Keresés

Universal Pictures Hungary

2006. március 1., szerda 7:28
Szerintem mikor megnyitották az irodát, ezzel már akkor is tisztában kellett, hogy legyenek. Rizsa. Nyilván nem lenne jó ületpolitika, ha negatívan értékelnék az elmúlt pár évet.
0
2006. március 1., szerda 2:42
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=108826:
" A cég eredményességéről az ügyvezető igazgató csak annyit közölt: nyereséges volt a társaság."

http://www.magyar.film.hu/object.76f13c1a-40c8-450b-8855-c7a5757d895f.ivy:
Hetényi elmondása szerint a kivonulás oka, hogy a magyar piac „kicsi és komplex” a Universalnak. Ferke Bálint hozzátette, hogy a három Kelet-Európai ország, valamint Csehországon keresztül Szlovákia ellátása ugyan 60 milliós piacot jelent, de összehasonlítva például a spanyol, brit, francia piaccal meglehetősen alacsony potenciálú, nem kifizetődő és túlságosan összetett. „A régióban a filmeket három különböző nyelven kellett kiadni és három különböző disztribúciós-hálózatot kellett fenntartani.”
0
2006. március 1., szerda 1:06
Hát, ha szerinted nem lényeges változás az, hogy eddog voltak Universal filmek, január óta pedig nincsenek, és várhatóan elég sokáig nem is lesznek, akkor valóban igazad van.

Bár, igazán lényeges változás az lenne, ha mondjuk visszafelé folyna a Duna, vagy hasonlók. Az összes többi lényegtelen. :))
0
2006. március 1., szerda 0:30
valszeg nyereséges volt, de miért ne teljesíthetne jobban magyarországi iroda nélkül? ezek csak dvd-k. nem történik semmi lényeges változás.
0
2006. március 1., szerda 0:23
Szerintem pedig egy meggondolatlan, elhamarkodott, megalapozatlan döntés volt.
Már többször leírtam, hogy egy megalapozott döntés előtt egy két nappal nem adtak volna ki vadonat ój DVD-ket. Nem hagyták volna kárba veszni a befektetett tőkét, munkát, stb. Legalább a meglévő DVD-k kifutását megvárták volna, ha valóban gazdasági emberek döntöttek volna.
0
2006. március 1., szerda 0:19
A gazdálkodásuk nyereséges volt. A megszünésük előtt pár hónappal nyilatkozták ezt.
Vagy akkor hazudtak?
Egyébként egyáltalán nem veszteséges gazdálkodással indokolták a kivonulást. Igazából semmivel sem indokolták.
0
2006. február 28., kedd 21:50
szerintem ésszerű döntés volt, az más kérdés, hogy minket ez érzékenyen érint, de hát istenem, van ilyen is. másrészt nem tudom január óta hányszáz nap telt el. és arre sem emlékszem, hogy két évet kellett volna várni egy kiadványra. türelem!
0
2006. február 28., kedd 21:07
A gazdálkodásuk veszteséges volt. Folytatni lett volna így elmebetegség. Talán utánagondolhatnál a történések okainak, mielőtt elhamarkodottan és önfejűen ítélkezel.
0
2006. február 28., kedd 21:05
Ja, és a legfontosabb, hogy nem lehet hozzájutni olyan DVD-khez, amik csak két hónapja jelentek meg. Egy elmebeteg kiadói döntés miatt.
0
2006. február 28., kedd 21:03
Mert amikor "bevonultak" akkor is majdnem két évig nem lehetett Universal filmekhez jutni. Nagyon könnyen előfordulhat, hogy most is ez lesz a helyzet.
Másrészt, a csheknél és a lengyeleknél még decemberben megszületett az utóddal a megállapodás.
Harmadrész, december óta azt papolja mindenki, hogy már csak napok kérdése. Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy hány száz napok kérdése.
0
2006. február 28., kedd 12:18
még csak két hónapja voultak ki, nem értem mire fel hisztizel...
0
2006. február 28., kedd 2:10
"Az xpress szerint a megegyezés már meg is született."

Az Xpress szerint...
Már decemberben is ezt írták, és még decemberben is ezt fogják írni.
0
2006. február 16., csütörtök 16:48
Az xpress szerint a megegyezés már meg is született.

Engem sokkal jobban aggasztanak a Fox kiadványok.Néhány új film,szinkronos újrák,azon kivül semmi.
0
2006. február 15., szerda 18:55
Már tavaly decemberben is több helyen azt írták, hogy csak napok kérdése a megegyezés.
Szerintem még idén decemberben is ugyanezt fogják írni.
0
2006. február 15., szerda 18:45
Schindlerre is.
0
2006. február 15., szerda 18:44
Onnan van neki, hogy ök vették meg az Universal raktárkészletét.
Gondolom, azért adja olcsóbban, mert a kölcsönzői változat nem digipack, és rá is van írva, hogy kölcsönzői. Egyébként belül ugyanaz, gondolom.
0
2006. február 15., szerda 18:36
Ez szerintem is remek ötlet, azonban a magyar piacra vetítvén azonnal megbukik...
0
2006. február 15., szerda 18:05
Ha jól meggondolom,a kiárusítás inkább az új forgalmazó "közeledtét" jelzi.Hiszen utána Universal Hungary felirattal már nem lehet ezeket a filmeket eladni.
Egyébként,mivel a jogok nem jártak le és hiánycikk,inkább drágábban kellene adni.
0
2006. február 15., szerda 16:48
Ez az információ három különbözõ helyrõl származik.
Az xpress is így tudja...Lásd Jurassic Park díszdoboz "fórum".
Arra,hogy egy online bolt kölcsönzõi változatokat árul(honnan van neki?) , inkább nem mondok semmit.
0
2006. február 15., szerda 0:32
És mi az hogy kölcsönzési jog? Schindlerre gondolsz?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. február 14., kedd 23:56
Egy másik online boltban végkiárusítást tartanak az Universal megmaradt raktárkészletéből. Vannak köztük kölcsönzői változatok is.
Szerinted elkótyavetyélnék ezeket ezer forintért, ha belátható időn belül lenne forgalmazó?
0
2006. február 14., kedd 17:31
Ahogy olvasom,már márciustól.
0
2006. február 13., hétfő 20:45
Mikor megalakult a hazai irodájuk, akkor is majdnem 2 évig nem lehetett Universal filmekhez jutni.
Most miért lenne másképp?
0
2006. február 13., hétfő 18:39
Én nem hiszem, hogy addig húzzák! Ez egy nagyobb kiadónak szerintem megéri,  
hiszen az eddig fogalmazott filmjeik mellett megjelenhetnek a Universal logo-s      
filmek. Régebben a Warner forgalmazta, előttük pedig a UIP Dunafilm. Én sajnálom, hogy megszűntek, mint DVD kiadók,mert jó kis kiadványokat köszönhetünk nekik. BÁR EGY DÍSZDOBOZRA AZÉRT MÉG SZÜKSÉGEM LENNE!!!!
0
2006. február 13., hétfő 18:28
December óta azt írják, hogy a küszöbön van. De semmi fejlemény.
Eltarthat ez még akár évekig is.
0