Keresés

Universal Pictures Hungary

2004. április 17., szombat 2:55
Látom már erre se kapok választ..... :)
0
2004. április 15., csütörtök 12:54
Knight Rider sorozat DVD-n várható Magyarországon?
Amerikában hamarosan jön ki. Nekem van egy Best OF Knight Rider DVD-m Angliából és a mono hang ellenére nagyon élvezhető. Bár egy kicsit felújíthatták volna a hangot. Nem is 5.1-re gondolok hanem egy stereo-ra. Azért az nem lehet olyan nehéz ha még a Ben Hur-ból is tudtak 5.1-et csinálni. :) És ha esetleg megjelenne M.o-n akkor várható rá szinkron? Mert valjuk be hogy nagyon Yo volt a szinkronja, még akkor is ha tudjuk hogy elrontották. Mivel az eredeti angol hangban KITT hangja (azaz William Daniels hangja) magas gépszerű volt, míg a magyar szinkronban Versényi László hangját inkább mélyítették. :) Bár abban az időben ez még rendben volt, mert később ugyanezt a hibát csinálták az E.T. szinkronjával amikor Usztics Mátyás hangját szintén mélyítették, tehát E.T. eredeti nagyon magas hangjához egyáltalán nem passzolt. :) De az új verzióhoz készült szinkronban már megoldották a problémát és szinte ugyanolyan E.T. hangja mint az angol hangsávon. :) Apropó, ki volt E.T. magyar hangja? Nem Mikó István? Mintha az ő hangját hallottam volna. :)
Bocsi a sok OFF dologért amit írtam. :)
0
2004. április 15., csütörtök 9:45
Megmondom őszintén, a Universal amúgyis nagyon kevés filmet jelentet meg itthon, sajnos nem valószínű, hogy a havi max. 4-5 megjelenés közé egy sorozat is beférne.
0
2004. április 14., szerda 23:33
csak reménykedek,ha már a 24 és a Smallville is bejött....de legalább megvan az esély egy kiváló minőségű xvid-re....amire nem lenne szükségem,ha megvehetném.....:))
0
2004. április 14., szerda 23:28
Nem akarok OFF lenni, de szerintem mondj le róla nálunk SAJNOS nem jelennek meg ilyen sorozatok - de remélem tévedek.
0
2004. április 14., szerda 23:23
SLIDERS DVD augusztusban!!!!!...Kedves kiadó,tessék felkarolni és behozni az országba!!!!
0
2004. április 1., csütörtök 23:05
Üdv.!

Kíváncsi lennék,hogy a "Vissza a jövőbe" trilogiából mikor lesz újjabb szállítmány?
0
2004. március 12., péntek 4:01
Hehe, ezt a kérdést már vagy ezerszer feltették, de még egyszer sem ilyen mulatságos formában. Javaslom olvasd el a választ a FAQ-ban! Mi? Hogy olyan nincsen? Hát az szívás. Akkor olvasgass néhány korábbi fórumtémát, mint például "Szinkron és ami mögötte van", "Szinkron és a vajaskenyér", "Az életem egy szinkron", vagy "Szinkronnal a Marsra"!

Sorry, ezt a kérdést már annyirszor feltették, muszáj mindig kitalálni valami új választ :)
0
2004. március 12., péntek 3:36
Elnézést. Szóval a kérdésem az, hogy hogy lehet, hogy a UP adja ki a DVD-ket, de arra nem képes, hogy a keleti országok szinkronját is rá tegyék???Nélunk, itt a szerintük balkánon, ugyan ugy jó lenne a szinkronos film, mint a csodálatos nyugaton!!Ráadásul több "kagylót, és kecskét" is adnánk egy lemezért, ha mi buta keletiek is érthetnénk. Lehet, hogy olyan Z kategóriás filmet is megvennénk, amit egyébként nem. Na mindegy. Nem szép...
0
2004. március 12., péntek 3:30
V
0
2004. március 1., hétfő 21:18
Kérlek benneteket írjatok valami biztatót a

A HOLLÓ (THE CROW - BRANDON LEE)    és a
A VASÁLARCOS (THE MAN IN THE IRON MASK - LEONARDO DICAPRIO)

magyarországi megjelenésével kapcsolatban!!!
Sírtam tegnap a tv előtt, mert volt az egyik kereskedelmi csatornán az utóbbi
és ráadásul gyönyörűen szólt a szinkronja is ProLogic2-ben.

