálom ezt a kiadó váltást, mert előre látom, hogy egy nagy bukás lesz az egész...
0
2008. április 25., péntek 11:01
Nem is volt olyan időszak, amikor jártál?
0
2008. április 25., péntek 5:44
Én egyáltalán nem járok tékákba, nekem teljesen mindegy, hogy vannak-e tékák vagy nincsenek.
0
2008. április 25., péntek 4:51
Igazad van, a tékásoknak is kell a pénz, de 2 hétnél ne legyen több ez az időszak. Ha jól tudom most is ez a rendszer van a többi kiadónál: 1 - 2 héttel a megjelenés előtt már van tékás kölcsönzési lehetőség. Szóval nem venném észre, ha így csinálná a továbbiakban a Select.
0
2008. április 25., péntek 4:47
Egyébként valaki válaszolna Nekem arra a kérdésre, hogyha nem veszem meg vagy nem tudom megvenni a King Kong - ot, United 93 - at és a München - t, akkor a későbbiekben (Májustól - Júniustól) a Select86 fogja forgalmazni, vagyis átveszi ezeket a filmeket vagy eltűnnek ezek is? Én az előbbire gondolok, mert az Xpress is a dobozos Universalos filmekből csinált kiárusítást és a szimpla filmekből nem!
Egy megerősítést várnék. Előre is köszi!
0