Keresés

Barátok közt - különleges kiadás (DVD)

2008. november 28., péntek 13:42
Vagy Novákné? :) Már régen volt!
most posts by TM
0
2008. november 28., péntek 13:37
A Csapó Virág (Hofferné) férje. De hogy ki az az Alex? :))
most posts by TM
0
2008. november 28., péntek 13:31
Persze, mert neked biztos megvan az összes rész és még nem értél a végére. Biztos azért van ekkora DVD-gyűjteményed: egy halom BK mindneféle tokokba rejtve.:) Felettébb huncut!

Egyébként, csak azért, hogy megtörjem a "mindenki tagadja, mégis mindenki csinálja" elvét, közlöm, hogy én galád tegnap már megint megnéztem a Barátok Köztöt és azt is eme fórumon nyilvánosan deklarálom, hogy mindaddig. amíg Kocsis Pál (Alex) szerepel benne, nézni is fogom! Jah, hogy itt senki nem tudja, ki az az Alex... Hogy is felejthettem el... :))))
0
2008. november 28., péntek 13:26
Pedig becsszó, nem én voltam. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. november 28., péntek 13:03
Hű, én is gyorsan megrendelem, nehogy ne jusson nekem :D
0
2008. november 28., péntek 13:01
Vagy a Szörnyek szigetét. :D
0
2008. november 28., péntek 12:55
És valóban... a top24-ben a hetedik.:D Végülis inkább ezt, mint valami értelmes dolgot.
0
2008. november 28., péntek 12:47
A lényeg lemaradt: Attól, hogy nézzük a sorozatot, még koránt sem valószínű, hogy meg is veszem ezt a DVD-t. Talán majd ha 1000 Ft alatt lesz.

Arnie vs. Szőke Zoltán: Jobban várom a Menekülő embert fapados DVD-n, mint a Barátok köztöt különleges kiadásban.
0
2008. november 28., péntek 12:30
Van egy barátom, aki nyolc évig írta a sorozatot, s a múltkor tudtam meg tőle, hogy ez a tér tényleg létezik, innen emlékszem a névre. :)
most posts by TM
0
2008. november 28., péntek 12:25
Ha még tudod, mi a tér neve, akkor nem is olyan régen! :))))
0
2008. november 28., péntek 12:15
Már Schwarzenegger is a Mátyás térre költözött? Tényleg régen láttam BK-t! :)
most posts by TM
0
2008. november 28., péntek 12:05
Az elején még láttam pár részt, de pl. most már azt sem tudom, ki az az Arnie. :))))
0
2008. november 28., péntek 11:59
Nem értem, miért kellene választani...?

Van néhány általam kedvelt amerikai sorozat, amit örömmel megnézek: pl. Jóbarátok, Joey, Vészhelyzet, Szökés stb. De pl. a Lost-ra már ráuntam, az új évadot már el se kezdtem nézni.

Ezzel szemben a Barátok köztöt többnyire megnézem, igaz, nem adásban, hanem felvételről. Képtelen vagyok 40 percet a tévé előtt ülni 2x10 perc műsorért, így inkább olyankor nézzük meg az asszonnyal, amikor ráérünk, a gyerek ott nyüzsög körülöttünk. Esetenként akár 6-7 dupla epizódot sem gond így lenyomni, reklámot egy percet se nézünk, és kevésbé bosszant, ha a gyerkőc közbe karattyol, mintha mondjuk az Indiana Jones-t nézném. És persze az se tragédia, ha valamilyen oknál fogva kimarad 1-2 rész, annyira nem pörögnek az események, hogy utána csak nézzünk, mint a sült hal, hogy ki kivel van...

És bár Szőke Zoltán (Berényi Miki) sem hozza rosszul a figurát, azért nálam még mindig Arnie a kedvenc.
0
2008. november 28., péntek 9:22
Köcsög amerikai sorozatok? Ez így elég egyszerű általánosítás. Lehet, hogy nekem kifinomult az ízlésem, de még egy olyan külföldi produkciótt sem néztem, ami rosszabb lett volna a békánál.
most posts by TM
0
2008. november 28., péntek 7:21
peety: "Bakiparádét még sosem láttam a sorozatról, pedig már 10 éve megy."

Nem láttál bakiparádét? Hétköznap esténként kapcsold be a tévét a Fókusz után, és látni fogsz bőven... :)))
0
2008. november 27., csütörtök 20:04
Miért? Heti 1-2-3 részt látok, azt is van úgy hogy csak egyik blokkját. Elolvasom a 611-es txt oldalon a következő tartalmakat és az alapján döntök megnézem-e. :)
0
2008. november 27., csütörtök 19:47
A "néha" szó nélkül azért nem merted bevállalni a mondatot ;))
0
2008. november 27., csütörtök 19:11
Ha már választani lehet, inkább ezt nézem(néha) mint a köcsög amerikai, stb. sorozatokat. :)
0
2008. november 27., csütörtök 18:30
Ahogy az egyik Irigy Hónaljmirigy Show-ban volt szó róla (persze csak poén), ugye várható Best of Rékasi Károly DVD is, ahol láthatóak a színész legjobb pofavágásai az irgalmatlanul kegyetlentől a félelmetesen vakmerőig...:D
0
2008. november 27., csütörtök 17:20
Az nincs, de héber az várható... :)))
0
2008. november 27., csütörtök 17:18
Az extrákon van magyar felirat?
0
2008. november 27., csütörtök 15:32
Ahogy elnézem, ez az a sorozat, amit senki sem néz, mégis mindenki tudja, milyen, miről szól, és kik a szereplők. :)
0
2008. november 27., csütörtök 14:44
Ez még 2500db DVD-re se férne rá ;-) Azt nem értem, hogy soha nem fejezik már be. Ez még szarabb mint a Dallas. Bár az se volt kutya :) Azt is alig vártam már, hogy vége legyen (bár én nem néztem, mert azt is utáltam). Inkább átveszem a 7 évadnyi Star Trek Voyager-t. Az legalább nagyon érdekes és sokszor vicces.
0
2008. november 27., csütörtök 14:40
banana: Én egyértelmű, hogy a Quo Vadis-t venném meg. Annak legalább van valami értelme ;-)
0
2008. november 27., csütörtök 14:39
"mára már életünk részeivé váltak"
Már akinek. Nekem szerencsére nem. Sikerült magam távol tartani egy ilyen életem végéig tartó szappanoperától.
0