Lécci!

Szerintem sokan megvennénk!
0
2004. február 4., szerda 15:30
Kedves Rachel!

Mivel a Universal az Xpress oldalára történő látogatási sűrűsége erősen konvergál a nulla felé, jobban teszed, ha inkább a "KÉRDÉSEK" topikban kérdezed ugyanezt az Xpresstől.
0
2004. február 4., szerda 15:06
Tisztelt Universal!

Megszeretném kérdezni hogy nem tervezik-e Az elveszett Világ című sorozat 1.szezonját itthon is kiadni DVD-n vagy VHS-en mert külföldön pl:Németországba is már ki lett adva!
0
2004. január 27., kedd 19:09
Tisztelt _calogero!

Azzal egyet értek, hogy ez kontár munka, azzal viszont vitatkoznék, hogy rosszabbul szól mindegyik, mint a VHS. Nem tagadom van 1-2 olyan film, aminek borzalmas lett a szinkronminősége, de a (nálam megfordult "kalózmásolatok") többségén tiszta jól- és dinamikusan szóló szinkron volt. Sőt én magam is készítek ilyen "kalóz sz@rságokat", mert kénytelen vagyok külföldön megvenni az itthon ki nem adott remek filmeket, és hozzárakni egy feliratot, jobbik esetben egy szinkront is. Legutoljára a hőn áhított: Ha eljön Joe Black című filmet sikerült elkészíteni...

Az 5.1-es hangot (jobb esetben) nem VHS-ről felvett szinkronból keveri ki. Az első hangszórókba teszi a VHS szinkronját, a hátsókba az eredetiek SR hangsávjait, mivel azok csak effekteket tartalmaznak (ez csak az eredeti szinkronokra vonatkozik, a magyarok sajnos nem ilyenek)

A kép minőségébe is belemehetnék, de elég annyit hozzászólnom csak, hogy az egész az alapanyagtól függ. Nem egy olyan lemezzel találkoztam, amin már annyira be volt tömörítve a 2 órás film, hogy amikor kiszedtem csak a filmet, bőven elfért egy 4,3-as lemezen, é nyugodtan rakhattam hozzá még feliratot, me szinkront.
Ezért szeretem a 2 emezes kiadásokat, mert ott az 1. lemezen csak a film van viszonylag kis tömörítéssel.

Ha majd eljutnak a kiadók arra a szintre, hogy egyidőben lesz világszerte egy DVD premierje, és minden ország megtalálja rajta a maga (min.) feliratát (legalábbis magyar legyen rajta!!), akkor valószínüleg nem leszünk rászorulva, ezekre a xarokra.

Athos
0
2003. december 4., csütörtök 18:47
Ez engem is érdekelne!
0
2003. december 4., csütörtök 16:50
Tisztelt Universal!

Egy egyszerű kérdésem lenne, mégpedig az, hogy tervezik-e, hogy jövőre már régebbi Universal-os és DreamWorks-ös filmeket is kiadnak?
0
2003. december 2., kedd 14:00
Elnézést. Ha gondoljátok, moderáljátok a hozzászólásomat.
Köszönöm az infót, és még egyszer bocsánat.
(Mentségemre legyen mondva: úgysem rendelek máshol!)
0
2003. december 1., hétfő 9:16
Kedves nkatikä!
A filmet az új Universal végre forgalomba hozta, eddig nem volt kapható az oldalunkon is ismertetett technikai probléma miatt (a magyar szinkron a lengyel nyelv kiválasztásával indul).
Tehát nem különleges akcióról van szó, hanem arról, hogy napokon belül kapható lesz a film. Nálunk is.
Egyébként pedig nem korrekt egy másik üzletet reklámozni egy boltban.
0
2003. december 1., hétfő 8:10
Ezt nézzétek!!! Kénytelen voltam megíratni a filmet, mert itt egy éve sajnos hiába rendeltem elő, erre íme:

