Kettő is van, két Cinetel film: Woyzeck és a Legkedvesebb ellenségem. Úgy látom, most mindkettő akciós itt, érdemes volna megkérni Robit, kukkantson már bele, hogy lássa, mit is produkálnak ennél a kiadónál filmmegjelentetés címszó alatt.
most posts by TM
0
2008. április 24., csütörtök 21:27
19957
melyik volt az?
0
2008. április 24., csütörtök 17:07
3721
"én bepipultam,ugyhogy ott hagytam a sztrájkot" LOL:))
0
2008. április 24., csütörtök 15:58
52685
Ez egy téka, ebből nem szabad általánosítani az ország összes kölcsönzőjére. Ha már szóba került, tudok neked mutatni lila hasú lemezt, amit gyáriként adott el a legális magyar kiadója.
most posts by TM
0
2008. április 24., csütörtök 15:12
4078
A tékás korszak elején páran így lettek milliomosok. Megvettek egy darab jodíjas eredeti Vhs-t lemásolták 15-20 példányba és pult alól azokat is adták a kuncsaftoknak. Persze plussz pénzért leis másolták.
0
2008. április 24., csütörtök 15:02
19957
Sajnos idáig pont a baráti körömben lévő rossz tapasztatlatok miatt nem jártam tékába. Most meg saját tapasztalat miatt se fogok.
0
2008. április 24., csütörtök 14:55
13392
Egyetlen, ilyen rossz tapasztalat miatt nem érdemes általánosítani, mert rengeteget köszönhetek a videotékáknak (és szerintem ezzel vagyunk egy páran), ám e konkrét ügyben maximálisan igazad van, én sem lettem volna hajlandó másolt cuccért egy fillért sem fizetni.
Nálam néhány filmnél előfordult, hogy kikölcsönöztem, így meggyőződtem arról, hogy érdemes megvenni, és megvettem. Sajnos ez 990.-es megjelenéseknél, de még az 1990.-eseknél kevésbé működik, mert a kölcsönzési díj és a lakossági forgalmú kiadvány ára már nem annyira külön kategória, mint egykor.
0
2008. április 24., csütörtök 14:22
19957
Én idáig soha(!!!!) nem jártak DVD kölcsönzőben,mert nem éreztem szükségességét. A párom unszolására és nyomására hát hagytam,h beiratkozzunk itt a nálunk lévő tékába. Ki is hozta a párom a filmeket amiket kiszemelt magának. Egyszer csak felhiv,h az egyiknek a képe szétesik,befagy. Mondtam neki vegye ki a lejátszóból és nézze meg a lemez olvasott felét. Hát lila volt. Mondtam neki szépen vigye vissza mert az kajli. Ő azt mondta neki nincs pofája ezt a képébe vágni a tékásnak. Na én bepipultam,ugyhogy ott hagytam a sztrájkot és hazamentem. Levittem a tékába a srácnak a filmeket és mondtam neki,h ezt nem vagyok hajlandó kifizetni mert hamis (irt) lemezt adott oda és ez igy nagyon gáz. Ő csak habogott és azt mondta ez nem igaz. Mondtam neki,h rossz emberrel kezdett ki ilyen téren és ha sokat pattog akkor még fel is jelentem. Aztán ott hagytam. Szóval ezek után soha többett nem vagyok hajlandó tékába menni,engem ne nézzenek hülyének. Ugyhogy én maximálisan a párhuzamos megjelenésnek vagyok a híve.
0
2008. április 24., csütörtök 14:07
52685
Ezek a filmek már kiadás előtt fent vannak a torrentoldalakon, dvd-minőségben, szinkronnal. A kalózkodás nem a tékában kezdődik, ha pedig mumusként kezeljük a videotékát, akkor azt is naívság feltételezni, hogy amennyiben egyszerre jelenne meg mindenhol egy film, akkor a tékás példányt nem másolnák azok, akik ehhez értenek. Dehogynem! Azok ugyanis akkor sem adnának érte több pénzt, mint egy kölcsönzés ára. Az SPI filmek pedig egyaránt leolcsósodnak, tékás premiertől függetlenül.
most posts by TM
0
2008. április 24., csütörtök 14:03
52685
Aki meg akarja venni, az majd megveheti akkor, amikor megvehetővé válik a film.
most posts by TM
0
2008. április 24., csütörtök 14:01
6403
Szerintem a másolásos piacnak is kedvez, ha hamarabb már beszerezhető a film , mint a nagyközönségnek. Pl. A parfüm 4-5 hónappal hamarabb elérhető (másolható) volt mint a bolti pédányok és ma már 990-es árba jutott féléves pályfutás után.