http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=3884&style=1

Akit érdekel a Kód neve: Merkúr, MOST rendelje meg!!!
0
2003. november 27., csütörtök 18:39
Igazad van, szerintem egyet sem adtak még ki, mindig csak az új filmekre koncetrálnak, pedig a korábban kiadott, majd elfogyott DVD-k közt szerintem több a jobb, mint a mai újak között...
0
2003. november 20., csütörtök 9:21
Nem tudja véletlenül valaki, hogy miket adott ki újra a Universal azok közül, amiket még a UIP forgalmazott? Sehol sem találtam. Még a kis havi megjelenés-értesítőjükben sincsenek benne.
0
2003. november 19., szerda 17:07
A füzet már a UIP korszakban elmaradt.
0
2003. november 18., kedd 1:18
Tisztelt jamo!
Ilyenkor mi a teendő?
DVD vissza a feladóhoz és kapsz újat, jót?
Vagy mind hibás?
0
2003. november 13., csütörtök 14:39
Tisztelt Universal!

Az rendben van, hogy a lemezek parameterei kezdenek javulni. De az, hogy mar a harmadik DVD-met veszem meg ugy, ha kinyitom tok ures a jelenetvalasztasmelleklet helye( lsd. Skorpiokiraly, Bourne rejtely, Hulk)
Rosszul esik, ha segitseg nelkul kell ugralnom a film es a menu kozott, ha esetleg egy remek jelenetet szeretnek kivalasztani.

Ez velemenyem szerint meg javitasra szorul.

Csak ennyi

0
2003. november 6., csütörtök 11:02
Most tapsikolnom kéne a lelkes idióta filmrajongók miatt?
Láttam - hallottam már ilyen frappánsan 5.1-be kikevert filmeket
pl.: beverly hillsi zsaru 1-2-3, több mint testőr,...
marha jó hogy 5.1-es és szól a frontból egy 64 kbites (sztereó) mp3 minőségű 224kbites hang, a surroundból meg vmi zörej ami úgy úszik mint az állat (mondjuk a waterworldnél ez még lehet, hogy előny is.)

Kontárok ezek, nem lelkes filmrajongók! Én kifejezetten örülnék neki ha leállítanák magukat!

Szerinted miből keveri ki az 5.1-et? felveszik Pl a total recall-t a tv2-ről sztereóban és egy szaros szoftverrel széthúzzák a hangot ami közel sem hasonlít az eredeti elrendezésre. Inkább idegesítő mint élvezetes.
1 film volt ami még szólt is vhogy. Egy haveromnál megfordult egy SW episode 1 5.1-es magyar szinkronnal ami valódi 5.1-nek tünt. de abba is volt vmi zavaró!
de ezeknek a filmeknek a 99,999%-a nem ér semmit.
A die hard 1-2-3 alatt is úgy úszik a hang, hogy az már elvezhetetlen! Menü az nincs a kép is be van nyomva 4,7-es lemezre ami egy több mint 2órás filmnél már eléggé kásás képet ad. pláne ha még megmarad a dts is (lásd die hard 1-2) Akinek jó ez hát egye!
Amíg nem jönnek ki ezek hivatalosan szinkronnal (tőlem akár lehet mono is) addig nézem az elavult, már 600x lejátszott vhs verziókat ami még úgy is jobban szól monoban mint ezek a kontár kalóz sz@rságok.

ennyi
0