0
2008. április 24., csütörtök 13:55
19957
Ezzel nem értek egyet. Szerintem aki megakar venni egy filmet az nem kikölcsönözni akarja,hanem magáénak szeretni tudni. Szóval ezt úgy kellene csinálni,h egyszerre legyen mindkettö premierje és mindenki eldöntheti neki mi a jobb.
0
2008. április 24., csütörtök 13:53
19957
Ez nem fals info,hanem a sajtóközleményükben is benne van!
0
2008. április 24., csütörtök 11:31
13392
Ezzel én is egyetértek. A videós korszakban hónapokat kellett várni, amíg az a kevéske film lakossági forgalomba került, most meg minden említésre való újdonságot 4-5 hónap után kapunk a seggünk alá. :)
0
2008. április 24., csütörtök 10:40
52685
Szerintem ez fals infó, nem hinném, hogy ezen az intervallumon változtatnának.Egyébként pedig tékapárti vagyok, támogatom, hogy először kölcsönözni lehessen minden filmet! Így egy kis pénz jut azoknak a kasszájába is, akik hosszú éveken keresztül ellátták a lakosságot a napi filmbetevővel, ennyit igazán megérdemelnek. Aki meg emiatt rinyál, az ezalatt a két hét alatt vegyen meg másik filmet a gyűjteményébe. Ez az egész kölcsönzősdi egy feleslegesen túllihegett téma. Nem emiatt kell aggódni, hanem amiatt, hogy valóban folytassa a Select az IC által elkezdett kiadásokat, lehetőleg annál a minimálminőségnél nem gyengébben.
most posts by TM
0
2008. április 24., csütörtök 2:45
2967
Igen, de gondolom a többiek most arról beszélnek, hogy ez az idő még jobban megnyúlik majd az új cég hathatós közremükődésével/beavatkozásával. Bár nem tudom, honnan szedték ezt az infót, de tényleg nem a legjobb ötlet!
0
2008. április 24., csütörtök 1:00
52685
A tékás filmek eddig is hamarabb jelentek meg egy-két héttel.
most posts by TM
0
2008. április 23., szerda 23:41
648
Csak ma jutott eszembe, hogy utánanézzek a filmnek, de rá fogok kérdezni...amint lesz időm elmenni oda.:) De ha már így belelendültem (és elnézést, ha off a téma, és a filmnek nincs köze az Universalhoz), de a LEGÉNYLAKÁS c. Jack Lemmon klasszikus kinek a sikeres közreműködése által nem jutott el hozzánk?
0
2008. április 23., szerda 22:33
950
Noémi próbáltad ott ahol Az élet csodaszép filmeket vetted?
0
2008. április 23., szerda 20:43
648
Látom meg akarsz ríkatni.:)))
0
2008. április 23., szerda 20:40
376
Persze, mert az tipikusan az a film, amit zabálnának a tömegek ebben a jó kis országban :) Nem lesznek itt normális filmek (szólt a holló) soha már :(
0
2008. április 23., szerda 20:33
648
Sziasztok! Van esély arra, hogy a FÉRFISZENVEDÉLY c. film újra kapható legyen?
0
2008. április 23., szerda 20:31
34
Köszi, tehát remény van. De még az is lehet, hogy csak lemezenként lehet majd kapni 990Ft-ért (gondolom, manapság úgyis az a divatos):)
0
2008. április 23., szerda 20:31
16458
A tékás/lakossági megjelenés közötti idő kitolása sem egy Nobel-díjas ötlet, de majd rájönnek, hogy miért :D